Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ : Προς εισαγγελέα Αρείου Πάγου (βόμβα).

 


Ας δούμε τι λέει ο κ.Νατσιός στον δημοσιογράφο Λάμπρο Πάσχο (https://youtu.be/3Yo8OnAooXI στο 10:55) 

(Δ.Νατσιός) : το 2008 ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβιώσεως μεταξύ των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών, αλλά ο νομοθέτης απαγόρευε ρητώς να υιοθετούν παιδιά.  Γιατί ο γάμος είναι πολύ πιο σοβαρή και νομικώς πολύ πιο σταθερή κατάστασις ενώ το σύμφωνο συμβιώσεως λύνεται με ένα εξώδικο σε ένα συμβολαιογράφο.  Προέβλεπε όμως όλα τα άλλα νομικά δικαιώματα. 

Έγινε προσφυγή στην Ευρώπη από ομοφυλόφιλες ομάδες και (έτσι θα συμβεί και τώρα αν ψηφιστεί) επεκτάθηκε το σύμφωνο συμβιώσεως και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.  Μέχρις εδώ όλα καλά, οπότε αυτοί οι άνθρωποι συμβιώνουν όπως θέλουν και απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματα, που απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματα, που απολαμβάνει ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι με σύμφωνο συμβιώσεως.  Όμως αυτοί οι άνθρωποι τί ζητούν και τί απαιτούν, απαιτούν τα παιδιά.  Αν βγάλουμε όλο το περίβλημα κι όλα τα καρυκεύματα, το θέμα είναι τα παιδιά και γι αυτό τόσα χρόνια μας βλέπετε και στην ΝΙΚΗ και προσωπικά με σθένος πολεμάμε αυτό το αθλιούργημα.  Τί θέλει μέσα στη βουλή να ψηφιστεί η Νέα Δημοκρατία : ΓΑΜΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ. 

(Λ.Πάσχος) : όχι τεκνοθεσία. 

(Δ.Νατσιός) : το σκεπτικό σας το είπα πριν. Με το που θα ψηφιστεί ο γάμος (των ομοφυλόφιλων), την επόμενη μέρα, η όποια ένωση ομοφυλοφίλων θα προσφύγει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του ανθρώπου είναι αυτομάτως αναγκασμένο, όπως έγινε και με το σύμφωνο συμβιώσεως, να αναγνωρίσει τα πάντα : και υιοθεσία παιδιών και παρένθετες μητέρες και γονέας 1 & 2.  Στο νομοσχέδιο που μας έφεραν υπάρχει μία αντικατάσταση που το λέει. 

(Λ.Πάσχος) : ο κύριος πρωθυπουργός λέει ότι δεν μιλάει για γονέας 1 & 2. 

(Δ.Νατσιός) : ψεύδεται! λέει ψέμματα! γιατί η αλλαγή που γίνεται στον Αστικό Κώδικα, ενώ στον παλιό κώδικα όταν γενιόταν ένα παιδί πήγαινε στο Ληξιαρχείο και έπαιρνε το όνομα του πατέρα (εκτός κι αν υπήρχε συμφωνία) ενώ τώρα αντικαθίσταται αυτή η φράση και λέει “παίρνει το όνομα των γονέων του”! 

Κάνω μία υπόθεση : ψηφίζεται ο νόμος, θα αλλάξει το πρότυπο και στην εκπαίδευση, δεν θα έχω το δικαίωμα να μιλώ για την οικογένεια όπως την εννοούμε “πατέρας και μητέρα” αλλά υπάρχουν κι άλλα είδη οικογένειας, ένα πρόβλημα.  Θα πάει ένα παιδί και θα πει (αν ψηφιστεί ο νόμος) στο σχολείο “ο πατέρας μου, η μητέρα μου” και ένα παιδί από μία ομοφυλόφιλη συμβίωση θα πει “άκουσα το όνομα πατέρας και μητέρα και αισθάνομαι πολύ άσχημα”!  Θα γίνει προσφυγή γιατί θα υπάρχουν προβλήματα για τα παιδιά και βεβαίως το κράτος θα συμμορφωθεί και θα πει “για να μην υπάρχουν προβλήματα στα παιδιά των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και υπάρχει ανισότητα πρέπει να καθιερώσουμε το γονέας 1 & 2. 

(Λ.Πάσχος) : να δεχθούμε ότι αυτό είναι ανθρώπινο, τα παιδιά που έχουν μπαμπά και μαμά, γιατί να λένε γονέας 1 & 2, δηλαδή αυτά τα παιδιά δεν έχουν δικαιώματα; 

(Δ.Νατσιός) : για πες ξανά την ερώτηση! 

(Λ.Πάσχος) : το παιδί που έχει γονείς δυο άντρες ή δυο γυναίκες και ακούσει στο σχολείο ένα παιδάκι να μιλάει για μπαμπά και μαμά, θα νοιώθει άβολα και το ζευγάρι των δυο αντρών (ή γυναικών) θα προσφύγουν λέγοντας ότι το παιδί μας επειδή αισθάνεται άβολα να χρησιμοποιείται μόνο σαν όρος το γονέας 1 & 2.  Οπότε ρωτώ : ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΠΑΜΠΑ ή ΜΑΜΑ; 

(Δ.Νατσιός) : δεν θα έχει δικαιώματα γιατί θα εμπίπτει στη ρητορική μίσους! 

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ : Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) 

Θα μου πεις εισαγγελέα, τί σε πρήζω τόση ώρα;  Μα ακριβώς αυτή τη ρητορική μίσους, που υποθετικά λέει ο Νατσιός, εσύ γιατί δεν την εφαρμόζεις στα οφθαλμοφανώς γενόμενα; Στραβομάρα έχεις και δεν τα είδες; 

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! 

Μάλλον έχεις ξεχάσεις τι ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ. 

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΟΥ ΣΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ, όπως σε απειλούν αυτοί που λένε ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, που εσύ υπηρετείς! 

Άλλωστε δες τι καλές σχέσεις έχουν με τον διάολο :
Απλά να ξέρεις ότι αν δεν συμμορφωθείς στον όρκο σου το καζάνι 666 στο 666ο υπόγειο, στο έχει κλεισμένο ο Χριστός, για τριολέ με Κούλη και που-του-δου.  Εκεί να δεις νέα μορφή συμβίωσης με τα ταγκαλάκια! 

 Αυτή είναι η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του Ελλαδιστάν σήμερα, αυτό είναι το πιο εθνικά προδοτικό και συνάμα σιχαμερό κόμμα και αυτοί είναι οι δημόσιοι λειτουργοί, που στην αυριανή Νέα Ρωμανία δεν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν εργατική θέση πέρα από καθαριστών δημοσίων αποχωρητηρίων. 

CyanUranus

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου