Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Συνωμοσιολογία ή πραγματικότητα; HARP, το φονικό στρατιωτικό όπλο που πολεμάει τον πλανήτη! Δηλητήρια, ιοί, μικροτσίπ! BINTEO.

 

Συνωμοσιολογία ή πραγματικότητα; HARP, το φονικό στρατιωτικό όπλο που πολεμάει τον πλανήτη! ….Η ατμόσφαιρα, που ανακατεύει αυτό το στρώμα και στη συνέχεια κατευθύνει την εκπεμπόμενη ενέργεια στον στόχο, είτε πρόκειται για στρατιωτικό είτε για πολιτικό στόχο, ή ακόμα και για τον ίδιο τον άνθρωπο.

Ο έλεγχος του κλίματος μέσω του έργου Harp σημαίνει ότι είναι σε θέση να δημιουργήσουν τυφώνες και καταιγίδες, να ελέγξουν τις παλίρροιες, να προκαλέσουν σεισμούς, να ενεργοποιήσουν ηφαίστεια, να ανάψουν πυρκαγιές και να αλλάξουν το κλίμα.

Η ιονόσφαιρα είναι η ηλεκτρικά φορτισμένη ατμόσφαιρα που αντανακλά τα ραδιοκύματα ακριβώς όπως ένας καθρέφτης
Για παράδειγμα, εάν υπάρχει ένας ραδιοφωνικός σταθμός σε μια συγκεκριμένη χώρα, θα στείλει τη ραδιοφωνική του εκπομπή μέσω των ραδιοκυμάτων αυτού του στρώματος στην ατμόσφαιρα, και θα αντανακλάται στο επιθυμητό μέρος και οι άνθρωποι στο άλλο μέρος θα το λαμβάνουν μέσω δεκτών.

Επίσης τα ιρανικά σκάφη που χτυπήθηκαν κατά λάθος από ιρανικούς πυραύλους…
Το λιμάνι της Βηρυτού και οι φωτιές που καίνε και στον πλανήτη μας, όλα αυτά μέσα από το έργο Harp!
Εάν το έργο Harp ελέγχει τις επικοινωνίες και έχει γίνει ένα φονικό στρατιωτικό όπλο, αρκεί να γνωρίζετε ότι όλα όσα πληκτρολογείτε στη συσκευή σας κατασκοπεύονται και παρακολουθούνται μέσω του έργου Harp!
Και ας μην ξεχνάμε τι συνέβη στη Συρία και την Τουρκία με σεισμούς…
Και υπάρχει κάτι πιο επικίνδυνο
Αυτό που εννοώ εδώ είναι να ελέγχεις το ίδιο το άτομο μέσω αυτού του όπλου, να το κατευθύνεις και να ελέγχεις το μυαλό του.Λοιπόν πώς μπορεί να είναι αυτό;
Έχετε ακούσει για το ηλεκτρονικό τσιπ που πρόκειται να εμφυτευθεί;
Εδώ βρίσκεται η ερώτησή μου: Μπορεί οποιοσδήποτε χάκερ να χακάρει έναν υπολογιστή ή ένα τηλέφωνο και να τον ελέγξει; Η απάντηση είναι ναι.
Είναι δυνατόν να χακάρεις ανθρώπινο μυαλό;
Τηλεχειριζόμενος μέσω του συστήματος Harp;
Ναι!
Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ένα σώμα από σάρκα και αίμα, αλλά μάλλον ένα νευρικό σύστημα που στέλνει ηλεκτρικά σήματα από το ένα κύτταρο στο άλλο και αυτά τα σήματα επιτρέπουν στους επιστήμονες να τα μελετήσουν και να τα χρησιμοποιήσουν σε πολλαπλά πεδία.
Για παράδειγμα, μπορούν να σταλούν ορισμένα μηνύματα που μεταφράζονται από τον ανθρώπινο εγκέφαλο
Για παράδειγμα, οι λέξεις…
Αυτό που ακούμε είναι κύματα που συλλαμβάνονται από το αυτί και μετατρέπονται σε ηλεκτρικά σήματα για να τα μεταφράσει ο εγκέφαλος
Παρόμοια σήματα μπορούν να κατασκευαστούν και να κατευθυνθούν σε ένα άτομο, και θα τα ακούσει και θα πιστέψει ότι ένα άλλο άτομο του ζητά να εκτελέσει ορισμένες εντολές ή ότι είναι (ο ίδιος)αυτός που του ζητά, άρα ελέγχεται κατά ομάδες.
Ένα παράδειγμα δημιουργίας επαναστάσεων εδώ κι εκεί!

Ένα από τα χαρακτηριστικά του συστήματος Harp είναι ότι είναι ικανό να πραγματοποιεί γεωλογικές έρευνες και να ανακαλύπτει τις τοποθεσίες του πλούτου.
Από πετρέλαιο, φυσικό αέριο και χρυσό για να αρπάξουν τους θησαυρούς της γης, και αυτό ισχύει από τη δεκαετία του εβδομήντα. Δεν διατάζει το τέρας τους θησαυρούς της γης και αυτοί τον ακολουθούν;

Δηλητήρια, ιοί, μικροτσίπ
Και αυτό μας φέρνει πίσω στο νέο μεγάλο παιχνίδι: το ΝΑΤΟ εναντίον του πολυπολικού κόσμου. Ανεξάρτητα από τα στοιχεία που παρέχει η γραφική πραγματικότητα, το ΝΑΤΟ σε προηγμένη λειτουργία seppuku –ειδικά ο ευρωπαϊκός τομέας– στην πραγματικότητα πιστεύει ότι θα κερδίσει τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας

Όσο για τoν Παγκόσμια Νότo/Παγκόσμια Πλειοψηφία/«Παγκόσμια Σφαίρα», θεωρούνται εχθροί. Οι πληθυσμοί τους, κυρίως φτωχοί, θα πρέπει επομένως να δηλητηριαστούν από την πείνα, τις πειραματικές ενέσεις, τους νέους τροποποιημένους ιούς, τα μικροτσίπ που εμφυτεύονται όπως στο BCI (Brain Computer Interface) και σύντομα από το ΝΑΤΟ ως μονάδες παγκόσμιας «ασφάλειας» τύπου Robocop.

Η άφιξη των BRICS 11 πυροδοτεί ήδη ένα νέο αυτοκρατορικό κύμα θανατηφόρων δηλητηριάσεων, νέων ιών και σάιμποργκ.

Ο πλανητάρχης διέταξε να «σωθεί» η ιαπωνική βιομηχανία θαλασσινών – λίγα ψίχουλα για το Τόκιο, το οποίο ενήργησε σαν λυσσασμένος σκύλος στον αυτοκρατορικό πόλεμο ψύλλων εναντίον της Κίνας και υποσχέθηκε ευσυνείδητα τη συμμαχία του στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής του Καμπ Ντέιβιντ. δίπλα σε Νοτιοκορεάτες υποτελείς.

Οι υποτελείς της ΕΕ, σε συγχρονισμό, άρουν τους ιαπωνικούς κανόνες εισαγωγής τροφίμων ακριβώς τη στιγμή που τα πυρηνικά λύματα της Φουκουσίμα επρόκειτο να πεταχτούν στον ωκεανό. Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα ότι η ΕΕ συνεχίζει να σκάβει τον δικό της τάφο, ενώ η Ιαπωνία βρίσκεται στα πρόθυρα του τυφώνα Δέκα.

Η ακτινοβολία που απελευθερώνεται παγκοσμίως σε όλο τον Ειρηνικό θα προκαλέσει αμέτρητους καρκινοπαθείς σε όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα θα καταστρέψει τις οικονομίες πολλών μικρών νησιωτικών χωρών που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό στον τουρισμό.

Ταυτόχρονα, ο Sergey Glazyev, Υπουργός Μακρο-οικονομίας στην Ευρασιατική Οικονομική Επιτροπή, η οποία είναι μέρος της EAEU, ήταν ένας από τους λίγους που προειδοποίησε για τα νέα διανθρωπιστικά ή μετανθρωπιστικά σύνορα: την τρέλα για ενέσεις νανοτεχνολογίαςένα φαινόμενο αρκετά καλά τεκμηριωμένο σε επιστημονικά περιοδικά.

Επικαλούμενος τον Δρ Steve Hotze, ο Glazyev εξήγησε σε ένα από τα μηνύματά του στο Telegram τι κάνει η DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), η οποία «ενχέει νανορομπότ με τη μορφή οξειδίου γραφενίου και υδρογέλης» στο ανθρώπινο σώμα, δημιουργώντας έτσι μια διεπαφή μεταξύ νανορομπότ και εγκεφαλικά κύτταρα. Γινόμαστε «δέκτης και πομπός σημάτων. Ο εγκέφαλος θα λάβει σήματα από το εξωτερικό και μπορείτε να χειριστείτε εξ αποστάσεως».

Ο Glazyev αναφέρεται επίσης στην αχαλίνωτη πλέον προώθηση της «Eris», μιας νέας παραλλαγής Covid, που ονομάστηκε από τον ΠΟΥ από την Ελληνίδα θεά της διχόνοιας και της εχθρότητας, κόρης της θεάς της νύχτας, Νύχτα.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου