Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

H Eλλάδα βρίσκεται σε πόλεμο.

 (23:10): Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στο βαγόνια του ΟΣΕ πριν από λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη.


Μαρτυρίες κάνουν λόγο για ολοσχερή καταστροφή των βαγονιών στην περιοχή πίσω από τον άγιο Νεκτάριο και ανάμεσα στο νέο κολυμβητήριο της πόλης..

Αυτή είναι η εικόνα στις 11:10 pic.twitter.com/87ZDN5BDr5

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :;

H Eλλάδα βρίσκεται σε πόλεμο.

Έχουμε και λέμε ....τραγικές και καταστροφικές πλημμύρες στην Θεσσαλία που τις συνέπειες θα τις δούμε σε λίγο διάστημα και θα τις αντιμετωπίζουμε για χρόνια. Με συνέπεια να πλημμυρίζουν μονάδες της Πολεμικής μας Αεροπορίας...Πριν από αυτό το γεγονός όμως είχαμε τους εμπρησμούς στον Έβρο και δεν ήταν φυσικό φαινόμενο  , διότι είχαμε να κάνουμε με οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στον Έβρο, διότι μόλις ξεφύτρωνε μια φωτιά, αμέσως είχαμε μια νέα εστία σε 10 χλμ από την άλλη την ίδια στιγμή ακριβώς .

Η Θράκη βρίσκεται στο στόχαστρο , εδώ έχουμε να κάνουμε με πολεμική δολιοφθορά..Ταυτόχρονα έχουμε  και νεκρούς Έλληνες στρατιωτικούς μετά από χτύπημα στην Λιβύη.!! Σαφώς και πρόκειται για χτυπήματα εναντίων της Ελλάδας που όλα μαζί αλλά και μεμονωμένα δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ.!! Σας αρέσει η όχι αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχει ένα ΕΝΙΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ κατά της Ελλάδας. Και το κακό είναι ότι αυτή η χώρα βρίσκεται υπό διάλυση και δεν μπορεί να προστατέψει ούτε τα εδάφη της , αλλά ούτε και τους ανθρώπους της.

zeys-elaynon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου