Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Οι δυσοίωνες προφητείες για τον Σεπτέμβριο έχουν ήδη αρχίσει να κυριαρχούν και στις αρχές Οκτωβρίου.

 Ο Σεπτέμβριος του 2023 θα μείνει σίγουρα στην ιστορία των θεωριών συνωμοσίας ως ο μήνας που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό τρομακτικών βανγκ. Και υπάρχουν αρκετοί λόγοι γι' αυτό, πρώτα απ' όλα η κατάρρευση του συνηθισμένου τρόπου ζωής που ξεκίνησε το 2020.

Επιπλέον, όλοι οι θεωρητικοί συνωμοσίας έχουν εδώ και καιρό αγχωθεί από τον κωδικό 239/932, ο οποίος αναβοσβήνει συνεχώς εδώ και εκεί. Ο κωδικός αυτός μπορεί να αποτελεί ένδειξη του ένατου μήνα του 23ου έτους, ενώ το ίδιο το έτος 2023 περιέχει το 322 που είναι γνωστό σε όλους τους θεωρητικούς συνωμοσίας. 

Παρ' όλα αυτά, ο Σεπτέμβριος συνεχίζεται και το ίδιο ισχύει και για τα βανγκς του Σεπτεμβρίου. Χθες, μια ευαίσθητη με το ψευδώνυμο Maid of the Most High μοιράστηκε το ακόλουθο τηλεπαθητικό μήνυμα που έλαβε:


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Τουλάχιστον δύο ή και τρεις μήνες πριν, ήξερα ότι κάτι θα συνέβαινε τον Σεπτέμβριο. Θα συμβεί λίγες ημέρες πριν από τη φθινοπωρινή ισημερία (22 Σεπτεμβρίου) ή λίγες ημέρες μετά από αυτήν.

Προσευχόμουν για μια επιφοίτηση, καθώς ξέρω ότι θα είναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω τι ακριβώς θα συμβεί. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα έχει εκτεταμένες συνέπειες για τους ανθρώπους των ΗΠΑ και άλλων χωρών.

Όταν συμβεί το γεγονός, θα αναφερθεί πολύ ευρέως στα μέσα ενημέρωσης, αλλά η δουλειά των μέσων ενημέρωσης θα είναι να υποβαθμίσουν τη σημασία αυτού που συνέβη. 

Σημειώστε ότι οι αποκρυφιστές, οι μάγισσες και οι ειδωλολάτρες διεξάγουν τις τελετές/τελετουργίες τους κατά την Ισημερία και είναι πολύ επικεντρωμένοι στη σπορά μιας κακής σοδειάς και στη συγκομιδή του πνευματικού κακού.

Οι αποκρυφιστές παίρνουν πολύ σοβαρά αυτή την ημερομηνία και συχνά κάνουν ανθρωποθυσίες για να "πάρουν" το επιθυμητό αποτέλεσμα της θρησκευτικής τους έκφρασης. Λειτουργούν "δίνοντας" ως ένδειξη υπακοής και περιμένοντας να λάβουν ανταμοιβή.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023.


Γύρω στις αρχές της δεύτερης εβδομάδας ή κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Οκτωβρίου, κάτι πολύ σημαντικό θα συμβεί ξανά. Το μόνο που μου έχει αποκαλυφθεί είναι ότι το "γεγονός" θα καλυφθεί από τα μέσα ενημέρωσης και θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων. Θα είναι μια άμεση σύνδεση με ένα σημαντικό γεγονός που συνέβη τον Σεπτέμβριο. 

Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί και πού, αλλά η σημασία του γεγονότος είναι προφανής για μένα. Έτσι, μετά τη λήψη πληροφοριών σχετικά με αυτό με εκτέθηκε συνεχώς σε ισχυρές πνευματικές επιθέσεις. Σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσει και προφανώς το επερχόμενο γεγονός θα έχει μεγάλη σημασία για τη ζωή των περισσότερων ανθρώπων.

Όπως τονίζουμε πάντα με τις αναλύσεις μας, μερικές φορές, πρέπει να πούμε, πολύ επιτυχημένες - θα πρέπει κανείς να κοιτάξει όχι τόσο το τι κάνουν οι τηλεπαθητικοί vang, αλλά το αντικείμενο των vang τους. Δηλαδή, το vang σε ποιο θέμα. Και να μετρήσει τον αριθμό των αναρτήσεων για το συγκεκριμένο θέμα. Ο Σεπτέμβριος, όπως παρατηρήσαμε παραπάνω, είναι εκτός κλίμακας από αυτή την άποψη, οπότε ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου