Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Baywatch: Δείτε πως είναι σήμερα η «Ντόννα Μάρκο»

 

Στις 22 Σεπτεμβρίου του 1989 το «Baywatch» κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην Αμερική. Η θρυλική σειρά με τους ναυαγοσώστες έμελλε να γίνει παγκόσμια επιτυχία, αφήνοντας εποχή. Στην Ελλάδα ήρθε το 1991 μέσα από τη συχνότητα του Ant1 καθηλώνοντας τους τηλεθεατές, ενώ προβλήθηκε ξανά το 2008 από τον Alpha.

Μία από της ηθοποιούς που ξεχώρισε ήταν και η Ντόνα Ντ’ Ερίκο, η οποία και υποδύθηκε την Ντόννα Μάρκο από το 1996 έως και το 1998. Προτού την γνωρίσει το τηλεοπτικό κοινό από το «Baywatch», είχε γίνει γνωστή από το «Playboy» αφού είχε στεφθεί Playmate του Μήνα για τον Σεπτέμβριο του 1995. Προηγουμένως είχε εταιρία με λιμουζίνες με έδρα το Λας Βέγκας. Πλέον είναι 55 ετών, όμως δείχνει σαν να μην έχει περάσει μία μέρα.

 

 

Μετά από την εμφάνισή της στη θρυλική σειρά με τους ναυαγοσώστες έλαβε μέρος και σε άλλες σειρές, καθώς και ταινίες. Είναι ένθερμη υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ζώων και vegan. Έχει δύο παιδιά την 22χρονη Φράνκι-Ζαν Μάρι Σιξ, την οποία απέκτησε με τον μουσικό Νίκι Σιξ και έναν γιο τον 30χρονο Ράιαν Ντ’ Ερίκο.

 

 

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου