Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021

H Κίνα προετοιμάζεται για πιθανή έξαρση COVID-19 μεγάλης κλίμακας [Διαρροή εγγράφων CCP].

 

Η Κίνα προετοιμάζεται για πιθανή έξαρση COVID-19 μεγάλης κλίμακας: Διαρροή εγγράφων CCP

Του Alex Wu/theepochtimes.com

Το κινεζικό καθεστώς έχει ειδοποιήσει τις τοπικές αρχές να προετοιμαστούν για ένα μεγάλο ξέσπασμα της COVID-19, σύμφωνα με τα εσωτερικά έγγραφα που διέρρευσαν από τους κινεζικούς Epoch Times.

Το ένα έγγραφο, με τίτλο «Ανακοίνωση για περαιτέρω ενίσχυση της επιδημικής πρόληψης» εκδόθηκε από το Κρατικό Συμβούλιο της κινεζικής κυβέρνησης και διαβιβάστηκε από την επαρχιακή κυβέρνηση της Fujian στις τοπικές αρχές στις 30 Σεπτεμβρίου.

Και τα δύο έγγραφα φέρουν την ένδειξη “εξαιρετικά επείγον”.

Και οι δύο ειδοποιήσεις ζητούν ενισχυμένες προετοιμασίες για την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης στο ξέσπασμα, με το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) να προτείνει τουλάχιστον δύο πρότυπα για τις τοπικές αρχές.

Το ένα είναι η κατασκευή κεντρικών χώρων απομόνωσης, με τις τοπικές αρχές να απαιτούν έως το τέλος Οκτωβρίου να δημιουργήσουν εγκαταστάσεις τουλάχιστον 20 δωματίων ανά 10.000 άτομα. Η κλίμακα κάθε χώρου απομόνωσης πρέπει να είναι πάνω από 100 δωμάτια.

Σύμφωνα με τα δημόσια δεδομένα, ο πληθυσμός της επαρχίας Fujian το 2020 ήταν 41,54 εκατομμύρια. Από τις 19 Σεπτεμβρίου, η επαρχία έχει δημιουργήσει 35.691 δωμάτια καραντίνας σε 296 κεντρικούς χώρους.

Με βάση το πρότυπο που ορίζεται στην ανακοίνωση, η επαρχία Fujian θα χρειαστεί να κατασκευάσει τουλάχιστον 83.000 δωμάτια καραντίνας έως το τέλος Οκτωβρίου, δηλαδή περίπου 47.000 δωμάτια σε λιγότερο από ένα μήνα.

Σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα, οι απαιτήσεις για τους χώρους καραντίνας COVID-19 αποκαλύπτουν την πραγματική κατάσταση της πανδημίας στην Κίνα.
Ο Sean Lin, πρώην ερευνητής ιολογίας στο Ινστιτούτο Έρευνας του Στρατού των ΗΠΑ, δήλωσε στους Epoch Times: «Αυτό αντικατοπτρίζει την ανησυχία του ΚΚΚ για την άνοδο της επιδημίας. Πρέπει να αποκρύπτει την πραγματική επιδημία στην ηπειρωτική Κίνα, διαφορετικά, δεν θα εξέδιδε ξαφνικά μια εθνική ειδοποίηση για ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης ».

Η «Ανακοίνωση για περαιτέρω ενίσχυση της πρόληψης της επιδημίας» απαιτεί τη δημιουργία ενός συστήματος ελέγχου πέντε επιπέδων.

Αναφέρει: «Τα στελέχη του κεντρικού αντισυμβαλλομένου του δήμου και του δρόμου, το προσωπικό του κοινοτικού δικτύου, οι λαϊκοί ιατροί, η αστυνομία και οι εθελοντές θα εφαρμόσουν από κοινού την πρόληψη της επιδημίας της κοινότητας», όπως «αυστηρή εφαρμογή [της] κοινοτικής πρόληψης και ελέγχου», ή κλείδωμα κατοικημένων κοινοτήτων.

Ο Lin είπε ότι το σύστημα ελέγχου πρόκειται στην πραγματικότητα να ενισχύσει την κοινωνική διαχείριση σε τοπικές περιοχές και “ο σκοπός του κεντρικού αντισυμβαλλομένου είναι να ενισχύσει τον έλεγχο”.

«Εάν δεν υπάρχει δοκιμή νουκλεϊκού οξέος, όλα τα μέτρα πρόληψης της επιδημίας του ΚΚΚ είναι τα ίδια με τις πολιτικές εκστρατείες. Για παράδειγμα, μπορείτε να είστε σε καραντίνα ανά πάσα στιγμή και να τοποθετηθείτε σε έναν χώρο καραντίνας. Και οι χώροι καραντίνας μπορούν επίσης να αποτελέσουν χώρο πολιτικών διώξεων»,εξήγησε ο Lin.

«Ανεξάρτητα από το ποιοι είστε, εφόσον ο κεντρικός αντισυμβαλλόμενος λέει ότι βρέθηκε θετικός σε δοκιμή νουκλεϊκού οξέος, θα σας στερήσει όλα τα δικαιώματά σας. Οι χώροι καραντίνας του ΚΚΚ είναι στην πραγματικότητα μια εναλλακτική μορφή στρατοπέδου συγκέντρωσης».

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου