Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021

Μπέντζαμιν Φούλφορντ: Οι πρώτοι πυροβολισμοί του Γ ’Παγκοσμίου Πολέμου έπεσαν στα σύνορα Πολωνίας / Λευκορωσίας καθώς αρχίζει η κατάρρευση της ΕΕ.

Τα γεγονότα εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς τώρα με τεράστιες αλλαγές στην Ευρώπη, την Ιαπωνία, την Κίνα και αλλού. Αυτό θα οδηγήσει στην απελευθέρωση των Ηνωμένων Πολιτειών μετά από πολύ καιρό.

Το πιο συγκλονιστικό γεγονός ήταν οι πυροβολισμοί του στρατού της Λευκορωσίας κατά του πολωνικού στρατού στα σύνορα των δύο χωρών. Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα ειδήσεων που το περιγράφουν:

Η Άννα Μιχάλσκα, εκπρόσωπος των συνοριακών φρουρών της Πολωνίας, δήλωσε ότι οι Λευκορωσικές δυνάμεις πυροβόλησαν εναντίον των στρατευμάτων της Πολωνίας στα ανατολικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Πέμπτη… Η περιοχή κατά μήκος των συνόρων είναι περιορισμένη ως μέρος μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης που επέβαλε η Πολωνία στις αρχές Σεπτεμβρίου Η κυβέρνηση της Λευκορωσίας που υποστηρίζεται από τη Μόσχα οργανώνει και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εισέλθουν στην επικράτεια της ΕΕ ως στοιχείο «υβριδικού πολέμου» σε αντίποινα για τις δυτικές κυρώσεις στην αυταρχική κυβέρνηση στο Μινσκ.

https://abcnews.go.com/International/wireStory/belarus-forces-open-fire-polish-troops-border-80475689

Πρόκειται για μια κίνηση των Ρώσων πατριωτικών δυνάμεων για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε από την πτώση της Άντζελα Χίτλερ και της Ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, λένε οι ρωσικές FSB και άλλες πηγές. Είναι αποζημίωση για την ανατροπή των Ναζί της ρωσικής πνευματικής καρδιάς της Ουκρανίας και αμέτρητες άλλες καταχρήσεις κατά του ρωσικού λαού, λένε οι πηγές.

Μην κάνετε λάθος, οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις να πυροβολούν σκόπιμα εναντίον μιας χώρας του ΝΑΤΟ ισοδυναμεί με επίσημη κήρυξη πολέμου. Αυτό είναι πιθανό επειδή ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών δεν πρόκειται να πολεμήσει τη Ρωσία για να προστατεύσει τις φασιστικές δυνάμεις που ελέγχουν την ΕΕ.

Ένα δημόσιο σημάδι αυτού μπορεί να φανεί σε αυτές τις ειδήσεις:

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI ερευνούν μια ομάδα επτά Αμερικανών μαχητών βάσει του ομοσπονδιακού καταστατικού για εγκλήματα πολέμου [στην Ουκρανία] ... κανείς, λένε οι ειδικοί, δεν έχει διωχθεί ποτέ, πόσο μάλλον να καταδικαστεί, σύμφωνα με τα εγκλήματα πολέμου των ΗΠΑ. Υποκρίνομαι.

https://www.buzzfeednews.com/article/christopherm51/craig-lang-ukraine-war-crimes-alleged

Χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ, τα ηπειρωτικά ευρωπαϊκά έθνη (όχι το Ηνωμένο Βασίλειο) δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να αποδεχτούν τη Ρωσία ως νέο προστάτη τους. Η Ρωσία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το 47 μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης,

https://www.coe.int/en/web/portal  - η κορυφαία οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ήπειρο - ως βάση για έναν νέο οργανισμό που θα αντικαταστήσει την ΕΕ, λένε ρωσικές πηγές και πηγές του MI6.

Υπάρχουν πολλά άλλα σημάδια ότι η ΕΕ καταρρέει. Για παράδειγμα, τώρα γίνεται ανοιχτή συζήτηση για την αποχώρηση της Πολωνίας από την ΕΕ ή το Polexit, αφού τα πολωνικά δικαστήρια δήλωσαν ότι βρίσκονται πάνω από την ΕΕ. Συγκεκριμένα -σε νίκη της δημοκρατίας- το Συνταγματικό Δικαστήριο της Πολωνίας έκρινε ότι τα βασικά άρθρα μιας από τις βασικές συνθήκες της ΕΕ ήταν ασυμβίβαστα με το πολωνικό δίκαιο.

https://www.bbc.com/news/world-europe-58840076?xtor=AL-72-%5Bpartner%5D-%5Bbbc.news.twitter%5D-%5Bheadline%5D-%5Bnews%5D-%5Bbizdev %5D-%5Bisapi%5D & at_custom3 =%40BBCWorld & at_custom1 =%5Bpost+type%5D & at_medium = custom7 & at_campaign = 64 & at_custom4 = B6396134-288C-11EC-9525-D1B04744363C & at2custom2C

Ένα άλλο μεγάλο σημάδι ότι η ΕΕ καταρρέει είναι η σχεδόν ταυτόχρονη πτώση των κυβερνήσεων στην Αυστρία και την Τσεχία. Σε κάτι έξω από το Χόλιγουντ, ο  Τσέχος πρόεδρος Μίλος Ζέμαν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αφού το κόμμα ANO του πρωθυπουργού  Αντρέι Μπάμπιτς έχασε τις εκλογές εκεί. Η έρευνα των Pandora Papers αποκάλυψε ότι ο Μπάμπης μετέφερε κρυφά 22 εκατομμύρια δολάρια μέσω υπεράκτιων εταιρειών για να αγοράσει ένα ακίνητο στη Γαλλική Ριβιέρα το 2009, πριν μπει στην πολιτική. Ο Ζέμαν ασφαλώς μπήκε στο νοσοκομείο σε μια κίνηση να καθυστερήσει την εγκατάσταση μιας νέας κυβέρνησης που θα εξετάσει αυτές τις εγκληματικές συναλλαγές.

https://www.bbc.com/news/world-europe-58863671

Και στην Αυστρία ο  καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς παραιτήθηκε λόγω σκανδάλου διαφθοράς.

https://www.bbc.com/news/world-europe-58856796

Αυτό που έχουν κοινό αυτά τα έθνη είναι ότι ήταν μέρος της Αυστρο-Ουγγρικής Αυτοκρατορίας. Θυμηθείτε, ήταν στην πρώτη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός ότι ο Αυστρο-Ούγγρος θα ήταν αυτοκράτορας και ο κληρονόμος της οικογένειας των Αψβούργων Ότο φον Χάμπσμπουργκ παρουσίασε τον Κλάους Ρότσιλντ (Σβάμπ) ως frontman του. Ο Schwab είναι ο τύπος πίσω από τη «μεγάλη επαναφορά» και την ψεύτικη πανδημία.

Δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν ο κολλητός των Rothschild Eμανουέλ Mακρόν γίνει το επόμενο ντόμινο που θα πέσει, υπόσχονται Γάλλοι πατριώτες. Η λαιμητόμος εφευρέθηκε για ανθρώπους σαν αυτόν.

Είναι ενδιαφέρον σε αυτό το πλαίσιο ότι η ΕΕ σταμάτησε τις εμπορικές συνομιλίες με την Αυστραλία, δήθεν επειδή δεν αγοράζουν πλέον υποβρύχια και ελικόπτερα από αυτά. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι οι Ρότσιλντ χάνουν επίσης την Αυστραλία τώρα.

https://www.abc.net.au/news/2021-10-09/us-to-sell-12-attack-helicopters-to-australia-aukus-/100526744

Εδώ είναι ένα από τα πολλά σημάδια που ξυπνούν και οι Καναδοί.

 https://www.bitchute.com/video/iMsoOkCTAc4z/

Οι μέρες του Τζάστιν Κάστρο είναι σίγουρα μετρημένες.

Εντάξει, ας δούμε τώρα την κατάσταση στις ΗΠΑ. Εδώ βλέπουμε ανοιχτή εξέγερση με τη μορφή πιλοτικών επιθέσεων, στρατιωτική μετακίνηση στα κεντρικά γραφεία του Facebook και πολλά άλλα.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τις ΗΠΑ πίσω στη δημοκρατία και την ανεξαρτησία. Θυμηθείτε, οι πληροφορίες ανοιχτού κώδικα σε μέρη όπως το Forbes και η Wall Street Journal δείχνουν ότι διασώθηκε από τους Rothschilds κάθε φορά που χρεοκόπησε ως επιχειρηματίας. Ο Τραμπ καλεί επίσης ανοιχτά όλους να εμβολιαστούν για την ανύπαρκτη πανδημία.

Ο στρατηγός Μάικλ Φλιν είπε ότι ο αμερικανικός στρατός προσέφερε στον Τραμπ την ευκαιρία να ανατρέψει τις κλεμμένες εκλογές του 2020 και ο Τραμπ τους πρόδωσε αρνούμενος. Για το λόγο αυτό, η White Dragon Society έστειλε έναν εκπρόσωπο να συναντηθεί προσωπικά με τον Flynn την περασμένη εβδομάδα. Η ιδέα ήταν να προσφέρει στον Flynn τη θέση του προσωρινού προέδρου των ΗΠΑ μετά την επίσημη πτώχευση της USA Corporation. Σύμφωνα με αυτό το μέλος της οικογένειας Dragon, ο Michael Flynn είναι.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου