Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021

«ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμού στον ελληνικό πληθυσμό»! Βγαίνουν και το λένε με πάθος! – ΒΙΝΤΕΟ.

 Σοκ και μόνο σοκ με τον τρόπο που ειπώθηκαν τα παρακάτω!

Να ξεπεράσει αρκετούς “ειδικούς” στη ρητορική βάλθηκε ένας ομογενής πανεπιστημιακός.

Για…«εκδίκηση μαζικού εμβολιασμού» μίλησε ο Καθηγητής Αιματολογίας στη Γαλλία, Γρηγόρης Γεροτζαφιάς, στο Kontra Channel, παραθέτοντας τις ιδέες του για το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Ελλάδα.

Μιλώντας με μένος κατά εκείνων που δεν εμβολιάζονται -και είναι η πλειοψηφία του πληθυσμού στην Ελλάδα- ο καθηγητής είπε κατά λέξη τα εξής απίστευτα:

«Δεν πρέπει να παίζουμε με τις λέξεις. Αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνει υποχρεωτικός, καθολικός, μαζικός εμβολιασμός στην Ελλάδα. Έρχεται ένας σκληρός χειμώνας και ήδη στη Θεσσαλονίκη οι ΜΕΘ είναι γεμάτες. Όλος ο πληθυσμός πρέπει να εμβολιαστεί είναι απλά τα πράγματα γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά».

Έκπληκτος ο δημοσιογράφος ρώτησε ευλόγως τον “ειδικός” αν φοβάται μήπως προκληθούν κοινωνικές εκρήξεις από ένα τέτοιο μέτρο, για να λάβει την εξής απάντηση:

«Καθόλου, τι να με φοβίζει; Koινωνικές εκρήξεις θα έρθουν από τη φτώχεια, όχι από την αρρώστια. Θα έρθουν από την καταπίεση και τα τάγματα των φασιστών που αρχίζουν να κυκλοφορούν στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Η απάντησή μας είναι μία: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ και επειδή ο εμβολιασμός είναι πράξη κοινωνικής ευθύνης, πρέπει να είναι υποχρεωτικός. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε 300 ανθρώπους την εβδομάδα να πεθαίνουν».


el.gr

1 σχόλιο:

  1. Σωωωπα βρωμοειδικε !!! Σιγά μην πιστέψουμε ότι έχετε έννοια μεγάλη για την υγεία μας .Καθάρματα εμείς δεν έχουμε άποψη ; Έχουμε και παραέχουμε όταν αποδειχθεί ότι ο εμβολιασμός αυτός δεν έπρεπε να επιβληθεί εκβιαστικά με απειλές και μέτρα που θα κρυφτειτε ;θα πρέπει να πληρώσετε πάρα πολύ ακριβά και έτσι θα γίνει να είστε βέβαιοι στο τέλος και δικαιολογίες δεν θα υπάρχουν για σας που σώνει και καλά θέλετε με το ζόρι να υποχρεώσετε τους λαούς σε ένα σατανοεμβολιο .ναι τέτοιο είναι βρωμιάρηδες Σατανοεμβολιο του κερατά και δεν ωφελεί ΚΑΝΕΝΑΝ ούτε καν ηλικιωμένους ευπαθεις με πολλά υποκειμενα νοσήματα!!!!! (Ούτε αυτούς σας το λέει ένας μη ειδικός!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή