Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 37ΧΡΟΝΗ!!! ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ Η 2Η ΔΟΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ - ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΟΥΣ./ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ!!! ΝΕΚΡΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΔΟΣΗ ΜΠΟΥΡΛΑ Pfizer ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 37ΧΡΟΝΗ!!! ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ Η 2Η ΔΟΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ - ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΟΥΣ

Διαβάστε την ιστορία της 37χρονης που δολοφονήθηκε απο το οργανωμένο κρατικό έγκλημα των ΕΞΟΥΣΙΩΝ!!! Είναι στα αγγλικά βέβαια και μας λέει ότι πέθανε από θρόμβοση μετά την δεύτερη δόση της Μοντερνα.

Η ανθρωπότητα δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό!!! Συνεχίζει να υπηρετεί την σέκτα ΘΑΝΑΤΟΥ που ΒΙΑ-ζεται να σας κάνει την ένεση και να σας στείλει για ανακύκλωση! Όλοι οι ειδικοί λαδώνονται, όλοι τα παίρνουν και κάνουν τις πλασέμπο για να μείνουν πίσω και να σας εμβολιάσουν όλους..

Σε λίγο καιρό, θα δείτε ότι θα μας εμβολιάσουν με το ζόρι επειδή γνωρίζουν ότι θα αρχίσετε κάποια ημέρα να βγαίνετε από την λήθη που έχετε πέσει μέσα στον ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ...

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ!!! ΝΕΚΡΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΔΟΣΗ ΜΠΟΥΡΛΑ Pfizer ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.


ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ!!! ΝΕΚΡΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΔΟΣΗ ΜΠΟΥΡΛΑ Pfizer ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ

Ένα 15χρονο αγόρι στην κομητεία Sonoma της Καλιφόρνια πέθανε ξαφνικά μόλις δύο ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης της ένεσης Pfizer για τον Covid-19, αναφέρει το Captaindaretofly.Το αγόρι, το οποίο ήταν κατά τα άλλα υγιές, βρέθηκε εντελώς αναίσθητο στην κρεβατοκάμαρά του όταν η μητέρα του τον έλεγξε αφού δεν κατάφερε να ξυπνήσει την αναμενόμενη ώρα. Σύμφωνα με έκθεση της Σύνοψης από το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας Sonoma, το αγόρι διαπιστώθηκε νεκρό στο σημείο και εγγράφηκε από ιατροδικαστή για νεκροψία.

Ενώ η έκθεση δεν καθιερώνει άμεση σχέση μεταξύ του εμβολίου Covid και του θανάτου του αγοριού, το προτείνει έντονα. Λέει:

«Μετά από εκτεταμένη έρευνα, πρόσθετες δοκιμές και συνεργασία με πολλές άλλες υπηρεσίες, η αιτία θανάτου προσδιορίστηκε ως:

«ΣΤΡΕΣ ΚΑΡΔΙΟΜΥΟΠΑΘΕΙΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΣΙΚΗ ΣΤΕΡΙΑΚΗ ΑΡΤΕΡΙΚΗ Φλεγμονή (ώρες σε μέρα), λόγω, ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ PFIZER-BIONTECH COVID-19 »

Συνεχίστε τις ενέσεις Μπουρλα-Γουρλομάτη, η ανακύκλωση σας το πάει γερά...σύντομα σας πάνε για την τρίτη, την αναμνηστική δόση γι αυτούς που δεν κατέληξαν στην πρώτη, την δεύτερη και την τρίτη και φαρμακερή!!!!

Που να γνωρίζατε ποιος είναι ο εχθρός σας!!!!!!! Αν γνωρίζατε και αν μας ακούγατε θα είχατε άλλο μέλλον.

Καλή δύναμη σε όλους μας.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου