Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ.. κι αυτό συνέβη στο Ισραήλ.11.000 νέα κρούσματα ρεκόρ από την αρχή πανδημίας!!! /Ενώ το Ισραήλ μάχεται «Κατά τον δαίμονα εαυτού» με τα εμβόλια ως καταφύγιο κατά του ιού τη Δευτέρα κατέγραψε νέο ρεκόρ 11.000 νέων κρουσμάτων

 

ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ.. κι εαυτό συνέβη στο Ισραήλ.11.000 νέα κρούσματα ρεκόρ από την αρχή πανδημίας!!!κι ας είναι παγκόσμιος πρωταθλητής εμβολιασμού ενηλίκων 78%. Ούτε η δήθεν ανοσία αγέλης από εμβολιασμό πέτυχε. Ούτε η γ΄ δόση τους γλίτωσε.Προς τι η συνέχιση της Μολιερικής φαρσοκωμοδίας; Το πρωτοπόρο Ισραήλ στον πανεμβολιασμό

καταποντίστηκε..Το Ισραήλ έχει το πιο υψηλό ποοσοστό εμβολιασμένων ενηλίκων παγκοσμίως με 78%. Τέτοια πρωτιά να μας λείπει. Κατέγραψε σχεδόν 11.000 κρούσματα τη Δευτέρα μετέφερε το Υπουργείο Υγείας της χώρας πραγματοποιώντας ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας (JPost) Για την ακρίβεια στις 30 Αυγούστου κατέγραψε 10 946 κρούσματα σε ένα 24h. Kι όλα αυτά παρά την γ΄δόση που την έχει χορηγήσει ήδη περίπου σε 2.000.000 και παρά το γεγονός ότι έχει φτάσει στο πολυπόθητο πλαφόν του 70% εμβολιασμού που έλεγαν πως θα σηματοδοτούσε την ανοσία αγέλης.. προφανώς περί ανοησίας αγέλης για γέλια πρόκειται κι αυτός ο σαθρός στόχος. Τελειώσατε..

Απέτυχαν η Pfizer να επιστρέψει τα λεφτά πίσω στις χώρες από όπου τα υπεξαίρεσε με ψευδείς υποσχέσεις άλλωστε είναι υπότροπη έχει καταδικαστεί για την ίδια κατηγορία στο παρελθόν από την αμερικάνικη δικαιοσύνη και κατέβαλε ένα πακτωλό δις δολαρίων ως πρόστιμο.. Βρήκε πρόσφορο έδαφος και ήρθε να πάρει τη ρεβ΄νας και να κάνει απόσβεση στις πλάτες του κοσμάκι που τον απολύουν κατά δεκάδες χιλιάδες για το νέο δισεκατομυριούχο Μπουρλά! Γιατί αν δεν γίνει υποχρεωτικό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης πως θα θησαυρίσει;;; Στην υγεία των κορόιδων…

dimpenews.com

Ενώ το Ισραήλ μάχεται «Κατά τον δαίμονα εαυτού» με τα εμβόλια ως καταφύγιο κατά του ιού τη Δευτέρα κατέγραψε νέο ρεκόρ 11.000 νέων κρουσμάτων.

Mε τα εμβόλια να έχουν γίνει ο δαίμονας εαυτός και η λύση στην οποία ποντάρει το Ισραήλ για την αντιμετώπιση της πανδημία η χώρα κατέγραψε χθες Δευτέρα σχεδόν 11.000 κρούσματα COVID-19 σύμφωνα με ενημέρωση το πρωί της Τρίτης από το Υπουργείο Υγείας, σημειώνοντας το νέο ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας κι αυτό την ώρα που η κυβέρνηση της χώρας έχει εκδώσει απέλπιδα οδηγία για τον εμβολιασμό με 3η ενισχυτική δόση όλων των Ισραηλινών άνω των 12 ετών!


Βy Team

Περίπου 10.947 νέοι φορείς ιών εντοπίστηκαν τη Δευτέρα, με το 7,65% των ατόμων που βρέθηκαν να είναι θετικοί στον έλεγχο. Μόνο μια άλλη φορά, η χώρα κατέγραψε περισσότερα από 10.000 κρούσματα. Ήταν στις Ιανουαρίου του 2021  κατά την κορύφωση του τρίτου κύματος, του πιο μολυσματικού και πιο θανατηφόρου που βίωσε η χώρα.
Παρά τον παρόμοιο αριθμό κρουσμάτων – με περίπου 83.000 ενεργά κρούσματα στη χώρα αυτή τη στιγμή, όχι μακριά από την κορυφή των 88.000 κατά το τρίτο κύμα – ο αριθμός των σοβαρών ασθενών και των θανάτων τον Αύγουστο παρέμεινε πολύ χαμηλότερος. Περίπου 520 άνθρωποι πέθαναν τον Αύγουστο με αιχμή 756 σοβαρούς ασθενείς, έναντι πάνω από 1.400 θανάτων τον Ιανουάριο και ρεκόρ περίπου 1.200 ασθενών σε σοβαρή κατάσταση.

Μία ημέρα πριν από την επαναλειτουργία των σχολείων, περίπου 35.000 από τα τρέχοντα κρούσματα είναι μαθητές, επιπλέον 55.000 που βρίσκονται σήμερα σε απομόνωση επειδή εκτέθηκαν σε επαληθευμένα κρούσματα. Επομένως, δεν θα μπορούν να είναι στο σχολείο.

Επιπλέον, για τις τάξεις 7-12 στις πόλεις που χαρακτηρίζονται ως κόκκινες σύμφωνα με το σύστημα ελέγχου του Coronavirus, οι τάξεις όπου το ποσοστό εμβολιασμού δεν φτάνει το 70% (συμπεριλαμβανομένων των μαθητών που είτε έκαναν μόνο τη πρώτη δόση είτε ανάρρωσαν) θα κάνουν μάθημα εξ αποστάσεως. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, λόγω αυτής της απαίτησης, περίπου 150.000 μαθητές δεν θα μπορούν συνεπώς να ξεκινήσουν το σχολικό έτος αυτοπροσώπως.

Μέχρι στιγμής, πάνω από 2,15 εκατομμύρια Ισραηλινοί έχουν λάβει μια τρίτη ένεση – η οποία από την Κυριακή χορηγείται σε οποιονδήποτε άνω των 12 ετών που έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον πέντε μήνες νωρίτερα.

Επιπλέον, ο αριθμός των πρώτων δόσεων που χορηγούνται καθημερινά αυξάνεται επίσης. Η χώρα αναμένεται να φτάσει το ορόσημο των έξι εκατομμυρίων ατόμων που έχουν λάβε τουλάχιστον ένα εμβόλιο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Χάρη στην επίδραση της εκστρατείας εμβολιασμού, οι υγειονομικοί αξιωματούχοι και οι ειδικοί ελπίζουν να δουν σύντομα μείωση της νοσηρότητας.
Τη Δευτέρα το ποσοστό αναπαραγωγής, ή R, – το οποίο μετρά πόσα άτομα μολύνει κάθε φορέας ιού κατά μέσο όρο – έπεσε κάτω από το 1,1 για πρώτη φορά από την αρχή του τέταρτου κύματος.

Ένα R over 1 εξακολουθεί να δείχνει ότι η ασθένεια εξαπλώνεται αλλά με βραδύτερο ρυθμό από ό, τι στο παρελθόν.

kourdistoportocali.com

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου