Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021

Γ. Τράγκας: Επί των ημερών του Μητσοτάκη η μαφία, το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει εδώ στην Ελλάδα.

Ο Τζούλιο Αντρεότι, ο διαβόητος Ιταλός πρωθυπουργός που έμεινε πολλά χρόνια στην εξουσία στηριζόμενος από το οργανωμένο μαύρο κεφάλαιο και την ιταλική μαφία, έκανε ακριβώς τα ίδια: Μοίραζε τα λεφτά του ιταλικού λαού σε εργολάβους και μαύρα συμφέροντα. Στο τέλος η αδιαφάνεια, η διαφθορά και οι σχέσεις του με νονούς της ιταλικής μαφίας, τον έστειλε στη δικαιοσύνη και στα ποινικά δικαστήρια.

Οι μέρες εξουσίας του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη μοιάζουν πολύ με εκείνες του διαβόητου Ιταλού πρωθυπουργού αφού καθημερινά ο Τύπος και το διαδίκτυο καταγράφει σκάνδαλα καιν επισημαίνει διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Με βάση όσα αποκαλύπτονται ο κ. Μητσοτάκης εξελίσσεται σε Τζούλιο Αντρεότι της Ελλάδας. Χθες διαβάσαμε ότι επί των ημερών του το χρέος της Νέας Δημοκρατίας προς τις συστημικές τράπεζες ανέβηκε 118 εκατομμύρια. Δηλαδή για να λειτουργήσει η Νέα Δημοκρατία χρειάστηκε 118 εκατομμύρια. Το συνολικό χρέος της προς τις τράπεζες αγγίζει τα 350 εκατομμύρια. Οποιαδήποτε εταιρεία ακόμα και πολυεθνική, θα είχε πτωχεύσει. Πολύ περισσότερο σε μία χώρα όπως η δική μας, στην οποία πλειστηριάζονται και ρευστοποιούνται οι περιουσίες εκατομμυρίων Ελλήνων.

Επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη εκατοντάδες εκατομμύρια, όπως γράφεται ή καταγγέλλεται, καταλήγουν στα ταμεία της Νέας Δημοκρατίας ή στα ταμεία των φίλων της οικογένεια Μητσοτάκη. Ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου παραμένει εκτεθειμένος και περιβαλλόμενος από πέπλο αδιαφάνειας και διαφθοράς,  όσο δεν απαντάει σε αυτά που γράφονται και καταγγέλλονται. Πως θα εξοφλήσει ένα χρέος 350 εκ. Η ΝΔ και ταυτόχρονα θα ελέγξει τη δολοφονική επιδρομή των συστημικών τραπεζών απέναντι σε χιλιάδες δανειολήπτες; Που πήγαν τα 118 εκατομμύρια που πήρε ο Μητσοτάκης στα πρώτα δύο χρόνια της θητείας του;  Γιατί εμείς αγοράσαμε πιο ακριβά τα γαλλικά Ραφάλ απ’ ότι οι Αιγύπτιοι; Γιατί εμείς αγοράσαμε τα γαλλικά μαχητικά πιο ακριβά ενώ είναι τα μισά μεταχειρισμένα, παρά οι Αιγύπτιοι οι οποίοι αγόρασαν περισσότερα και ολοκαίνουρια σε μικρότερη τιμή; Γιατί μόλις η κ. Λάτση και ο κ. Μαρινάκης αγοράσανε μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η εταιρεία του κ. Περιστέρη πήρε αμέσως δισεκατομμύρια για τα έργα ολοκλήρωσης της 4ης γραμμής του ΜΕΤΡΟ;

Που πήγαν όλα αυτά τα λεφτά των τραπεζών, λεφτά του ελληνικού λαού αν λάβουμε υπ’ όψιν μας πόσες φορές ανακεφαλαιοποιήθηκαν οι συστημικές τράπεζες από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Ο κ. Μητσοτάκης εξελίσσεται σε Τζούλιο Αντρεότι.

Επί των ημερών του η μαφία, το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει εδώ στην Ελλάδα. Το ομολογεί και η αδερφή του η κ. Μπακογιάννη. Επί των ημερών του είναι εμφανές ότι μετέχουν σε ένα ατέλειωτο οικονομικό φαγοπότι τα μέλη της αθηνοκεντρικής ολιγαρχίας. Οι πεινασμένοι και άνεργοι κάτοικοι της χώρας διαβάζουν και ακούνε καθημερινά μόνο για δουλειές του κ. Περιστέρη, της κ. Λάτση του κ. Μαρινάκη και όλων των φίλων της οικογένειας Μητσοτάκη.

Η φτωχοποίηση διευρύνεται σε όλη τη χώρα. Το έζησα το τελευταίο τριήμερο περιοδεύοντας τη Μακεδονία και ειδικά τη Θεσσαλονίκη και την Ανατολική Μακεδονία, Σέρρες και Δράμα. Η ανεργία είναι πάνω από 30%. Η νεολαία αλλά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, παραμένουν ανενεργοί, άνευ εργασίας, άνευ απασχόλησης, θαμώνες στα καφέ των περιοχών. Τσιγάρο και φραπέ. Αυτή είναι η ζωή που τους προσφέρει η σημερινή κυβέρνηση που εξυπηρετεί μόνο την ολιγαρχία και τα ξένα κέντρα. Για την ακρίβεια τους προσφέρει κατάθλιψη, μελαγχολία, καταπίεση και φόβο για το αύριο. Μεγάλες πολιτικές οικογένειες του τόπου όπως η οικογένεια του Αχιλλέα Καραμανλή και του γιου του Κων/νου Καραμανλή τζούνιορ, δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για την περιοχή τους. Αντίθετα, ψιθυρίζεται στην κεντρική πλατεία των Σερρών, ότι απειλούνται με απώλεια της εργασίας τους όσοι μιλήσουν άσχημα για την οικονομική ανέχεια ή δηλώσουν ότι είναι έτοιμοι να πάνε σε άλλο κόμμα.

Στη Δράμα τα πράγματα είναι ίδια και χειρότερα. Μια πόλη χωρίς αεροδρόμιο, χωρίς λιμάνι, έχασε και το τρένο επειδή ο Σερραίος σημερινός υπουργός Χωροταξίας, ο Κώστας Καραμανλής αποφάσισε να μην περνάει το τρένο από την πόλη, αλλά να πάει μακριά και έξω από τη Δράμα. Και εκεί η ανεργία έχει φουντώσει, όπως και η κατάθλιψη από τη φτώχεια και τον οικονομικό μαρασμό.

Ο Τζούλιο Αντρεότι της Ελλάδας, ο κ. Μητσοτάκης, περιορίζεται μόνο στα επικοινωνιακά σόου και οι επώνυμοι συνάδελφοί μου στην Αθήνα αρνούνται να σκύψουν και να δουν την πραγματικότητα σε μια μικρή χώρα που χρειάζεσαι λίγες ώρες για να τη διασχίσεις από το ένα άκρο έως το άλλο. Σήμερα στην εκπομπή μου μεταφέρω τη διάχυτη δυσφορία για την κυβέρνηση που εισέπραξα από την Παρασκευή το μεσημέρι έως χθες Κυριακή βράδυ. Ο κ. Πρωθυπουργός πρέπει να απαντήσει που πήγαν τα 350 εκατομμύρια που χρωστάει η Νέα Δημοκρατία. Και κυρίως πρέπει να απαντήσει γιατί αυτός ο κολλητός των ολιγαρχών, ο παρακινούμενος των μεγαλοεφοπλιστών, ο γόνος  της πλουσιότερης πολιτικής οικογένειας στην Ευρώπη, είχε ανάγκη να πάρει 118 εκατομμύρια για να τα βγάλει πέρα η Νέα Δημοκρατία, η οποία παίρνει δεκάδες εκατομμύρια κρατικές επιχορηγήσεις και ασφαλώς κάνοντας τις χάρες των φίλων του Πρωθυπουργού, έχει πρόσθετα κέρδη.

Πρόσφατα, η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφασή της πιστοποίησε ότι η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, το σημερινό ΚΙΝΑΛ, έπαιρναν τσουβάλια με λεφτά από τα ταμεία της γερμανικής πολυεθνικής Siemens. Η Ελληνική Δικαιοσύνη, επιβεβαίωσε πλήρως όσα αποκάλυψε ο Θεόδωρος Τσουκάτος στο περιοδικό “Crash”, τα οποία απέκρυψαν τα κανάλια και οι επώνυμοι δημοσιογράφοι των Αθηνών. Ο αποδράσας στο εξωτερικό Μιχάλης Χριστοφοράκος, κολλητός του σημερινού πρωθυπουργού ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της διανομής εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία των δύο κομμάτων. Ήταν ο κολλητός του ζεύγους Μητσοτάκη, στενός φίλος του Κυριάκου και της κ. Μαρέβα. Έμεναν στα σπίτια τους τόσο στην Κηφισιά όσο και στην Τήνο. Τα χώριζε μια μεσοτοιχία. Ο Χριστοφοράκος έφυγε με δύο διαβατήρια από την Αθήνα, ένα Γερμανικό και ένα Ελληνικό που ανανεώθηκαν και σφραγίστηκαν μαζί από τη Γερμανική Πρεσβεία των Αθηνών και το Υπουργείο των Εξωτερικών μας.

Πράκτορας των Γερμανών ο Χριστοφοράκος, υφιστάμενος του εδώ προέδρου της Siemens, συνταξιούχου της Γερμανικής Μυστικής Υπηρεσίας, Φόλκερ Γιουνγκ, ο οποίος δραπέτευσε στη Γερμανία, φεύγοντας από την Πάρο όπου έχει σπίτι, υπήρξε στενός φίλος του σημερινού Έλληνα πρωθυπουργού. Η οικογένεια Μητσοτάκη και ο σημερινός Έλληνας πρωθυπουργούς έχουν αναμειχθεί σε ένα πλήθος οικονομικών σκανδάλων. Πέραν του γεγονότος ότι ο πατέρας του πρωταγωνίστησε στην αποστασία που ανέτρεψε τον Γεώργιο Παπανδρέου, αποσταθεροποίησε τη Δημοκρατία και έφερε τη δικτατορία, υπήρξε, ο Κων/νος Μητσοτάκης πρωταγωνιστής του σκανδάλου Καλτσεστρούτσι – Παντσαβόλτα. Είχε ως έμπιστο στα οικογενειακά οικονομικά τον αείμνηστο Κώστα Σπυρόπουλο. Έχει πολυσυζητηθεί στην Αθήνα το μεγάλο επεισόδιο μεταξύ της οικογένειας Μητσοτάκη και του περίφημου δικηγόρου των Αθηνών Δεληκωστόπουλου, ο οποίος είχε παντρευτεί την κόρη του Σπυρόπουλου. Ο εκλιπών διακεκριμένος καθηγητής της Νομικής Ανδρουλάκης, είχε εξιστορήσει όλη αυτή την υπόθεση σε κάποιους γνωστούς Αθηναίους, αλλά και στελέχη της Νέας  Δημοκρατίας.

Όλοι οι παλαιοί Καραμανλικοί, όλοι όσοι πολεμήσαμε την φιλογερμανική πολιτική του Μητσοτάκη και του πράκτορα των Γερμανών Σημίτη, γνωρίζουμε όλα αυτά τα παρασκήνια. Ο υιός Μητσοτάκης εξελίσσεται πλέον  σε Τζούλιο Αντρεότι της Ελλάδας. Πολλές από τις υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, στη διετή μέχρι σήμερα θητεία του, όζουν. Οι στενές σχέσεις του με τον Νίκο Γεωργιάδη, με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, με την αθηναϊκή ολιγαρχία, οι επιλογές του όπως αυτή της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου, οι στενές σχέσεις του με μεγαλοεφοπλιστές που κατέχουν βασικά ΜΜΕ και το αποκρουστικά ψυχρό πρόσωπό του προς το λαό, μυρίζουν οικονομικές συναλλαγές εκατοντάδων εκατομμυρίων, λευκών ή γκρίζων, δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Το Μαξίμου σύμφωνα με τους πηχυαίους τίτλους και τα ρεπορτάζ των εφημερίδων μοιάζει με πολιτικοοικονομικό καρτέλ, ενώ ο λαός βλέπει να οργιάζουν τα κέρδη των φίλων του Μητσοτάκη και να πυκνώνουν οι εκτελέσεις και τα συμβόλαια θανάτου του οργανωμένου εγκλήματος.

Όσα αφουγκράζομαι, βλέπω και μαθαίνω στις περιοδείες μου στη Βόρειο Ελλάδα και σε άλλες περιοχές, σε πόλεις και χωριά, δυναμώνουν την πεποίθησή μου ότι σε αυτό το πολιτικό εγχείρημα του “Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι” πρέπει να πάρουν μέρος όλες οι πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου. Είναι η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μη αναστρέψιμη φαβελοποίηση της οικονομίας. Είναι η τελευταία ευκαιρία πριν από το νέο Κυπριακό στο Αιγαίο. Πριν από τις Πρέσπες 2, την κοσσοβοποίηση της Θράκης και τη μετατροπή της Ελληνικής κοινωνίας σε πολυεθνική, πολυφυλετική και πολυθρησκευτική. Το δικό μας εγχείρημα είναι η τελευταία ευκαιρία για τη δημιουργία ενός μεγάλου νέου πολιτικού φορέα και γι αυτό είναι εθνικό καθήκον να πάρουν μέρος όλες οι πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της δεξιάς και της αριστεράς. Μπορεί να υπάρχουν διαφορές απόψεων όσον αφορά το χάρτη με οποίο πορευόμεθα, όμως ο προορισμός, ο στόχος και το όραμα είναι κοινό. Είναι εθνικός και ιερός στόχος η ανάταξη της εθνικής οικονομίας και η διαφύλαξη της Ελληνικής κοινωνίας από αλλοιώσεις που μετά από μερικές δεκαετίες θα εξαφανίσουν τη συνέχεια της Ελληνικής Φυλής και θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποικία πλήρως ελεγχόμενη από τη Γερμανία και τους Τούρκους.

Οι όποιες διαφορές ή διαφοροποιήσεις με αριστερά ή δεξιά σχήματα ή πρόσωπα στο τέλος θα παραμεριστούν. Θα υποχωρήσουν μπροστά στην εθνική ανάγκη να δημιουργηθεί ο μεγάλος φοράς, η μεγάλη μήτρα για ριζικές πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές. Τίποτα δεν πρόκειται να χωρίσει όλες αυτές τις πατριωτικές δυνάμεις, τίποτα δεν πρόκειται να διαιρέσει όλες αυτές τις δημοκρατικές δυνάμεις γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι η προστασία της πατρίδας, η διαφύλαξη της Ελληνικής κοινωνίας και η ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Η χώρα μας επί δέκα και πλέον μνημονιακά έτη μαραζώνει και εμφανίζει ολοένα και μεγαλύτερη αδυναμία να αντιταχθεί στα κελεύσματα, στις προσταγές της Γερμανίας. Η αδυναμία αυτή οδηγεί και σε εδαφικούς ακρωτηριασμούς. Η πολιτική ζωή μονοπωλείται από οικογένειες κι ονόματα, που όχι μόνο απέτυχαν να διατηρήσουν τη χώρα ισχυρή, αλλά και την ώθησαν σε χειρότερο βιοτικό επίπεδο, σε μείωση του προσδόκιμου ζωής, σε εμφανή διαφθορά και διάβρωση και σε ατμόσφαιρα ανασφαλούς περιοχής που κυριαρχεί το οργανωμένο έγκλημα.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου