Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Το Βατικανό προειδοποιεί τον Τραμπ να μην πάει στο Νιμπίρου.

ΣΧΟΛΙΟ : Παρότι έχουν περάσει 8 χρόνια από το 2012 με το θόρυβο που είχε γίνει για το Νιμπίρου,τα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ συνεχίζουν να επιμένουν ότι θα εμφανιστεί.Ο χρόνος μέχρι τώρα δεν το έχει δείξει αυτό.
Το Βατικανό την περασμένη εβδομάδα εξέδωσε μια δυσοίωνη προειδοποίηση στον πολιορκημένο Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Tραμπ: "Μην πας στο Nιμπίρου. Θα βρείτε  το θάνατο »,σύμφωνα με μια πηγή του Λευκού Οίκου που ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ έλαβε το μήνυμα από έναν απεσταλμένο του Βατικανού που έφθασε στην Ουάσιγκτον νωρίς την Παρασκευή το απόγευμα.
 

Το μήνυμα παραδόθηκε σε επιστολή, που συντάχθηκε από τον Πάπα Φραγκίσκο και τον υπουργό Εξωτερικών του Βατικανού, Πιέτρο Παρόλι, ο οποίος ανέφερε άμεσα την πρόθεση του Tραμπ να αποστείλει την Αμερικανική Διαστημική Δύναμη σε μια αποστολή διερεύνησης στο σύστημα Nιμπίρου.
Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Tραμπ και η μυστική του διαστημική δύναμη έχουν ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο.
 Ο δηλωμένος στόχος είναι να προσδιοριστεί γιατί ο τρομακτικός ουράνιος αλληλοεπικαλυπτόμενος έχει προφανώς «σταματήσει» στο διάστημα και δεν έχει φτάσει στο ηλιακό μας σύστημα.
Οι κατάσκοποι ιησουϊτών του Βατικανού που εμφυτεύτηκαν στον Λευκό Οίκο πιθανώς έμαθαν για το σχέδιο του Τραμπ και ανέφεραν τα ευρήματά τους στον Επίσκοπο της Ρώμης, υποστηρίζοντας η ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι η "Αδελφότητα του Σταυρού Σπαθί", η προσωπική κατασκοπεία του Πάπα, είχε διεισδύσει στην ασφάλεια του Λευκού Οίκου.
Τα περιεχόμενα της επιστολής δείχνουν ότι τα πλοκάμια του Βατικανού τεντώνονται βαθιά στο Οβάλ Γραφείο, πρόσθεσε.
Επανέλαβε μια συμβουλή που δόθηκε στον Tραμπ το 2017, όταν σύντομα θεώρησε ότι αποκάλυψε την πραγματικότητα του Nιμπίρου στο αμερικανικό κοινό: «Προειδοποιήστε τον κόσμο για το Nιμπίρου με δικό σας κίνδυνο». Η ασήμαντη πόλη έχει τώρα επεκταθεί σε αυτήν την απειλή. "Πηγαίνετε στο Nιμπίρου και θα βρείτε μόνο το θάνατο. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να φτάσει στο Nιμπίρου, και οι κάτοικοί του δεν θα δεχτούν ξένους. Αυτό που είναι και τι είναι στο Nιμπίρου δεν προορίζεται για κανέναν άνθρωπο, συμπεριλαμβανομένου εσάς, κύριε Πρόεδρε, να το διερευνήσετε ", δήλωσε η επιστολή.

Η  απάντηση του Tραμπ ανησύχησε τον ταχυμεταφορέα του Βατικανού που είχε φέρει το μήνυμα του Πάπα στην Ουάσινγκτον. 
Ο Tραμπ έστειλε την επιστολή στον VP Pence.
"Το Βατικανό είναι ένας πονηρός ηττημένος. Χάνουν το χρόνο τους. Η διαστημική μας δύναμη είναι πραγματικά μεγάλη. Είναι τέλεια. Μια τέλεια διαστημική δύναμη. Ποιος πιστεύει ότι αυτός είναι; Η μόνη ξένη εξουσία που ακούω είναι ο Μπένι (το ψευδώνυμο του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου), όχι ένας κακοποιημένος τύπος στη Ρώμη ", δήλωσε ο Τραμπ στον Πένσα, ο οποίος δήλωσε ότι η  γλώσσα του προέδρου ήταν μια αποδεκτή, μετρημένη απάντηση στην παρέμβαση του Βατικανού.

Όμως, όλοι οι άνδρες του προέδρου δεν ήταν ενθουσιώδεις για την απόλυτη απόρριψη της ρωμαϊκής εξουσίας από τον Tραμπ. 
Ο υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, ζήτησε την προσοχή, λέγοντας πως ο πόλεμος με τη Ρώμη μπορεί να καταστρέψει τη σχέση της Αμερικής με τους συμμάχους της. Ο Tραμπ απάντησε με ένα αποτρεπτικό κίνημα του χεριού, λέγοντας: "Είμαι ο πρόεδρος. Πραγματοποιώ τις αποφάσεις. Δεν με νοιάζει αν πρέπει να στείλουμε 100 διαστημόπλοια, θα μάθουμε, θα μάθουμε την αλήθεια για αυτό το Nιμπίρου. "
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TWISTED TRUTH : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου