Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Ιστορικό! Το μυστικό της πυραμίδας ξεκλείδωσε!


 

Η ανθρωπότητα είναι σαφώς σε μια καμπή της ιστορίας της, σε σχέση με τη γεωπολιτική της κατάσταση και την απίστευτη ανακάλυψη που μόλις έγινε. Χίλια χρόνια μετά την κατασκευή της, η ανθρωπότητα έχει τελικά την απάντηση στο μυστήριο των πυραμίδων της Γκίζας!

Δύο Γάλλοι συγγραφείς, ο Jean Seimple και ο Fabien Pardo,  μόλις ανακάλυψαν την απόλυτη απόδειξη ότι όλη η θεωρία τους ήταν ακριβής και ότι χάρη σε μια απόδειξη που άφησαν οι οικοδόμοι των ίδιων των πυραμίδων και ότι θα σας δείξουμε περαιτέρω.
Μια εξαιρετική απόδειξη που ο καθένας μπορεί να δει, αλλά κανείς δεν μπορεί να σβήσει, αφού είναι χαραγμένη στον ουρανό και στα αστέρια του! 
Η ιστορία των ανακαλύψεών τους είναι εξαιρετική και άξια ενός σεναρίου του Χόλιγουντ, επειδή με τη βοήθεια ενός παιδιού μπορούσαν να καταλάβουν το μυστικό της πυραμίδας! 
Μια μέρα, κατά τη διάρκεια της έρευνάς του, σχετικά με την αρχιτεκτονική της μεγάλης πυραμίδας, ο Jean Seimple είχε τη διασκέδαση να δείξει το σχέδιο της πυραμίδας στο μικρό παιδί του και από περιέργεια τον ρώτησε αν κατάλαβε κάτι ...
Και εκεί το απίστευτο συμβαίνει, το παιδί κοιτάζει το σχέδιο και απαντά στον πατέρα του: 
Απόσπασμα του βιβλίου: 
"Εντάξει, τι βλέπετε εκεί; "Στρεφόμενος προς την αίθουσα της βασίλισσας. "Λοιπόν ... είναι ένα δωμάτιο."
Αυτό έχει νόημα, πάντα έλεγα ότι ήταν η αίθουσα της βασίλισσας! Μια πολύ αποτελεσματική πλύση εγκεφάλου.
Τον ρωτάω: "Ναι, αλλά τι βλέπεις ; "
Απάντησε: "Λοιπόν ... ένα σπίτι ..."
Ένα σπίτι ... Ήταν ένα σπίτι, με την οροφή του, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου, αντλεί ένα σπίτι. Ήταν το σπίτι τους, σχεδιασμένο σε ένα αεροπλάνο, που σχεδιάστηκε σε ένα χάρτη!
Παράδειγμα οικίας σε νεολιθικούς χρόνους:
 Τα παιδιά μας φαίνονται,με απλότητα, πάντα χρησιμοποιούν τα ίδια κλειδιά για να ξεκλειδώσουν τα μυστήρια , όπως το περίφημο "Little Prince". Καταλαβαίνω το γενικό σχέδιο, με σαφή τρόπο: "Το σπίτι τους σε ένα μέρος, το ίδιο σπίτι σε άλλο μέρος με μια τεράστια μάζα πάνω της. "

Το υπόλοιπο της ιστορίας είναι εξαιρετικό, Ο συγγραφέας υποπτεύεται ότι έχει μπροστά του έναν χάρτη της γης και αποφασίζει να θέσει γεωγραφικά πλάτη και γεωγραφικά μήκη στο σχέδιο της πυραμίδας και καταλαβαίνει ότι οι δοκοί που αποτελούν την οροφή των δωματίων δρουν σαν βέλη που δείχνουν προς συγκεκριμένα μέρη στη γη.

Τα τρία σημεία του θαλάμου του βασιλιά δείχνουν τρεις θέσεις στην Ανταρκτική και χάρη στους χάρτες της NASA που αποκαλύπτουν τη γεωγραφία της Ανταρκτικής χωρίς τον πάγο της, ανακαλύπτουν τη θέση που υποδεικνύεται από την πυραμίδα, δύο θέσεις που αντιστοιχούν ακριβώς στη γεωγραφική περιγραφή του Πλάτωνα !

 Και το σημείο 2 που βρίσκεται στο κέντρο, αντιστοιχούσε στο Meridian του Greenwich και χρησίμευσε σαν σημείο αναφοράς των δύο πόλεων της Ατλαντίδας! 
Βίντεο με αγγλικό υπότιτλο: Ατλαντίδα, Ανταρκτική και το μυστικό του μεσημβρινού του Γκρήνουιτς.
Τα τρία σημεία των θαλάμων της Βασίλισσας δείχνουν τρεις τοποθεσίες, νότια της Αφρικής στη μέση του ωκεανού, ακριβώς όπως στον μυστηριώδη χάρτη του Oronce Fine, που χρονολογείται από το 1531 μ.Χ., όπου η Ανταρτική ήταν κοντά στην Αφρική.
ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
(Χάρτης Oronce Fine, 1531.)
Τότε ανακαλύπτουν ότι η πυραμίδα δεν είναι μια συμβολική αναπαράσταση της γης, αλλά ότι είναι μια ακριβής αναπαράσταση της γης! Στην πραγματικότητα η γη δεν είναι μια τέλεια σφαίρα, αλλά ένα ελλειψοειδές και ότι οι οικοδόμοι συμπεριέλαβαν στις διαστάσεις τους τον ακριβή παράγοντα βαρυτικής μορφής, που υπολογίζει ο Isaac Newton χάρη στον νόμο της παγκόσμιας βαρύτητας!
Όλα τα μυστικά της μεγάλης πυραμίδας είχαν εγγραφεί στον αριθμό 864, που αντιπροσωπεύει τον παράγοντα της βαρυτικής μορφής της γης, πριν από την εκτόπιση της Ανταρκτικής και τον κατέστησαν τον πιο ιερό αριθμό από τους οικοδόμους και είναι  χαραγμένο στην πυραμίδα και στην εποχή μας!
(921,42 μέτρα = 0,5725 μίλια, 1001,03 μέτρα = 0,622 μίλια)
Αλλά το πιο απίστευτο είναι ότι αυτός ο παράγοντας μορφής, περιλαμβάνετε στις διαστάσεις από τους κατασκευαστές της πυραμίδας, αντιστοιχεί στον παράγοντα βαρυτικής μορφής που μεταδίδεται από τους δορυφόρους που περιστρέφονται γύρω από τη Γη και θα ήταν ακριβώς ισοδύναμος με αυτόν που υπολογίστηκε από τον Νεύτωνα αν και μόνο αν ... Η Ανταρκτική ήταν κοντά στον ισημερινό!
Η πυραμίδα του Χέοπα αντιπροσωπεύει τη γη πριν από την καταστροφή με την Ανταρκτική κοντά στον ισημερινό, όπως δήλωσαν οι Charles Hutchins Hapgood και Alber Ainstein!
Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος των απίστευτων ανακαλύψεων που κατάφεραν να αποδείξουν και να επιδείξουν επιστημονικά και το οποίο δείχνει ότι η πραγματικότητα ξεπερνά τη μυθοπλασία!
Εδώ είναι οι εξαιρετικές αποδείξεις που άφησαν οι ίδιοι οι κατασκευαστές, που αποδεικνύουν ότι όλη η δουλειά τους ήταν ακριβής!
(Απόσπασμα από το βιβλίο με την άδεια των δημιουργών :)
Και δεδομένου ότι γνωρίζω αυτόν τον αρχιτέκτονα σαν να ήταν ο δικός μου Πατέρας, αυτό που είναι στην καρδιά μου σήμερα, τότε ξέρω ότι αν χαράξει την αγάπη του στον Χρόνο, το χάραξε επίσης στο Διάστημα.
Αυτός ο χώρος που οι αρχηγοί μας περίμεναν έκπληκτοι ακριβώς στο ρυθμό των σπιτιών τους και που ήξεραν ότι ο Ουρανός τους κοίταξε επίσης.
Αν έχουμε ξεχάσει, ο χώρος θυμάται το σπίτι τους ...
Έτσι έπρεπε να επιστρέψω στην Ανταρκτική πριν από την καταστροφή, το κεντρικό σημείο, όπως ο μεσημβρινός του Γκρήνουιτς, που υποδεικνύεται από την πυραμίδα:

  • θέση 37 ° Νότια, 31 ° 7 '48 "Ανατολή, ακριβώς [24].
  • Να κοιτάξουμε τον ουρανό προς τον ήλιο.
  • Την ακριβή ημέρα της ανοιξιάτικης ισημερίας.
  • Την ακριβή στιγμή που ανατέλλει ο ήλιος.
  • Στο έτος 8640 πριν από τον Ιησού Χριστό.
Κάποιος που δεν είναι συνηθισμένος στην αστρονομία για να κατανοήσει τι θα ανακαλύψει, είναι ότι η παραμικρή τροποποίηση μιας μόνο παράμετρου, όπως το έτος, ο μήνας, η ημέρα, ενός μόνο λεπτού ή ένας μικρός βαθμός στη θέση σας, θα έχει αλλάξει εντελώς τη θέση των αστεριών στον ουρανό ... Τέλος, η κατεύθυνση του ήλιου στο νότιο ημισφαίριο είναι ο Βορράς. Αστρονομία Λογισμικό που χρησιμοποιείται: Stellarium mobile IOS V 1.23 
Τ ο ακριβής στιγμή ... (δείτε τον καιρό ...)
Έτσι θα έβλεπα την ακριβή στιγμή που καταρρέει το σπίτι τους ...
Θα δούμε επίσης το τελευταίο αστέρι του αστερισμού του CYGNUS (υπογράψτε στα γαλλικά), που ονομάζεται αστερισμός του CROSS, ακριβώς στον ορίζοντα, και έτσι εκείνη την ημέρα σε εκείνη την ακριβή στιγμή θα δούμε ένα ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ...
Ένα σημάδι του Σταυρού καθώς το Σπίτι καταρρέει ...
Και σαν να μην ήταν αρκετό, την ίδια στιγμή, ο Όριον γονατίζει στη Γκίζα για αυτή την προσευχή στον ουρανό ...
Ορίον στα γόνατά του για αυτή την προσευχή, κοντά στην πυραμίδα ...
Λέξεις που μου λείπουν ... και όταν τα λόγια μου λείπουν, είναι τα μάτια μου που τα βρίσκουν ...
Βρήκαν επίσης την ακριβή ημερομηνία κατασκευής της Πυραμίδας της Γκίζας, που διαβιβάστηκε από τους ίδιους τους οικοδόμους και σας αποκαλύπτουμε για την πρώτη. δεν είναι ούτε 2500 π.Χ. όπως είχε ανακοινωθεί επίσημα, ούτε 10000 π.Χ. όπως κάποιοι ύποπτοι από την απόδειξη της διάβρωσης της σφίγγας, αλλά το έτος -4497 π.Χ. ακριβώς!
Αν σας είπα ότι η μέση διάμετρος του ήλιου που δόθηκε από τη NASA είναι 864000 μίλια και το πρότυπο "μίλι" δημιουργήθηκε μόνο για να χαράξει αυτόν τον μυστικό αριθμό στον ήλιο, θα το πιστέψετε; 
Δύσκολο να το πιστέψω, ξέρω ... αλλά αυτή είναι η αλήθεια!
Ανταρκτική / Ατλαντίς: Επιστημονική Απόδειξη του Κατακλυσμού - Διεθνής Υπότιτλος.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου