Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερος μαυροψυχης από αυτόν τον άνθρωπο!!!

Σχεδόν 4 χρόνια ασχολούμαι να αποδείξω το επικίνδυνο αυτού του ανθρώπου ! Την μαύρη αποστολή του και την προδοσία που έκανε στην Ελλάδα με το να διαχωρίσει το αφυπνιστικό αντι κίνημα της Ελλάδας και να σταματήσει την κρίσιμη μάζα από το να έχει ήδη φτάσει στο σημείο όπου όλοι οι Έλληνες θα ηταν μια γροθιά!

Παρακολουθώ το θέμα με την δολοφονία της γιατρού από πολύ κοντά …
Μόλις είδα το θέμα στην Τατιάνα όπου εμφανίστηκε ο Ρήνος και έκανε δηλώσεις αυτός ο Μογγόλος προδότης ο αργυρός νάνος!!

Μια φορά είχα συναντήσει τον Μπαλαντινα και τον Καλογερόπουλο στην ζωή μου όταν βρέθηκα απρόσκλητος σε μια συνάντηση που είχε τότε ο Σαρρης με αυτούς ! …Βαριέμαι να σου εξηγώ …αλλά θέλω να σου πω κάτι να το γνωρίζεις … Δυο πρωτοπαλίκαρα είχε ο Σωρρας ..τον Μπαλαντινα και τον Καλογεροπουλο ..που έτρεχαν σε όλη την Ελλάδα αντι αυτού !!.Εγω στον Σαρρη ήμουν περιμένοντας να εμφανιστεί ο Σωρρας αλλά εμφανίστηκαν αυτοί ..και μας είπαν τις μπουρδολογίες τους !!
Όλες οι διαμάχες μου στο Ίντερνετ, οι απειλές, η αντινόηση, το κόψε ράψε σε δηλώσεις, οι ψεύτικες δηλώσεις ότι βρέθηκα κάποτε σε ομιλία του Σωρρα με όπλο κοκ… οι στημένες συζητήσεις που συνηθίζει να κάνει αυτή η ομάδα ώστε να επηρεάζει όσους δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί το ίντερνετ…έγιναν όλες από τα δυο προτωπαλικαρα…τον Μπαλαντινα και τον Καλογεροπουλο!!!!!
Και τώρα αυτό το ερπετό…μιλάει για τον άνθρωπο που έστελνε αντι αυτού …σαν να μιλάει για ένα ξέρασμα…και αμολάει (δες το βίντεο σε παρακαλώ) ότι ήταν και μασόνος στην στοά….ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΦΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΟΝΤΕ!! Ο άνθρωπος που εκπαίδευσε 100δες να έχουν από 50 ψεύτικους κωδικούς στο facebook.. λέει στο βίντεο.. πως ξέρετε ότι ήταν ο δολοφόνος αυτός που έγραφε στο τοίχο του… θέλοντας να καλύψει της δηλώσεις του Μπαλαντινα ότι θα τους ξεσκεπάσει!

Κλείνω εδώ γιατί γνωρίζω ότι πλέον συλλέγονται στοιχεία για τα πάντα ….με ερωτήσεις και μια θέση δική μου που ελπίζω ο ανακριτής εισαγγελέας να δώσει σημασία !!
Καταρχάς ..οι χρόνοι που δηλώνονται…που γίνονται δηλώσεις από τον ίδιο και από τον πρόεδρο ερπετό ..έχουν κενά …πως γνώριζε ποιος γνώριζε κοκ..προσπάθησε να το πει ο Ρήνος αλλά δεν τον πήραν όλοι χαμπάρι μου φαίνεται!
ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΟΟΟ

Ο φερόμενος ως «δολοφόνος» λέει… ότι συμφώνησε με την γιατρό να κάνουν ενα βίντεο το πρωί επειδή ήταν κουρασμένοι και επειδή ήταν χάλια ..κατέβηκε στο αμάξι να πάρει τις ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ !!!!!!!!….Για να κάνουν μαζί να νοιώσουν καλύτερα!!!!!!!!
Επικλήσεις έχει κάνει ποστ και ο ίδιος …στον τοίχο του στις 27….επικλήσεις που της δίνει ο Σωρρας στους πιστους του…ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ;
ΜΗΠΩΣ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΜΕΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΖΟΜΠΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ;
ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ… ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΚΑΝΔΑΛΕΣ … ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΚΈΦΑΛΟΥ ΚΟΚ;
ΓΙΑΤΙ δηλώνει ο Μπαλαντινας ότι μετά από κει που κατέβηκε …δεν θυμάται τίποτα μέχρι σήμερα;
Κάποιος απλά θα πει ..όλο είναι ένα μύθευμα του δολοφόνου για να γλυτώσει …
Και εγώ θα σου πω ότι ένας άνθρωπος που είναι στα καλά του δεν κάνει έγκλημα με 15 μαχαιριές και δεν πηγαίνει να πάρει τις επικλήσεις που του έδωσε ένας νάνος μαυροτσουκαλος….τι τρέλανε τον δολοφόνο; Το πάθος του ..η κάτι άλλο; Υπάρχει ηθικός αυτουργός να βγει από τον δολοφόνο η άλλη του πλευρά; Βοήθησε κάποιος ώστε να υπάρχει άλλη πλευρά ; Σε τι πίστευε ο δολοφόνος ότι καλεί κάνοντας επικλήσεις ; Και ποιος τις απαντά αυτές τις επικλήσεις;Επιλέχθηκαν βάση ψυχολογικού προφίλ τα αρχικά μέλη που τρέλανε ο κοντός; Ο κοντός είναι μόνος του η λειτουργεί από πίσω του άλλη υπηρεσία;
Αν τα πάρεις σαν γραφικά τα παραπάνω απλά θα απογοητευθώ για το πόσο γνώση έχουν οι υπηρεσίες δικαιοσύνης σήμερα !

Stranger…
http://katohika.gr/stranger-voice/den-prepei-na-iparxei-megaliteros-mauropsixis-apo-auton-ton-anthropo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.