Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Ο πόλεμος στην Ουκρανία ξαναφουντώνει ενώ το πλήγμα στη Κίνα μπορεί να έγινε από Αμερικάνικο δορυφόρο!

Η νέα ιστορία από το InvestmentWatchBlog με τίτλο «σπάσιμο--τώρα! Ουκρανία ξεσπά σε ολοκληρωτικό πόλεμο ,μαθαίνουμε ότι ο πόλεμος έχει εξαπλωθεί σε πολλές πόλεις,καθώς η συμφωνία του Μινσκ απέτυχε και τώρα μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα γιατί ο στρατιωτικός αναλυτής  των ΗΠΑ, Stephen Lendman έχει προειδοποιήσει ότι η απειλή ενός πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία έχει αυξηθεί.Από την άλλη πλευρά μας ήθαν καταπληκτικές νέες εικόνες από την Κίνα από μια   τολμηρή δημοσιογράφο που πήγε στο σημείο μηδέν της έκρηξης.Είναι σαν μια «σκηνή από μια     ταινία», μπορούμε να δούμε αυτοκίνητα να έχουν λιώσει και να καταστρέφονται ολοσχερώς.


600x398xtianjin18.png.pagespeed.ic.2GKPtVssLr.png Το Κινέζικο πρακτορείο Xinhua,αναρωτιέται,γιατί;Μπορούμε να δούμε τις ουκρανικές εχθροπραξίες που λαμβάνουν χώρα στο 2ο και 3ο βίντεο παρακάτω. 

Επιθέσεις παντού: Ντόνετσκ, Starobesheve, Bezimenne, Κομσομόλσκε, Horlivka, Tel'manovo, Staroihnativka, Avdiivka, Makiivka και Yakovlivka. Στο 1ο βίντεο, μαθαίνουμε γιατί η απειλή ενός πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία έχει αυξηθεί και γιατί ο δρόμος προς την απόλυτη καταστροφή μπορεί τώρα να είναι αναπόφευκτος. Το 4ο & 5ο βίντεο δείχνουν την μεγάλη έκρηξη στην Κίνα και τι την προκάλεσε.


     Στις 11 Αυγούστου είχαμε δημοσιεύσει   μια ιστορία  αν οι Αμερικανοί είναι έτοιμοι για επίθεση από την Ρωσία και την Κίνα στο έδαφός τους.
600x398xtianjin2.png.pagespeed.ic.EuPJAUD28N.pngΜε τις νέες εχθροπραξίες στην Ουκρανία και το μυστηριώδη κτύπημα στην Κίνα που άφησε εντελώς            ψημένα αυτοκίνητα και μυστηριώδη λιωμένο ασήμι υγρό στο έδαφος όπως φαίνεται στις φοβερές εικόνες της καταστροφής  πρέπει να αναρωτηθούμε πότε θα έρθει ο πόλεμος στο έδαφός μας.
600x398xtianjin23.png.pagespeed.ic.XqHLUL0xaQ.png 600x398xtianjin24.png.pagespeed.ic.-qPUUF3b5U.pngΗ έκρηξη στην Κίνα μπορεί να προκλήθηκε ενδεχομένως από τις ΗΠΑ ,και αυτό είναι το απόλυτο μυστικό,το X-37B... γνωστό και ως  «ράβδους από το Θεό».Μπορούμε να δούμε στην εικόνα κάτω από τον τεράστιο κρατήρα που προκλήθηκε από την αρχική έκρηξη και γνωρίζουμε από αυτή την ιστορία 
chinablast.jpg 
ότι το X-37B είχε πιθανόν κατασκοπεύσει και την Κίνα. Με αυτή την πρόσφατη ιστορία από το International Business Times μας λέει ότι οι ΗΠΑ και η Κίνα  τώρα αλληλοκατηγορούνται ότι έχει ξεκινήσει τις   «μυστικές διαστημικές αποστολές» έτσι φέραμε πίσω  μια ιστορία του Ιανουαρίου 2015 για την διαστημική αναθεώρηση που ονομάζεται "το πρόγραμμα X-37B: μια αμερικανική άσκηση στην   τέχνη του πολέμου στο οποίο μαθαίνουμε από το Sun Tzu.:Στο επικείμενο κτύπημα υπάρχουν ερωτηματικά για το ωστικό κύμα και φόβοι για μόλυνση.Ηταν κανονική έκρηξη ή πυρηνική έκρηξη;Αν αυτό έγινε με κάποιο τρόπο από την κυβέρνησή μας πρέπει να ξεκίνησε ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος,χωρίς να μας έχει ειδοποιήσει!

600x398xtianjin3.png.pagespeed.ic.zrAFRhAFlv.png

600x398xtianjin4.png.pagespeed.ic.qxEKj5aZjO.png

600x398xtianjin27.png.pagespeed.ic.LczctlFezr.png

600x398xtianjin26.png.pagespeed.ic.EoulNfqNYR.png

600x398xtianjin14.png.pagespeed.ic.5InuUKdu-o.png

1439640723_10002721-China-Port-Explosion-361260431.jpg
http://allnewspipeline.com/Threat_Of_Nuclear_War_Intensifies.php   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου