Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Γεωργιάδης: Το καλάθι του νοικοκυριού κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτή.

 Την επίτευξη της μείωσης των τιμών στα επώνυμα προϊόντα που περιλαμβάνει το «καλάθι του νοικοκυριού» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του το πρωί σε κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας», επιβραβεύοντας την επιχείρηση για τις τιμές των προϊόντων. 


Όπως είπε χαρακτηριστικά «μέσα στο καλάθι του νοικοκυριού είχαμε πάρα πολλά επώνυμα προϊόντα. Οι τιμές είναι καλές. Εδώ είδαμε τιμές χαμηλότερες από ό,τι πριν. Μετά από τέσσερις εβδομάδες έχουμε πετύχει μειώσεις στα επώνυμα προϊόντα, ελάχιστες αυξήσεις και πολλά προϊόντα με σταθερές τιμές. Σε περιβάλλον πληθωρισμού που τρέχει με 10% αυτό είναι από μόνο του πολύ μεγάλη μείωση».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι όλες οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά ενώ και «νέοι παίκτες» εμπιστεύονται το καλάθι και συμμετέχουν στην προσπάθεια, σημειώνοντας ότι «εβδομάδα με την εβδομάδα το καλάθι κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών».

Ο υπουργός Ανάπτυξης πρόσθεσε ότι αν και αρχικά η πρωτοβουλία αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό, ωστόσο, πλέον έχει δημιουργήσει μία μεγάλη αγορά.

liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου