Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Τελειώνουν Ουκρανία-Μολδαβία: Συγκρότηση ρωσικής “Ταξιαρχίας Οδησσός” για προέλαση μέχρι Υπερδνειστερία – Θερμό επεισόδιο με Κισινάου.

 Toυ Βασίλη Καπούλα

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες του ρωσικού Στρατού για την κατάληψη των περιοχών Νικολάεφ και Οδησσού και ένωση με την Υπερδνειστερία. Εδώ και λίγες ώρες, ανακοινώθηκε η συγκρότηση της “Ταξιαρχίας Οδησσού” η οποία αποτελείται από εθελοντές πολίτες υπό την Διοίκηση των ρωσικών αερομεταφερόμενων δυνάμεων VDV.Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι χτεσινές δηλώσεις του αυτοαποκαλούμενου υπουργού Εξωτερικών της Υπερδνειστερίας για ένωση με την Ρωσία ούτε το “θερμό επεισόδιο” Μολδαβίας -Μόσχας.

Πλέον ο ρωσικός Στρατός θα ξεκινήσει επιχειρήσεις ώστε να σφραγίσει την Μαύρη Θάλασσα επιβεβαιώνοντας απόλυτα το WarNews247 για την αφαίρεση του 50% των ουκρανικών εδαφών. Θα παραμείνει ένα ουκρανικό κρατίδιο διαλυμένο, έχοντας χάσει το 80% του ΑΕΠ του.

Τελειώνουν Ουκρανία-Μολδαβία: Συγκρότηση ρωσικής “Ταξιαρχίας Οδησσός” για προέλαση μέχρι Υπερδνειστερία – Θερμό επεισόδιο με Κισινάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου