Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Έρχεται χειμώνας ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ στους ελληνικούς δρόμους!!! Δημοσίευμα-ΣΟΚ από μεγάλη εφημερίδα.

 «ΝΙΚΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ», θα λέμε στα...σκοτεινά!Το μοντέλο Γερμανίας με προγραμματισμένης συσκοτίσης μνημείων, δημοσίων κτιρίων και δρόμων ετοιμάζεται να υιοθετήσει η ελληνική κυβέρνηση.

Μέσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για έναν εξαιρετικά δύσκολο ενεργειακά χειμώνα, στο Μαξίμου φαίνεται πως επεξεργάζονται κάθε είδους μέτρα για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της “Καθημερινής”, επί τάπητος έχει τεθεί το ακραίο μέτρο της μερικής συσκότισης κατά τις νυχτερινές ώρες!

Τι γράφει αναλυτικά η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της:

«Πρόγραμμα συσκότισης σε δημόσιους χώρους – Εξοικονόμηση στον φωτισμό δρόμων, μνημείων – Πώς θα μειωθεί το φορτίο στη βιομηχανία.

Από τους δημόσιους χώρους ξεκινάει πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας που δρομολογεί η κυβέρνηση από τον Αύγουστο για να αντιμετωπίσει το ενεργειακό έλλειμμα από τη μείωση του φυσικού αερίου κατά 15%. Ετσι, μεταξύ άλλων, θα σβήσει τη μία στις 10 λάμπες του οδοφωτισμού και τα φώτα στα μνημεία μετά τις 3 π.μ. Παράλληλα, εξετάζεται δυνατότητα αποζημίωσης της βιομηχανίας, ενώ το πρόγραμμα απολιγνιτοποίησης της ΔΕΗ «παγώνει» για 2 ή 3 χρόνια. Κώστας Σκρέκας στην «Κ»: Υστατο μέτρο οι διακοπές σε οικιακούς καταναλωτές».

Πρόκειται για μέτρα τα οποία ενδεχομένως να μην περιμένει η κυβέρνηση να παρθούν αν και εφόσον η Ρωσία κλείσει εντελώς την κάνουλα του φυσικού αερίου.

Η φωταγώγηση όλων των δημόσιων μνημείων θα τερματίζεται μετά τις 03:00 τα ξημερώματα, ενώ ο δημόσιος φωτισμός θα μειώνεται με το σβήσιμο 1 στις κάθε 10 λάμπες!

«Βεβαίως, το ύστατο μέτρο αντιμετώπισης της κρίσης είναι τα διακοπτόμενα φορτία σε οικιακούς καταναλωτές και άρα σε προστατευόμενους καταναλωτές. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς όταν μαίνεται ένας πόλεμος δίπλα μας», σημείωσε στην “Καθημερινή” ο Υπουργός Ενέργειας.

el.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλά, μας κυβερνούν εγκέφαλοι τύπου Αϊνστάϊν. Συσκότιση στους δημόσιους χώρους γιά να την ¨πέφτουν¨άνετα οι λαθρο-έποικοι του Τσιπτρο-Κούλη στους γηγενείς μ@@@@@ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή