Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Σοκάρουν οι προβλέψεις για το 2022! Τι θα γίνει με τις θέσεις εργασίας, φέρνουν ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ! vid.


Η οργή των πολιτών θα στραφεί κατά των πολιτικών και οι πραγματικοί εντολοδόχοι θα παρουσιαστούν ως σωτήρες…

Η τεχνητή κρίση, η οποία προκλήθηκε με αφορμή τον CIOVID και την ενέργεια και έχει αδειάσει τα ράφια των σουπερμάρκετ στην Αμερική (ΕΔΩ), εξαπλώνεται, στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, οδηγώντας τις χώρες σε εξαθλίωση και ακολούθως σε ακόμα πιο αυταρχικά μέτρα ελέγχου της οικονομίας και των ζωών των πολιτών.

Όπως μεταδίδει το euronews, παρατηρούνται 52 εκατομμύρια λιγότερες θέσεις εργασίας λόγω της COVID το 2022 σε σχέση με τα προ πανδημίας επίπεδα παγκοσμίως.

Η περιδίνηση συνεχίζεται όπως αναφέρει ο Διεθνής Οργανισμός Εργασίας που υποχρεώθηκε σε αναθεώρηση προς τα κάτω των προβλέψεών του όχι όμως στον ίδιο βαθμό για όλους.

Κατηγορούν τις παραλλαγές Δέλτα και Όμικρον (ήπιας μορφής) πως είναι εκείνες που καθυστερούν την ανάκαμψη και ως εκ τούτου θα βρεθούν άνεργοι συνολικά 270 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ την ευθύνη την έχουν οι πολιτικές που υπαγορεύονται στους πολιτικούς και εκείνοι τις εφαρμόζουν. Η οργή του κόσμου θα στραφεί στις κυβερνήσεις και εκείνοι που έδιναν τις εντολές θα παρουσιαστούν ως σωτήρες με νέο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης (ΕΔΩ).


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου