Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Ο Ερντογάν τελείωσε! Όλοι θα γίνουν φτωχότεροι.

 Τουρκία | Ο Ερντογάν τελείωσε! Όλοι θα γίνουν φτωχότεροι

Σάββας Καλεντερίδης: Σε τραγική κατάσταση η Τουρκία! Όλοι θα γίνουν φτωχότεροι. Τρομάζει η πιο ανίκανη διαχείριση χώρας στον κόσμο. Ο Ερντογάν τελείωσε.

Την πολιτική κατάσταση στην Τουρκία που βιώνει βαθιά οικονομική κρίση, αναλύοντας το άρθρο του Χαλούκ Οζντάλγκα, από την Ahval, παρουσιάζει ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ο Ερντογάν τελείωσε! Μεγάλη ζημιά θα προκαλέσει στην Τουρκία η περιπέτεια του AKP. Δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να έχει γίνει φτωχότερη τόσο γρήγορα. Τόσο ανίκανη και παράλογη οικονομική διαχείριση δεν έχει ξαναδεί η Τουρκία στα 100 χρόνια ιστορίας της Δημοκρατίας. Η πιο ανίκανη οικονομική διαχείριση του κόσμου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία. Παρασύρει τη χώρα σε μια τρομερή πληθωριστική σπείρα. Όλοι θα γίνουν φτωχότεροι. Το γεγονός ότι η χειρότερη διαχείριση οικονομία και η χειρότερη εξωτερική πολιτκή στον κόσμο βρίσκονται στην ίδια χώρα, είναι κάτι που τρομάζει.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ZOOM στις 28 Νοεμβρίου 2021.

Συντονιστείτε απόψε στις 21:30 στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

 infognomonpolitics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου