Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

«Βόμβα» από Τ. Θεοδωρικάκο: «Επανεξετάζεται η απαγόρευση κόσμου στα γήπεδα»

Σταθερά η κυβέρνηση εμμένει στις απαγορεύσεις στο μοναδικό μονοπάτι που γνωρίζει για την αντιμετώπιση της πανδημίας.


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για την κατάσταση στα γήπεδα με αφορμή τα γεγονότα της Τούμπας και πέταξε την βόμβα του αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να απαγορευτεί ξανά η είσοδος κόσμου στα γήπεδα πάντοτε βεβαίως με την δικαιολογία της πανδημίας.

Συγκεκριμένα ο υπουργός αναφέρθηκε στις εν εξελίξει ενέργειες για την αναμόρφωση της Ελληνικής Αστυνομίας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το χρονοδιάγραμμα εφαρμόζεται πιστά. Σημείωσε δε ότι μετά από την επάνδρωση του Κέντρου Επιχειρήσεων και τις αλλαγές στην Άμεση Δράση, ξεκίνησε σήμερα και το πρόγραμμα εκπαίδευσης 2.500 ανδρών και γυναικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο Υπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι και ο νέος κανονισμός για την επιχειρησιακή λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ είναι έτοιμος ενώ προχωρά και η διαδικασία για την προμήθεια καμερών.

Και τέλος μιλώνταςι για την πανδημία του κορωνοϊού. Αναφέρθηκε στην ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας και έφερε ως αρνητικό παράδειγμα αυτό που συμβαίνει στα ελληνικά γήπεδα. «Οι περισσότεροι δεν φορούν μάσκα» σημείωσε ο Υπουργός προειδοποιώντας ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πρέπει να επανεξεταστεί το μέτρο της απαγόρευσης.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου