Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021

ΩΡΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ: Αυτό είναι το σχέδιο για τους πολιτικούς! Δείτε ΒΙΝΤΕΟ «ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ»

 ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΧΑΟΥΣ στην Ευρώπη – Το σύνθημα που ακούστηκε και στην Ελλάδα

Όπως διαβάσατε χθες στην Ιταλία ξέσπασε «μία από τις χειρότερες στιγμές βίας και αστικού πολέμου στο κέντρο της Ρώμης» όπως σχολίασε η Corriere della Sera ,για τα επεισόδια που ξέσπασαν στο κέντρο της Ιταλικής πρωτεύουσας μετά τη μεγάλη διαδήλωση ενάντια στο υποχρεωτικό Green Pass για τον εμβολιασμό.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Πιάτσα ντελ Πόπολο για να διαμαρτυρηθούν, αλλά στο τέλος της διαδήλωσης η αστυνομία συγκρούστηκε με διαδηλωτές σε σκηνικό που εν μέρει παραπέμπει σε πόλεμο των πόλεων.

Στην διάρκεια των συγκρούσεων τραυματίστηκαν  αστυνομικοί και αρκετοί διαδηλωτές , ενώ έγιναν και αρκετές συλλήψεις.

Στο παρακάτω βίντεο πλήθος κόσμου φωνάζει εν χορώ «Ντράγκι γ….σαι», που παραπέμπει στο αντίστοιχο ελληνικό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κ. Μητσοτάκη.

Οι Ιταλοί κατηγορούν τον πρωθυπουργό τους Μάριο Ντράγκι, για όλα αυτά που συμβαίνουν, όπως συμβαίνει με όλους τους πολίτες ανά τον κόσμο που κατηγορούν τους πολιτικούς ηγέτες τους. Εκείνοι όμως απλά εφαρμόζουν την καταστροφική «πράσινη» πολιτική των αφεντικών τους (ΕΔΩ), που πλέον, κατά κοινή ομολογία, είναι οι διεθνιστές της Μεγάλης Επανεκκίνησης (ΕΔΩ).

Οι διεθνιστές λοιπόν ωθούν τα οργισμένα πλήθη κατά των πολιτικών, τους οποίους πλέον χρησιμοποιούν ως δόλωμα. Έπειτα θα τους απομακρύνουν –ή και θα παραδώσουν μερικούς στα πλήθη, προκειμένου να ξεθυμάνουν, και ως «λύση» θα παρουσιάσουν μία παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία δεν αποκλείεται, εν μέσω του χάους που δεν σταματήσει και τόσο εύκολα, να διολισθήσει σε παγκόσμια δικτατορία ενός ηγέτη.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ:

ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ:

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ» ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ:

«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου