Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ : Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΛΑΟΥ.

Ο Ελληνικός λαός πάντα αντιμετώπιζε τις προκλήσεις με Σοφία και υπομονή, στηριζόμενος στην ισχυρή βούλησή του, στην πίστη του και στην ψυχική αντοχή του. Με αξιοζήλευτη καρτερία στέκεται πάλι ψύχραιμος στις απειλές της φασιστικής Κυβέρνησης εναντίον της ύπαρξης όλου του Ελληνισμού.

Η υπομονή είναι δύναμη και με επιμονή γίνεται υπερδύναμη ξεπερνώντας φοβίες για κινδύνους. Είναι το ισχυρότερο όπλο άμυνας και φοβερή βόμβα επίθεσης. Ο πατριώτης στηρίζεται στις κρυμμένες ψυχικές δυνάμεις του, ατσαλώνει την θέλησή του και οχυρώνεται με θάρρος και τόλμη. Με υπομονή κερδίζει χρόνο απαραίτητο για προετοιμασία ψυχολογική, για να αντιμετωπίσει τον άνισο Αγώνα για την Απελευθέρωση.  Τώρα πια συνειδητοποιεί τα όρια της αντοχής του και νοιώθει πανέτοιμος για δυναμική αντίδραση απαίτησης των καταπατημένων ανθρώπινων δικαιωμάτων του. Νοιάζεται για την υποβόσκουσα Γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους από το εξαγορασμένο πολιτικό σύστημα. Κι ας φαίνεται πως έχασε το κουράγιο του και παραιτήθηκε, επειδή παραμένει ήρεμος.

     Η αγάπη του για την πατρίδα είναι αδιαπραγμάτευτη, γιατί  έχει σύμμαχό του την Δύναμη Φωτός στο Σύμπαν. Είναι η «ψυχή των Ελλήνων», που πάντα υποκινούσε τους Έλληνες προς την Ελευθερία. Αυτή η δύναμη τους κρατάει ζωντανούς, όταν γύρω τους παραμονεύει ο θάνατος. Τους κρατάει όρθιους αγωνιστές ενίοτε δημιουργώντας Ιστορικά θαύματα.

  Ευτυχώς αφυπνίστηκε και δεν ανέχεται πλέον  εκβιασμούς και νοιώθει πως βρίσκεται μπρος στην Ιστορική ευθύνη του για το μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Άλλωστε με τις λαοθάλασσες των Διαδηλώσεων και με τα Πανελλήνια Συλλαλητήρια έστειλε δυναμικό μήνυμα της Ανυπακοής του στις δόλιες παράνομες απαιτήσεις των  πολιτικών υποχείριων  της Νέας Τάξης.   Τώρα θα αποδείξει, πως οι Έλληνες Ελεύθεροι γεννήθηκαν, Ελεύθεροι θα πεθάνουν. Ακόμα κι αν απογοητεύεται από την αδράνεια συμπολιτών του, δεν παραιτείται από το ύψιστο πατριωτικό του χρέος. Ο σοφός λαός θα αντιδράσει και δεν θα υποδουλωθεί. Τώρα είναι η  μεγάλη Ιστορική ώρα, για να ξεσηκωθεί σύσσωμος και να πάρει πίσω την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου