Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους αφελείς.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους αφελείς.

Σε εκείνους που πιστεύουν πως η ελληνοαγγλοσαξωνική αμυντική συμφωνία θα αποτρέψει τους Τούρκους να εισβάλλουν στην Θράκη ή στο Αιγαίο. Όπως τους "εμπόδισαν" οι εγγλέζικες βάσεις στην Κύπρο. Ιστορικό ντοκουμέντο που πρέπει να διδάσκεται από το δημοτικό σε όλα τα Ελληνόπουλα.

"Στήριξη στους εισβολείς του Αττίλα το 1974 παρείχαν οι βρετανικές στρατιωτικές βάσεις στην Κύπρο, σύμφωνα με αποκαλυπτικό έγγραφο της εποχής που υπογράφει ο τότε αρχηγός της Εθνικής Φρουράς και παρουσίασαν .".

Η συμφωνία των Πρεσπών στοχεύει στη δημιουργία της Μεγάλης Μακεδονίας. Μια πολεμική αναμέτρηση στη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας θα αλλάξει και το καθεστώς του Αγίου Όρους και το καθεστώς των Στενών.( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ.). Οι ΗΠΑ όπως και στη Συρία, Αφγανιστάν κ.λ.π  δημιουργούν βάσεις σε όλη την Ελλάδα, για να μη τους ξεφύγει κάτι εκτός ελέγχου. Τη μια θα βοηθούν τον ένα και την άλλη των άλλο. Αφού γίνουν όλα έρημος θα ... βασιλευόσουν!

Στην πατρίδα μας όμως υπάρχει και ένα πολύ μικρό τμήμα αυτού του... λαού, που νιώθει και ξέρει τι θα του ξημερώσει, αλλά δεν μπορεί ή δεν θέλει να φύγει... για αυτό και αγοράζει φυσίγγια... το υπόλοιπο μεγαλύτερο τμήμα αυτού του... λαού, που ανέκαθεν ένιωθε αλλά δεν γνώριζε... από συνήθεια συνεχίζει να αγοράζει κωλόχαρτα

zeys-elaynon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου