Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Οι αναστολές έφεραν χάος στα νοσοκομεία: «Κολλάνε εμβολιασμένοι υγειονομικοί – Αυτή είναι η ΟΜΟΛΟΓΙΑ της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ σας»

 

Τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των νοσοκομείων, 1μιση μήνα μετά τις αναστολές;

SOS εκπέμπουν υγειονομικοί του νοσοκομείου Εδέσσης, που βιώνουν καθημερινά τα αποτελέσματα των διχαστικών πολιτικών της κυβέρνησης με πρώτα «θύματα» τους ανεμβολίαστους.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες που θα διαβάσετε παρακάτω, η παθολογική κλινική του συγκεκριμένου νοσοκομείου υπολειτουργεί με μόλις 2 γιατρούς, την ώρα που τουλάχιστον 8 υγειονομικοί έχουν βγει “εκτός μάχης” αφού κόλλησαν κορωνοϊό.

Διαβάστε την καταγγελία αλλά και την συνοδευόμενη επιστολή που στάλθηκε και δημοσιεύτηκε στο Zougla.gr:

.

«Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ.

ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Το νοσοκομείο Εδέσσης πάσχει και πάσχει άσχημα.

1) Η παθολογική κλινική του νοσοκομείου Εδέσσης έχει βρει θετικούς σε COVID-19, ούτε λίγο, ούτε πολύ, 8 άτομα από το προσωπικό της (είναι 3 ειδικευόμενοι γιατροί, 4 νοσηλεύτριες και ένας βοηθός θαλάμου).

Όλοι τους φυσικά εμβολιασμένοι!

Αφού οι ανεμβολίαστοι είναι σε αναστολή, στα σπίτια τους, γιατί (υποτίθεται) είναι επίφοβοι να κολλήσουν Covid και μετά να κολλήσουν τους ασθενείς… Τελικά η παθολογική κλινική λειτουργεί πια ουσιαστικά με μόλις 2 γιατρούς (και ένας αποσπασμένος από τα Γιαννιτσά, που θα επιστρέψει άμεσα).

Τώρα η διοίκηση με το παρακάτω έγγραφο ζητεί από τους εργαζόμενους όλων των τμημάτων (που είναι όλοι τους εμβολιασμένοι) να εκτελούν ράπιντ τεστ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Αυτό είναι μία έμπρακτη παραδοχή της πλήρους αποτυχίας της αυταρχικής υπουργικής απόφασης, που έθεσε σε αναστολή τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και έτσι ένα σωρό νοσοκομεία συναντούν ανυπέρβλητα προβλήματα, ήδη από τις αρχές του φθινοπώρου.

Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει όταν χειμωνιάσει…

2) Η ΜΕΘ του νοσοκομείου Εδέσσης θα κλείσει από αύριο!

Προχτές την Παρασκευή έλαβαν φύλα πορείας οι γιατροί της ΜΕΘ, που τους ενημερώνουν ότι από την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, θα πρέπει να παρουσιαστούν στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, για να αναλάβουν εργασία στην εκεί ΜΕΘ… Πέρα από το γενικό πρόβλημα ενός νοσοκομείου χωρίς ΜΕΘ, ιδιαίτερα η χειρουργική όσο και η καρδιολογική κλινική, χωρίς ΜΕΘ θα δυσλειτουργούν και αυτές!

3) Η γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου ετοιμάζεται να κλείσει και αυτή και να μεταφερθεί στα Γιαννιτσά…

Το νοσοκομείο της Εδέσσης, με αυτά και με αυτά, ουσιαστικά μετατρέπεται σε ένα είδος … Κέντρο Υγείας ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Είναι κατεπείγουσα ανάγκη να επιστρέψουν όλοι οι υγειονομικοί, που βρίσκονται σε ΑΔΙΚΗ αναστολή, γιατί αλλιώς η κατάσταση δεν σώζεται με τίποτα!».

(φωτο: intime)

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου