Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Που θα πάει, θα έρθει η λευτεριά!!!

Του Αδέξιου Δεξιού.

 Όχι ότι υπήρχε αμφιβολία περί του τι εστί Μητσοτακισμός.Προφανώς ο νυν εκπρόσωπός του που τυχαίνει αυτή την περίοδο να ηγείται της χώρας, ένιωσε την ανάγκη να το υπενθυμίσει στους καθημαγμένους από τη διακυβέρνησή του, Έλληνες.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε τη μέρα που γιορτάζουν την επέτειο του ΟΧΙ κατά του φασίστα-κατακτητή, να καλέσει τον σύγχρονο αντιπρόσωπό του, σηματοδοτώντας κατά αυτόν τον τρόπο τα εξής:

- Aφενός ότι η δύσμοιρη πατρίδα βρίσκεται πάλι κάτω από τη μπότα των τυράννων της.

- Aφετέρου ότι έχουν τον σημερινό Γκαουλάιτερ -γνωστή η αδυναμία της Αγίας Οικογένειας για το Ράιχ- που τους αξίζει, ο οποίος είναι διατεθειμένος να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο που δεν πρόκαμαν οι προκάτοχοί του.

Και νομίζατε σύντροφοι κοψοχέρηδες ότι η Ελλάδα βρίσκεται μια ανάσα από μια νέα εθνική εποποιία ένεκα των συμφωνιών τόσο με τη Γαλλία όσο και με τις ΗΠΑ.

Πάλι σας εξαπάτησε ο... παραλίγο Μωυσής.

Πάρτε το χαμπάρι, η χώρα βρίσκεται σε τροχιά μετατροπής σε πλήρες ελεγχόμενο προτεκτοράτο.

Κι ως εκ τούτου «σύμμαχοι» και «εταίροι»... διαμερίζονται τα ιμάτια αυτής βάλλοντεs κλήρον.

Είναι δυνατόν οι Γερμανοί και δη την ώρα που προσπαθούν να κάνουν τη δύσκολη μετάβαση στη μετα-Μέρκελ εποχή, να μην κατοχυρώσουν το κομμάτι της Ελλάδας που θαρρούν πως τους ανήκει;

Χα χα χα...

… Στοιχειώδες, αγαπητοί κι αενάως αυταπατημένοι σύντροφοι κοψοχέρηδες.

Σε κάθε περίπτωση, να τον χαίρεστε τον παμμέγιστο ηγέτη που θα μας λύτρωνε από την... εθνομηδενιστική Αριστερά.

Ο οποίος για να αποτρέψει ενδεχόμενο λαϊκό ξεσηκωμό κατά του φασισμού συλλήβδην, ακρωτηρίασε τις παρελάσεις εκμεταλλευόμενος θλιβερές συμπτώσεις καθώς και τη νέα επέλαση του κορονοϊού, ασχέτως αν έχει διευκρινιστεί από τους ειδικούς ότι σε ανοιχτό χώρο με μάσκες η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

Κυριάκο σε βλέπουν, σύνελθε!!!

Στο μεταξύ:

- Θα πρόκειται για θαύμα αν αποφύγουμε νέο -έστω ιδιότυπο- lockdown. Οι μόνοι που χαίρονται είναι οι ολιγάρχες της υγείας που πήραν πάλι τα πακέτα τους ενόψει της όποιας εξέλιξης. Κατά τ’ άλλα η ενίσχυση του ΕΣΥ συνεχίζεται αδιάκοπα, σύμφωνα με τους... άριστους και τους καθεστωτικούς κονδυλοφόρους. Πλέον μιλάμε για απροκάλυπτο δούλεμα!!!

- Κατόπιν των διαρροών σχετικά με το νέο σύμφωνο σταθερότητας (ο θεός να το κάνει), σε συνδυασμό με τις εκ νέου πρωταθληματικές επιδόσεις σε ελλείμματα-χρέος και την καταστροφική ακρίβεια, ο νέος γύρος φτώχιας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

- Με ενδιαφέρον αναμένουμε κατά πόσο ο Κυριάκος θα καταφέρει να μοιράσει δίκαια την.. πράσινη πίτα (ταμείο ανάπτυξης, ΑΠΕ, σκουπίδια και λοιπά παρελκόμενα). Ή αλλιώς, αν θα αφήσει κι άλλους εκτός από τους... δικούς του να χορτάσουν. Πάντως οι κακές γλώσσες λένε ότι ήδη υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στους κόλπους των μεταμορφωμένων πετρελαιάδων σε οπαδούς της οικολογίας, εξ ου και η επιστροφή ΓΑΠ για να συνδράμει τον άλλοτε λαοπρόβλητο στην ανακατάληψη των χειμερινών ανακτόρων.

- Με ενδιαφέρον επίσης αναμένουμε αν θα γίνει το... συνεχώς αναβαλλόμενο στημένο θερμό επεισόδιο, που θα οδηγήσει στις Πρέσπες του Αιγαίου.

- Όπως και για το αν ο Κυριάκος θα συνεχίσει να πατάει σε δυο βάρκες, βαυκαλιζόμενος ότι φορώντας αριστερό προσωπείο κλείνοντας ταυτόχρονα το μάτι στη ντροπιασμένη από την πολιτική του Δεξιά, δύναται να καταστεί πάλι αυτοδύναμος.

Κυριάκο προχώρα σε θέλει όλη η χώρα!!!

Και μην ακούς τις φήμες που θέλουν παλιά καραβανά της πολιτικής να λέει σε κατ΄ιδίαν συνομιλίες ότι αν δεν κάνεις σύντομα εκλογές θα καταρρεύσεις.

Χρόνια Πολλά αδέρφια κι ας είναι μαύρα. Που θα πάει, θα έρθει η λευτεριά!!!

antinews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου