Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΤΖΕΦΡΥ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ FBI! ΝΕΚΡΟΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΕΝΕΣΗ Pfizer./ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 50ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΕΣΗ Pfizer COVID-19 - ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ.


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΤΖΕΦΡΥ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ FBI! ΝΕΚΡΟΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΕΝΕΣΗ Pfizer

Ο Geoffrey Young έκανε την ένεση της Pfizer στις 17 Απριλίου 2021

Πέθανε στις 18 Απριλίου 2021 - το επόμενο πρωί μετά τον εμβολιασμό



Η Ona, η γυναίκα του, λέει την ιστορία της στο βίντεο:

Ο Geoff πέθανε το πρωί μετά την πρώτη ένεση ευθανασίας της Pfizer. Ενώ θεραπεύεται από την απώλεια, η Ona ενοχλείται από την έλλειψη συμπόνιας που προέρχεται από άλλους ανθρώπους σχετικά με τις αντιδράσεις της ένεσης θανάτου.

Ο Geoffrey Young, 45 ετών, ήταν πατέρας και είχε μια νεαρή οικογένεια τριών αγοριών, μια σύζυγο και έναν ειδικό πράκτορα του FBI. Δεν προστατεύει απλώς την οικογένειά του, αλλά προστατεύει και τη χώρα του.

Εμπιστεύτηκε την επιστήμη και ήθελε να κάνει το σωστό. Στις 17 Απριλίου, πήρε την πρώτη δόση της ένεσης Pfizer Covid-19.

Μέσα σε λίγες ώρες, ο Geoff αισθάνθηκε έναν πονοκέφαλο. Πήρε το Tylenol και προσπάθησε να ξεκουραστεί. Είχε επίσης κάποιους εμετούς, που νόμιζαν ότι οφείλονταν στον πονοκέφαλο.

Η σύζυγός του, Όνα, τον έλεγξε στο κρεβάτι πολλές φορές, αλλά φαινόταν καλά και θεώρησαν ότι οι παρενέργειες ήταν φυσιολογικές.

Την επόμενη φορά που τον είδε αρκετές ώρες αργότερα, ήταν μπλε και το χέρι του απλώθηκε κρεμασμένο από το κρεβάτι. Δεν ανέπνεε και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο ιατροδικαστής είπε ότι ο χρόνος του εμβολίου και ο αιφνίδιος θάνατός του ήταν «απλώς σύμπτωση» !!!

Πριν από το εμβόλιο, ο Geoff δεν παρουσίαζε συμπτώματα. Ηταν εντελώς ασυμπτωματικός.

Επειδή το εμβόλιο Covid-19 είναι μέρος του εξαιρετικά πρόσφατου ιατρικού ιστορικού του και το μόνο που ήταν διαφορετικό, δεν υπάρχει τρόπος να αποκλειστεί το εμβόλιο Pfizer από το να παίξει ρόλο στον πρόωρο θάνατο αυτού του νεαρού πατέρα.

Αριζόνα, ΗΠΑ

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 50ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΕΣΗ Pfizer COVID-19 - ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ.

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 50ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΕΣΗ Pfizer COVID-19 - ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ

ΧΙΑΒΑΡΙ, ΓΕΝΟΥΑ - Ο 50χρονος δήμαρχος Κιάβαρη πέθανε 1 μήνα μετά την δεύτερη δόση ενέσεως της Pfizer COVID-19. Ο Μάρκο Ντι Κάπουα έκανε την ένεση ευθανασίας στις 22 Ιουλίου.


Ξαφνικά κατέρρευσε ένα μήνα αργότερα στις 23 Αυγούστου. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και πέθανε λίγο αργότερα. Ο αιφνίδιος θάνατός του συγκλόνισε την πόλη των 27.000 ανθρώπων.

Το δράμα διαδραματίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Ο δήμαρχος, ο οποίος ήταν στο σπίτι, κατέρρευσε ξαφνικά αφού έχασε τις αισθήσεις του γύρω στις 18:00. Η γυναίκα του κάλεσε αμέσως βοήθεια. Το ιατρικό προσωπικό έκανε τα πάντα για να τον σώσει καθώς μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Lavagna. Ηταν νεκρός κατά την άφιξη του στο νοσοκομείο.

«Τον χαιρετήσαμε μετά το γεύμα. Χαμογέλασε και μας είπε να μην τον ενοχλούμε με μηνύματα γιατί ήθελε να απολαύσει μια εβδομάδα διακοπών με τα παιδιά του. Αντίθετα, είμαστε εδώ και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε », δήλωσε ο Antonio Segalerba, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Ο δήμαρχος δημοσίευσε στις 22 Ιουλίου ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος μετά την δεύτερη ένεση της Pfizer COVID-19 αλλά δεν γνώριζε τότε ότι έκανε ευθανασία:

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου