Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Θρήνος για την άτυχη δεκατριάχρονη στη Λεμεσό…. Δεν ξύπνησε για το σχολείο της./Έσβησε 31χρονη λίγες μέρες μετά από επέμβαση-Καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά.

 

Θρήνος για την άτυχη δεκατριάχρονη στη Λεμεσό…. Δεν ξύπνησε για το σχολείο της
Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις λεπτομέρειες πίσω από την τραγική κατάληξη 14χρονου στην Λευκωσία, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε φάρμα μετά από απονενοημένη πράξη, άλλη μια τραγωδία έρχεται να παγώσει την κοινή γνώμη.

Πρόκειται για τον θάνατο δεκατριάχρονης στη Λεμεσό, η οποία έσβησε στον ύπνο της. Κοιμήθηκε και θα ξυπνούσε για να μεταβεί στο σχολείο της… Ωστόσο, η δεκατριάχρονη δεν ξύπνησε ποτέ και έφυγε τόσο νωρίς για το μεγάλο ταξίδι.


Την άτυχη δεκατριάχρονη εντόπισε στο κρεβατάκι της συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο προσπαθούσε να την ξυπνήσει, χωρίς όμως να ανταποκρινόταν.

Αμέσως, ο πατέρας της δεκατριάχρονης (σ.σ αστυνομικός), άρπαξε το παιδί για να το μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού, μέχρι που συνάντησε στα μισά της διαδρομής το ασθενοφόρο, όπου και παρέδωσε την δεκατριάχρονη στο πλήρωμα.

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών να κρατήσουν στη ζωή την δεκατριάχρονη, απεβίωσε, βυθίζοντας σε βαθύ πένθος την οικογένεια της.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της δεκατριάχρονης αναμένεται να εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα. 

Έσβησε 31χρονη λίγες μέρες μετά από επέμβαση-Καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά.

Συγκλονισμό προκαλεί ο ξαφνικός θάνατος της 31χρονης από την Πάφο, η οποία έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες μετά από επέμβαση, αφήνοντας πίσω δύο ανήλικα παιδιά. 


Πρόκειται για την Κατερίνα Πεκρή, η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα από ιδιωτική κλινική, καθώς παρουσίασε επιπλοκές που προκλήθηκαν μετά από επέμβαση. 

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η άτυχη 31χρονη έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη σε συγγενείς και φίλους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της αδικοχαμένης, εξέφρασε την πρόθεση να προβεί σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια. 

Τα ακριβή αίτια θανάτου της 31χρονης Κατερίνας θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της. 

reporter.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου