Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 57ΧΡΟΝΗ!!! ΝΕΚΡΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ mRNA.

 


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 57ΧΡΟΝΗ!!! ΝΕΚΡΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ mRNA

Νεκρή η 57χρονη γυναίκα στη Δυτική Βιρτζίνια που δηλώνει «είμαι εμβολιασμένη αλλά δεν ξέρω τι έχω», νεκρή σε λιγότερο από 24 ώρες αργότερα

ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ, ΔΥΤΙΚΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ-Μια 57χρονη γυναίκα στη Δυτική Βιρτζίνια πέθανε μετά από ένα από τα πιο περίεργα γεγονότα που ανακαλύψαμε μέχρι στιγμής.

Η κυρία Κιμ Τζάρβις δήλωσε στις 29 Αυγούστου «Είμαι εμβολιασμένη». Δεν διευκρίνισε ποιες ενέσεις έλαβε, ούτε διευκρίνισε πότε έλαβε τις ενέσεις. Μια αναζήτηση στις αναρτήσεις της στο Facebook από την 1η Μαΐου έως τις 29 Αυγούστου δεν αποκάλυψε περαιτέρω πληροφορίες. Ειλικρινά δεν έχει σημασία ποια ένεση έκανε καθώς όλες είναι εξίσου θανατηφόρες. 

Παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει τι υπάρχει στις ενέσεις. Η κυρία Τζάρβις συνέχισε, λέγοντας ότι επίσης δεν ξέρει τι υπάρχει στο Big Mac ή στα χοτ ντογκ, αλλά πρότεινε να τα φάει ούτως ή άλλως.


Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά (πέρα από ευρείες, διφορούμενες γενικεύσεις) τι υπάρχει στις ενέσεις mRNA και ιικού φορέα DNA επειδή όλα τα ένθετα της συσκευασίας που υποτίθεται ότι περιέχουν αυτές τις πληροφορίες είναι κενά. Υπάρχουν πολλά βίντεο με φαρμακοποιούς που ανοίγουν τα κουτιά των φιαλιδίων και αποκαλύπτουν ότι είναι άδεια από τις οδηγίες.

Η κ. Τζάρβις συνέχισε, λέγοντας ότι δεν ξέρει τι περιέχει το Tylenol, το σαμπουάν ή το μελάνι τατουάζ. Αλλά είπε ότι θέλει να ταξιδέψει και «να μας προστατέψει». Η κυρία Τζάρβις είπε ότι «εμπιστεύτηκε την επιστήμη» για όλα τα άλλα εμβόλια και «εμπιστεύτηκε τον γιατρό της» όταν πρότεινε τις ενέσεις για τον COVID-19. Κατά ειρωνικό τρόπο είπε επίσης "η ζωή είναι πολύ μικρή". Σημείωση: μας είπαν ότι αυτή η ανάρτηση είναι "copypaste" και προφανώς κάνει τον γύρο του Facebook.Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα έσβησε η κ. Τζαρβις

Η κυρία Τζάρβις, όπως έκανε συνήθως και συχνά, δημοσίευσε αρκετά μηνύματα για αγνοούμενα σκυλιά στη Δυτική Βιρτζίνια στις 30 Αυγούστου. Η τελευταία της ανάρτηση ήταν στις 7:17 μ.μ. Τοπική ώρα. Προφανώς πήγε στο σπίτι της κόρης της Χέδερ εκείνο το βράδυ. Η κυρία Τζάρβις είπε στη Χέδερ «σ’ αγαπώ »και« χαίρομαι πολύ που είσαι ασφαλής στο σπίτι ». Την επόμενη μέρα, η Heather δημοσίευσε μια ενημέρωση. Είπε ότι η μητέρα της «πέθανε απροσδόκητα στον ύπνο της» εκείνο το βράδυ, λίγες ώρες αφού την είχε δει για τελευταία φορά.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου