Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΑΜΚΑ κι ο 21ος αιώνας μΧ.

 Ως συνέχεια του προηγούμενου, σήμερα δίνω τη μικρή μου συμβολή στην αντιμετώπιση της αλητείας των αρδ καί των λοιπών αχρήστων καί ασχέτων ιατρο-προπαγανδιστών.

. . . . . . . . .

Ακούμε από ‘δώ: «- Τόσοι θάνατοι σήμερα από κοροϊδοϊό!», ξανακούμε από ‘κεί: «- Τόσοι -καί περισσότεροι- θα έρθουν αύριο / μεθαύριο / παραμεθαύριο!», διαβάζουμε παρακεί, ξαναδιαβάζουμε παρακάτω…

…Κι αναρωτιέται ο πολύς κόσμος ποιά είναι η αλήθεια καί ποιό είναι το ψέμμα.

Ξέρουμε, βέβαια, ότι οι αρδ καί οι κομπογιαννίτες γιατροί των βοθροκαναλιών λένε ψέμματα, αλλά δεν ξέρουμε σε ποιό ποσοστό λένε ψέμματα.

Κι όμως! Τα πράγματα είναι απλούστατα, αν ελέγχουμε την πηγή των δεδομένων.

. . . . . . . . .

Εδώ, τώρα, οι περισσότεροι (έντιμοι καί ψεύτες μαζί) παίρνουν δεδομένα από κάτι διεθνείς οργανισμούς, συν την ΕΛΣΤΑΤ εγχωρίως. Αλλά, το θέμα είναι πως αυτά τα δεδομένα δεν είναι πρωτογενή· άρα, γιά οποιοδήποτε καθαρά επιστημονικό συμπέρασμα είναι ΑΧΡΗΣΤΑ.

Άσε που αρκετοί λένε (καί παραδέχονται) ότι τα δεδομένα αυτά είναι «πειραγμένα», ώστε ν’ αναδεικνύουν ως πραγματικότητα την κοροϊδοϋστερία· ακόμη κι ο ιεροψάλτης έβαλε το χεράκι του στο «φτιάξιμο», όπως διαπιστώθηκε.

Έ, λοιπόν!

Η πηγή γιά τα πρωτογενή δεδομένα μονάχα πρωτογενής μπορεί να είναι, κι αυτή εγχωρίως είναι μονάχα μία: ο αριθμός ΑΜΚΑ. Διότι, γιά να κάνεις εμβόλιο, πρέπει να το ζητήσεις με τα πλήρη στοιχεία σου καί τον ΑΜΚΑ σου στο σχετικό site του γκουβέρνου. Άρα, η αντιστοιχία «εμβολιασμένος = μαρκαρισμένος ΑΜΚΑ» είναι αυστηρά 1 προς 1, καί μόνον αυτή μπορεί να μας δώσει τα σωστά στατιστικά που θέλουμε.

Επομένως, εάν (καί μόνον εάν) ανοίξει η δημόσια πρόσβαση στη βάση δεδομένων του γκουβέρνου, τότε (καί μόνον τότε) θα ξέρουμε σε πόσους θανάτους το αίτιο ήταν το εμβόλιο.

Η οποιαδήποτε άλλη πηγή δέον όπως θεωρείται σκουπίδια· διότι, διεθνώς πχ το μεν CDC έχει κατηγορηθεί ότι έχει αλλοιώσει δεδομένα (άσε που πιάστηκε στα πράσσα!), εγχωρίως, δέ, ας μην ξεχνάμε ότι ένα διευθυντικό στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ αλλοίωσε δεδομένα γιά το κρατικό μας χρέος, ώστε να μπούμε στο ΔΝΤ! (Καί ο τύπος αυτός κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος. «- Δεν μπορεί να του ασκηθεί δίωξη!», είχε αποφανθεί η μανδάμ Δικαιοσύνη. Διατί, περικαλώ; θα έπεφτε στα ναρκωτικά απ’ τη στεναχώρια του; Άει σιχτήρ, μπαγλαμάδες!)

Δεν ξέρω γιά όσους αγωνίζονται ν’ αποδείξουν το ψεύδος της «πανδημίας», στηριζόμενοι σε δεδομένα της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά από μένα έχει φάει κόκκινη κάρτα καί τελείωσε οριστικά. Σκουπιδοπηγή!

[Αν μή τί άλλο, τα καμώματα αυτουνού του τυπά είχαν ως συνέπεια μείωση των αποδοχών μου,… γιά να ρεφάρει το δημόσιο χρέος, που το ξέσκισαν πωλητικοί καί τράπεζες… κι έπρεπε να το πληρώσω εγώ, με μείωση μισθού.

Άρα, καταλαβαίνετε πόσο τους υπολήπτομαι – κι αυτόν, καί την υπηρεσία του.

Κι αν μή τί άλλο, δεν θα μου μάθει εμένα η ΕΛΣΤΑΤ Στατιστική. Της δουλειάς είμαι. Όθεν, από μένα το μακρύτερον.]

Συνεπώς, μονάχα η δημόσια πρόσβαση στη βάση δεδομένων του ΑΜΚΑ έχει αξία. Με την επιφύλαξη, βέβαια, ότι δεν σπεύδουν να σβήσουν τον ΑΜΚΑ των πεθαμένων, όπως υπάρχει υποχρέωση γιά επιστροφή της ταυτότητας καποιου μετά θάνατον στο Δημόσιο. Δεν γνωρίζω αν συμβαίνει κάτι τέτοιο· αλλά, αν συμβαίνει, πάλι κι αυτά τα δεδομένα θα είναι άχρηστα. Ας ελπίσουμε, όμως, ότι δεν συμβαίνει.

. . . . . . . . .

Εάν, λοιπόν, έχουμε τα πρωτογενή δεδομένα του ΑΜΚΑ, τότε η επεξεργασία τους θα μας βγάλει ακτινογραφία το πόσοι πέθαναν απ’ το εμβόλιο (με στατιστικό σφάλμα μικρότερο του 1%), ή σε πόσους χορηγήθηκε πλασέμπο, κτλ κτλ. Μιλάμε γιά απολύτως ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς «μά» καί «μού».

Κι όπως καταλαβαίνετε οι ψαγμένοι, με τα ασφαλή στατιστικά συμπεράσματα φτάνουμε στην πηγή των γεγονότων με «αντίστροφη μηχανική» (reverse engineering). Δεν μπορεί να μας κρυφτεί κανένας καί τίποτε!

Όμως, αυτό μέχρι στιγμής (δηλ. η δημόσια πρόσβαση στη βάση δεδομένων του ΑΜΚΑ) δεν έγινε. Γιατί;

  • Διότι το απαγορεύουν οι πωλητικοί. (Ευνόητο γιατί.)
  • Διότι μπορεί ο κάθε ταϊσμένος αρδ κι ο κάθε μπουρδογιατρός να λέει ανεξέλεγκτος όποια μαλακία του κατέβει στη γκλάβα. (Επίσης ευνόητο γιατί.)

Όπως εκείνος ο απίθανος, που ενώι είχαμε θάνατο δυό μέρες μετά το εμβόλιο, δεν θεώρησε σίγουρο αίτιο το εμβόλιο! Να χαρώ εγώ επιστήμονα!!!… Να χαρώ κι αυτούς, που του δώσαν πτυχίο, τέτοιου σούργελου!!!… Καί να μουτζώσω καί με τα δυό χέρια τον εαυτό μου, που καθόμουν στα νιάτα μου κι έτρωγα τα μάτια μου στο διάβασμα!…

[Πού πήγαινα, ρέ, μέσα σε μιά κοινωνία με τέτοια δίποδα, να το παίξω διαβασμένος άνθρωπος των Γραμμάτων; Τόσο μαλάκας ήμουνα. Αλλά, συγχωρούμαι, διότι αυτά ήταν απ’ τα νεανικά λάθη μου.

Τώρα, ευτυχώς, δεν τα επαναλαμβάνω. Η σοφή πείρα της ηλικίας, βλέπετε! Αν μου χωθεί άσχημα κανα τέτοιο πιθήκι, δεν ανοίγω δημοκρατική κουβέντα μαζί του – πολλώι δέ μάλλον δεν πάω να του το παίξω έξυπνος κι ευρυμαθής. Λέω ένα: «- Στο δέντρο σας, κύριε!», καί ξενοιάζω.]

Εφ’ όσον, λοιπόν, δεν έχουμε τέτοια πρόσβαση, τότε το κατεστημένο διαιωνίζει -χωρίς αντίπαλο- μία απ’ τις προσφιλείς του τακτικές: τη θολούρα, το μελάνι της σουπιάς. Που δεν βοηθάει κανέναν μας, ειλικρινή ή μή.

. . . . . . . . .

Λοιπόν, δεν είναι μονάχα ότι οι πωλητικοί (κι οι κωλογλείφτες τους – αρδ καί λοιποί) είναι ψεύτες καί παλιάνθρωποι. Είναι καί το ότι ζούν σ’ έναν τελείως φανταστικό κόσμο δικό τους. Έτσι, τους ξερνάει τόσο η κοινωνία, όσο κι η εποχή μας.

Όπως κάτι πωλητικοί, που τους παίρνουν συνέντευξη στην τιβή… στημένοι αρδ, βέβαια, αλλά κάποια στιγμή δεν μπορούν ν’ αποφύγουν κάποια κάαααπως αιχμηρή ερώτηση. Πχ: «- Κύριε Τάδε, τότε είχατε πεί ότι εσείς δεν θα συνεργαστήτε με το σημερινό σας κόμμα!» Καί βλέπεις τον πωλητικό να παίρνει θυμωμένο ύφος!!! Καί να λέει (κοιτάζοντας λοξά κι επιθετικά τον αρδ) : «- Πότε τά ‘πα εγώ αυτά;»

[…Ρέ παλιομαλάκα, ζούμε στον 21ο αιώνα μΧ! Όταν μιλάς στο γυαλί, υπάρχουν ανά την επικράτεια τουλάχιστον μιά χιλιάδα άτομα, που αφ’ ενός καταγράφουν την εκπομπή, αφ’ ετέρου έχουν την υπομονή να ξεψαχνίσουν μία προς μία τις μαλακίες που λες νυχτιάτικα, καί ν’ ανεβάσουν σχολιασμό στα Ιντερνέτια καί τα Γιουτιούμπια! Τί αντιδράς; Σε ποιά εποχή ζής εσύ, ζώον; Τί ρωτάς πότε τά ‘πες εσύ αυτά, αφού ανά πάσα στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα …βοηθήματα της μνήμης σου; Καί γιατί ακριβώς θυμώνεις;

Καί θες εσύ, που ζής στα 1500 μΧ, να σώσεις την Ελλάδα του σήμερα; Ούστ, ρέ!!!]

Έτσι ακριβώς καί με την έλλειψη πρωτογενών δεδομένων των εμβολιασμένων: ο κάθε πωλητικός κι ο κάθε αρδ αντιδρούν …όταν αντιδρούμε στις ψευτιές τους περί «πανδημίας», …καί θυμώνουν κι από πάνω!  Μόνο που δεν έχουμε διαθέσιμο το επιστημονικό όπλο, να τους βουλώσουμε τα βρωμοστόματά τους μία καί καλή.

Αλλά, είπαμε: Όπως τους ξερνάει η κοινωνία (ως παλιανθρώπους), έτσι τους ξερνάει κι η εποχή μας. (Ως τεχνολογικώς αγράμματους – καί, άρα, άχρηστους.)

Δεν έχουν θέση αυτά τα όντα στο μέλλον της Ελλάδας. Τέλος. Τελεία καί παύλα.

ergdhmerg.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου