Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021

«ΧΟΥΝΤΑ ΟΛΚΗΣ»! Απαγορεύεται σε ανεμβολίαστους η είσοδος στο Δημαρχείο Καβάλας! ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ κατά γιατρών, vid.

  «Στρατολογούνται» ρουφιάνοι

«Κανείς δε θα μπαίνει στο Δημαρχείο της Καβάλας αν δεν έχει εμβολιαστεί ή αν δε φέρει πιστοποιητικό νόσησης από τον κορονοϊό Covid-19, είτε πρόκειται για πολίτη είτε για εργαζόμενο στον Δήμο Καβάλας».

Αυτό ανέφερε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης κατά την συνέντευξη η οποία παραχωρήθηκε από την Αντιπεριφέρεια Καβάλας το μεσημέρι της Τρίτης 24 Αυγούστου 2021 σχετικά με τους εμβολιασμούς, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Παράλληλα, πληροφόρησε ότι μία υπάλληλος στο «Βοήθεια στο Σπίτι» τέθηκε σε αργία γιατί αρνείται να κάνει εμβόλιο, ενώ οι υπόλοιπες υπάλληλοι, οι οποίες δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο πήραν άδεια και όταν επιστρέψουν θα ισχύσει και για αυτές το ίδιο καθεστώς, με τον κ. Μουριάδη να καλεί όλες και όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο να εμβολιαστούν.

«Δεν παίζουμε με τις ζωές μας, δεν παίζουμε με τις ζωές των άλλων, ανεξάρτητα αν χάνουμε ψήφους (σ.σ.: με την εφαρμογή των μέτρων)», δήλωσε ο κ. Μουριάδης, προσθέτοντας ότι «το κράτος δεν μπορεί να επιδοτεί μόνιμα τις φοβίες και τις ανοησίες κάποιων», αναφερόμενος στις επιδοτήσεις όσων επιχειρήσεων και εργαζόμενων δεν δούλευαν λόγω των lockdown.

Κάποιος θα χαρακτήριζε όλο αυτό που ζούμε «χούντα ολκής»!

Την ίδια στιγμή, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας μαζί με τους τέσσερις Δήμαρχους των περιφερειακών ενοτήτων Καβάλας και Θάσου και τους «επίλεκτους» ιατρικούς εκπροσώπους που υποστηρίζουν τα εμβόλια των διεθνιστών, συμφώνησαν μέσω της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας πως «αν τυχόν καταγγελθεί από συμπολίτη μας (σ.σ. ρουφιάνο) πως γιατρός δεν εμβολιάστηκε ή ότι προτρέπει τους πολίτες να μην εμβολιαστούν, θα τεθεί υπό πειθαρχική δίωξη».

Κάπου πρέπει να μπει ένα «φρένο» πριν να είναι αργά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου