Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021

Αντιεμβολιαστές στο Σύνταγμα: Επεισόδια και μολότοφ στη συγκέντρωση - Χρήση χημικών από την Αστυνομία./Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτές κατά των εμβολίων έξω από την ΕΡΤ3 (ΦΩΤΟ-VIDEO).

Αστυνομία προχώρησε σε ρίψη χημικών.
Επεισόδια ξέσπασαν στο Σύνταγμα λίγο μετά τις 20.00 μ.μ. κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών.

Διαδηλωτές πέταξαν αντικείμενα και πέτρες προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν ρίψεις δακρυγόνων, ενώ εχει επιστρατευθεί και η αύρα, το ειδικό όχημα της αστυνομίας, που ρίχνει νερό προκειμένου να διαλύσει τη συγκέντρωση.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι συγκεντρωμένοι πέταξαν μολότοφ και πέτρες προς τους άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι απάντησαν με βομβίδες κρότου λάμψης, ενώ έγινε χρήση της Αύρας η οποία απομάκρυνε τους διαδηλωτές με εκτόξευση νερού.

Οι αντιεμβολιαστές πραγματοποιούν από νωρίς το απόγευμα  συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος αλλά και στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη . Οι συγκεντρωμένοι διαδηλώνουν εναντίον του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, των μέτρων της κυβέρνησης και του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

 newpost.gr

Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτές κατά των εμβολίων έξω από την ΕΡΤ3 (ΦΩΤΟ-VIDEO).

Διαδηλωτές κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού κινήθηκαν προς την ΕΡΤ3 επί της Λεωφόρου Στρατού.

Μεγάλος αριθμός διαδηλωτών που συνέχισε την πορεία από τον Λευκό Πύργο κατευθύνθηκε προς την ΕΡΤ3, όπου κατά την άφιξή τους έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό φώναζαν συνθήματα ενώ τραγούδησαν και τον Εθνικό Ύμνο.

Την είσοδο της ΕΡΤ3 εμπόδιζαν δυνάμεις των ΜΑΤ.

Μετά την παραμονή τους στο σημείο διάρκειας περίπου 20 λεπτών συνέχισαν την πορεία τους προς τον Λευκό Πύργο.

Δείτε φωτογραφίες και video του GRTimes από το σημείο:

 http://

grtimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου