Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021

Βάζουν «φυτιλιές» και μέσα στο στράτευμα! Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών: «Όχι στον υποχρ. εμβολιασμό και την τρομολαγνεία»

 Ήδη ο κλοιός σφίγγει και στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Την εξαίρεση των στρατιωτικών που υπηρετούν σε μονάδες Υγείας των Ενόπλων Δυνάμεων, από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ζητεί και η ΠΟΕΣ από τον ΥΕΘΑ.   

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), με έγγραφό της προς τον υπουργό Εθνικής  Άμυνας, ζητά να μεσολαβήσει, ώστε:

«να τροποποιηθούν τα διαλαμβανόμενα στη σχετική υπουργική απόφαση περί του υποχρεωτικού εμβολιασμού και της εξαίρεσης από αυτόν των στρατιωτικών που υπηρετούν στις διάφορες μονάδες Υγείας των Ενόπλων Δυνάμεων, αφενός γιατί μέχρι τώρα οτιδήποτε αφορούσε σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων διαχειριζόταν από τον ίδιο τον οργανισμό (ΕΔ) και αφετέρου, δίδοντας τη δυνατότητα σε όσες/όσους στρατιωτικούς δεν επιθυμούν -για τους δικούς τους λόγους- να εμβολιαστούν κατά το τρέχον διάστημα κατά της COVD-19, να εξαιρεθούν του διαφαινόμενου μέτρου της αργίας/διαθεσιμότητας, αφού ο όρος απόλυση δεν υπάρχει για τα εν ενεργεία στελέχη».

Και συνεχίζει:

«Δηλώνουμε υπέρμαχοι του εθελοντικού εμβολιασμού. Δηλώνουμε υποστηρικτές της εκστρατείας ενημέρωσης των συναδέλφων μας για τα οφέλη του εμβολιασμού, αρκεί αυτή να επιτευχθεί πάνω σε αντικειμενική, ψύχραιμη και επιστημονική βάση και όχι μέσα από τρομολαγνικές πρακτικές που παρακολουθούμε καθημερινά από τις οθόνες των τηλεοράσεων, εμπεριέχουσες αναληθή ή μη επιστημονικά στοιχεία».

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου