Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Τα νεότερα για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου: Έλεγχος για να αποκλειστεί η πιθανότητα κορονοϊού.

 Στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" εισήχθη με υψηλό πυρετό ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η κατάσταση του είναι ελεγχόμενη, σύμφωνα με την Αφροδίτη Μάνου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και πλέον οι γιατροί θέλουν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο λοίμωξης από κορονοϊό.
«Δεν ξέρουν ακόμη αν έχει λοίμωξη ή COVID-19» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σύμφωνα με την Αφροδίτη Μάνου, που επικοινώνησε πριν λίγη ώρα μαζί του στο νοσοκομείο.
Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός παρουσιαστής και συνθέτης μετέβη το πρωί στον «Ευαγγελισμό», όταν και πρωτοανέβασε υψηλό πυρετό και ανησύχησε.
«Αυτή τη στιγμή έχει πέσει ο πυρετός του στο 37,5. Είναι υπό έλεγχο στα χέρια των γιατρών, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αλλά καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο με υποκείμενα νοσήματα, πρέπει να διερευνηθεί το αίτιο του πυρετού» προσθέτει στο Sputnik η κυρία Μάνου.
Η ίδια αποκλείει την περίπτωση ο Ανδρέας Μικρούτσικος να έχει κορονοϊό: «Έχει εμβολιαστεί από τους πρώτους. Δεν έβλεπε καθόλου κόσμου. Δεν πήγαινε καν στο σούπερ μάρκετ. Αναμένουμε για να δούμε τι τρέχει» καταλήγει.

Η προηγούμενη περιπέτεια υγείας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του περασμένου έτους ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στο Ιπποκράτειο και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εμφραγμάτων. Η Σοφία Βόσσου είχε εξηγήσει ότι η υγεία του επιδεινώθηκε μετά τον θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου.
Τότε είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.
Μετά από κάποιες ημέρες νοσηλείας κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.
sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου