Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Η ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

 

Φαίνεται πως μέσα σε όλο αυτό το εντεινόμενο νταβαντούρι καταλήξαμε αυτό που κανονικά αποτελεί τη λύση να έχει αναχθεί στο μέγιστο πρόβλημα ενώ απορούμε ποιός ασχολείται ακόμα με το “πρόβλημα”. Δηλαδή, ενώ εν μέσω καύσωνα δεν υπάρχει μυρωδιά ιού γενικώς, αποτελεί όλο και μεγαλύτερο ζήτημα το πώς δεν θα μπορέσει να ξεφύγει κανείς από τη βελόνα. Οπότε, όπως είχαν προαναγγείλει, αρχίζουν να βγάζουν φεκ με εκβιασμούς και χρονοδιαγράμματα για τις πρώτες επαγγελματικές ομάδες που στόχευσαν.

Παράλληλα σε όλο τον κόσμο δεν φαίνεται ότι πάνε πίσω και θα δούμε πώς σε διάφορες χώρες ακολουθούνται παρόμοιες τακτικές διαχωρισμού, προνομίων, κοινωνιών δυο ταχυτήτων και βασικά απόλυτου απανθρωπισμού που από τη μια θα οδηγεί στο τρύπημα όσους δεν έχουν ακόμα “πεισθεί” αλλά και από την άλλη σε ένα γαϊτανάκι χωρίς τελειωμο με συνεχείς δόσεις και φίμωτρα για να μπορούν να αντιμετωπίζουν τις νέες μεταλλάξεις και να μην εύρει αυτό για το οποίο δυο μέρες πριν του συμβεί, ο άδωνις χτύπαγε ξύλο.

Και την ώρα που ασκείται όλη αυτή η προσπάθεια από την πλευρά τους, μαθαίνουμε για όλο και πιο πολλές παρενέργειες και θανάτους που αυξάνονται σε βαθμό που είναι θέμα χρόνου να γίνει γνωστό στους πάντες. Και πραγματικά απορούμε πώς παράλληλα θα μπορούν να υποχρεώσουν τόσο πολύ κόσμο. Αλλά όπως και πάλι είδαμε, οι πόροι του αφεντικού είναι ανεξάντλητοι για να μπορεί να αφηγείται το απόλυτο ψεύδος και να εφαρμόζει την ανθρωποκτονία του μανιωδώς. Όχι στους πάντες όμως, καθώς, όχι μόνο πλέον η στάμνα έσπασε και η πλάνη που προκαλούσε φανερώθηκε απόλυτα, αλλά και ένας αέρας αισιοδοξίας φύσηξε ανάμεσα στους μαχητικούς ανθρώπους που είναι έτοιμοι να αναλάβουν ενσυνείδητη δράση.

Η ΕΚΠΟΜΠΉ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Η Εκπομπή στο Odysee: https://odysee.com/@AngeloKar:6/i-klimakoumeni-epivoli-enos-anipohoritou-egklimatos:5

Η Eκπομπή στο Brighteon: https://www.brighteon.com/1662a60f-001a-495b-9007-91eb14236cf2

angelokarageorgos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου