Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021

Το Ολοκαύτωμα των Εμβολίων βρίσκεται σε εξέλιξη με τους παγκοσμιοποιητές σε πόλεμο με 7,8 δισεκατομμύρια άτομα.

Μέχρι στιγμής έχουν χρησιμοποιήσει δύο κύρια βιολογικά όπλα - έναν ιό που έχει κατασκευαστεί από εργαστήριο και τα επιβλαβή, συχνά θανατηφόρα "εμβόλια" COVID-19 (παράγοντες γενετικής τροποποίησης) που υποστηρίζονται από μια αδιάκοπη εκστρατεία προπαγάνδας για να εξαπατήσουν τους ανθρώπους να πάρουν το τρύπημα.Ιστορία του Walter Gelles για το All News Pipeline

Ο Δρ Michael Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, εξέδωσε αυτήν την προειδοποίηση τον Μάρτιο του 2021: «Γνωρίζω καλά τα παγκόσμια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττονται εναντίον μεγάλου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού…. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είμαστε παρουσία κακών… και επικίνδυνων προϊόντων [τα εμβόλια με βάση τα γονίδια] Με βάση την παρατήρησή του στην 40χρονη ιατρική ερευνητική του καριέρα, ο Δρ Yeadon πιστεύει ότι τα εμβόλια είναι συχνά θανατηφόρα και εξυπηρετούν μόνο έναν πιθανό σκοπό: τον πληθυσμό. 

Είμαστε σε πολύ κακή κατάσταση. Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει, ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ή δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι πρόκειται να πεθάνουν σε αυτό που είναι ήδη ολοκαύτωμα που προκαλείται από το εμβόλιο.

Αριθμός βιολογικού όπλου 1

Το νούμερο 1 βιολογικό όπλο που αναπτύχθηκε από το Global Power Elite είναι ένας εργαστηριακός ιός, πολύ μολυσματικός αλλά στην πραγματικότητα λιγότερο θανατηφόρος από την εποχική γρίπη. Όπως εξηγεί ο Δρ Thomas Binder, MD, ειδικός στην ανοσολογία και ιολογία με εμπειρία 32 ετών στη διάγνωση οξείας αναπνευστικής νόσου:

Το COVID-19 «δεν είναι μαζικός δολοφόνος. Η πιο πρόσφατη ρεαλιστική εκτίμηση του παγκόσμιου IFR [ποσοστό θνησιμότητας μόλυνσης] είναι 0,15%, κάτω από 0,05% για άτομα κάτω των 70 ετών. Μετά την αντικατάσταση του αριθμού των νεκρών εντός 28 ημερών με θετικό τεστ PCR για οποιαδήποτε αιτία από τον αριθμό των νεκρών από το COVID-19, είναι ακόμη πολύ χαμηλότερο, πολύ κάτω από αυτόν της εποχικής γρίπης … .SARS-CoV-2… αυτονόητα εμφανίζεται εποχιακά από Νοέμβριο έως Απρίλιο και μεταλλάσσεται, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται όλο και πιο μεταδοτική αλλά λιγότερο επικίνδυνη. Λόγω της υπάρχουσας βασικής και διασταυρούμενης ανοσίας, μόνο ένα κλάσμα του πληθυσμού αρρωσταίνει.

Η ασθένεια είναι συνήθως αυτοπεριοριζόμενη και αφήνει ασυλία, ενδεχομένως για όλη τη ζωή, και είναι καλύτερο από τον καλύτερο εμβολιασμό που θα μπορούσε να γίνει  ποτέ. Σκοτώνει συγκριτικά λίγα άτομα και, σε αντίθεση με τη γρίπη, κανένα παιδί.

«Δεν υπάρχει επιδημία SARS-CoV-2 εθνικής εμβέλειας, επομένως δεν υπάρχει πανδημία. Αυτό είναι ήδη εμφανές από την έλλειψη υπερβολικής θνησιμότητας όταν διορθώνεται για δημογραφικά στοιχεία, και από την σχετικά χαμηλή πληρότητα των μονάδων εντατικής θεραπείας, των οποίων οι δυνατότητες, επιπλέον, έχουν μειωθεί μαζικά από τον Απρίλιο του 2020 ». 

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ιός SARS-CoV-2 που είναι υπεύθυνος για την πρόκληση ασθένειας COVID-19 δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ σε κυβερνητικά εργαστήρια βιολογικού πολέμου, στη συνέχεια ενδεχομένως βελτιωμένο στην Κίνα χρησιμοποιώντας έρευνα κέρδους της λειτουργίας που χρηματοδοτήθηκε από τον Δρ. Anthony Fauci, διευθυντή του Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ. Το βιολογικό όπλο ενδέχεται να κυκλοφόρησε από αμερικανικούς πράκτορες τον Οκτώβριο του 2019 στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες, όταν 300 Αμερικανοί στρατιωτικοί στρατιώτες βρίσκονταν στο Γουχάν.«Κανείς στην κινεζική κυβέρνηση δεν γνώριζε το ξέσπασμα μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Ωστόσο… ήδη από τον Νοέμβριο του 2019, η Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας [US DIA] είχε διανείμει μια μυστική έκθεση σε κυβερνητικούς αξιωματούχους προειδοποιώντας ότι ένα «κατακλυσμικό» ξέσπασμα της νόσου έλαβε χώρα στο Γουχάν…. Η μυστική έκθεση DIA εκπονήθηκε… περισσότερο από ένα μήνα προτού κάποιος στην κινεζική κυβέρνηση ανακαλύψει το ξέσπασμα. " 

Ο ιός χρησίμευσε ως πρόσχημα για τον αποκλεισμό των πληθυσμών, την επιβολή παράλογων αντιπαραγωγικών περιορισμών, όπως η κοινωνική αποστασιοποίηση και η φθορά της μάσκας, και εισάγουν θανατηφόρα γενετικά εμβόλια με «ταχύτητα στρέβλωσης» υπό τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και μετά σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι:
* Δεν υπάρχει ασυμπτωματική μετάδοση του SARS-CoV-2.
* Καμία κοινωνία ή έθνος στην ιστορία δεν επέβαλε ποτέ κλειδώματα σε υγιείς ανθρώπους.
* Το ποσοστό της αυθόρμητης ανάρρωσης από την ασθένεια COVID-19 είναι 99,8 +%. Δεν υπάρχει ανάγκη εμβολίου. Τα εμβόλια Covid είναι τόσο αναποτελεσματικά όσο τα εμβόλια εποχικής γρίπης και πολύ πιο επικίνδυνα. Υπάρχουν φθηνές θεραπείες που μπορούν να ενισχύσουν την ασυλία κάποιου έτσι ώστε κανείς δεν χρειάζεται ποτέ να πάρει ένα εμβόλιο Covid.
* Οι μάσκες δεν είναι μόνο εντελώς άχρηστες, αλλά μπορούν επίσης να χτυπήσουν τη μάσκα - ειδικά τα παιδιά εάν φοριούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα, γεγονός που οδηγεί σε συσσώρευση διοξειδίου του άνθρακα που βλάπτει τον εγκέφαλο.

Μια αδυσώπητη εκστρατεία προπαγάνδας 24/7 που διεξήχθησαν από τα βασικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που ελέγχονται από τη Big Pharma, προκάλεσε φόβο και πανικό, ώστε εκατομμύρια ανόητοι, απροσδιόριστοι άνθρωποι έσπευσαν να πάρουν επιβλαβείς, μη εγκεκριμένους, εξαιρετικά πειραματικούς και συχνά θανατηφόρους πράκτορες γενετικής τροποποίησης που δεν φέρουν ετικέτα ως «εμβόλια». .

Οι κλειδαριές και οι περιορισμοί έχουν καταστρέψει αμέτρητες μικρές επιχειρήσεις. Η κοινωνία των πολιτών κονιοποιείται. Η μεσαία τάξη εξαλείφεται καθώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από ανεργία, έλλειψη στέγης, πείνα, πείνα, απομόνωση, απόγνωση και αυτοκτονία.

Η ψεύτικη πανδημία διευκόλυνε τη μεγαλύτερη μεταφορά πλούτου στην ανθρώπινη ιστορία - από τους φτωχούς, την εργατική και τη μεσαία τάξη σε μια χούφτα υπερ-πλούσιων εταιρειών και εκατομμυριούχων.

Οι κλειδαριές κρατούν τους ανθρώπους περιορισμένους σε εσωτερικούς χώρους χωρίς ηλιακό φως και λίγη άσκηση. Τα ταξίδια σε γιατρούς είναι πολύ περιορισμένα. Όλα αυτά συμβάλλουν στην κακή υγεία και την εξασθενημένη ανοσία. Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πεθάνει παγκοσμίως λόγω ανεργίας, φτώχειας και αυτοκτονίας ως αποτέλεσμα της ψεύτικης πανδημίας υπερβαίνει κατά πολύ τον μικρό αριθμό ανθρώπων που λέγεται ότι πέθαναν από το COVID-19.

Βιομηχανικό όπλο 2: Το εμβόλιο

Πολύ πιο θανατηφόρος από τον ιό Covid που μοιάζει με εποχική γρίπη είναι το λεγόμενο «εμβόλιο», στην πραγματικότητα ένας παράγοντας γενετικής τροποποίησης που δεν πληροί τον νομικό ή επιστημονικό ορισμό ενός εμβολίου.

Αυτό που είναι πλέον πέρα ​​από αμφισβήτηση είναι ότι το ολοκαύτωμα εμβολίου βρίσκεται σε εξέλιξη . Εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώνονται και τραυματίζονται μόνιμα απευθείας από αυτά τα εμβόλια σε όλο τον κόσμο και ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται εκθετικά.

Όμως τα ψεύτικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία αγοράστηκαν και πληρώθηκαν από τη Big Pharma και τους παγκοσμιοποιητές, προσποιούνται ότι τίποτα δεν συμβαίνει και επαναλαμβάνει το παράλογο μάντρα «τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά».

Τα πιο πρόσφατα δεδομένα από το CDC / VAERS (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Εμβολίων Εμβολίων των Εμβολίων των ΗΠΑ) παρέχουν τεράστια απόδειξη ότι τα εμβόλια είναι επιβλαβή και συχνά θανατηφόρα προϊόντα που πρέπει να αποσυρθούν αμέσως από την αγορά [4]:

9.048 θάνατοι
520.747 ανεπιθύμητες ενέργειες
7.463 μόνιμες αναπηρίες
7.822 απειλητικοί για τη ζωή τραυματισμοί
26.812 νοσηλεία

Το CDC / VAERS είναι ένα σύστημα παθητικής παρακολούθησης που καταγράφει λιγότερο από το 1% των θανάτων και των ανεπιθύμητων ενεργειών, σύμφωνα με μια μελέτη του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ / Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ του 2010 [5].

Επομένως, μια λογική εκτίμηση είναι:

9.048 x 100 = 904.800 θάνατοι από τα εμβόλια
52.074.700 ανεπιθύμητες ενέργειες
746.300 μόνιμα ανάπηροι
782.200 απειλητικοί για τη ζωή τραυματισμοί
2.681.200 νοσηλείες

Κατά τους πρώτους τέσσερις μήνες τους, τα πειραματικά «εμβόλια» COVID-19 έχουν συγκεντρώσει περισσότερους θανάτους και σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες από όλα τα άλλα εμβόλια που συνδυάζονται σε ολόκληρη την 30ετή ιστορία του VAERS.

Αλλά τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από τη Big Pharma επιμένουν ότι όλες αυτές οι τραγωδίες είναι «απλώς σύμπτωση». Πόσο χαζοί πιστεύουν ότι είμαστε; 

Ένα υψηλό ποσοστό των θρυμματισμένων που πέφτουν νεκροί πεθαίνουν μέσα σε ένα μήνα από τη λήψη του τρυπήματος, και πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν σταθερά προς τα κάτω και πεθαίνουν εντός 12-36 ωρών από την ένεση. Το Death By Coincidence είναι τώρα η νούμερο ένα αιτία θανάτου στην Αμερική.

Δεκάδες χιλιάδες θύματα των «εμβολίων» του Covid, που οι ζωές τους καταστράφηκαν από τα τρύπημα, ζητούν βοήθεια από την ιατρική κοινότητα, οργανώνουν ομάδες θυμάτων εμβολίων στο διαδίκτυο και μιλούν, αλλά οι γιατροί και οι κλινικές γενικά έχουν γυρίσει την πλάτη τους τους. Εν τω μεταξύ, οι κατασκευαστές εμβολίων δεν φέρουν καμία ευθύνη. 

Αυτές οι φρικτές στατιστικές είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, επειδή:

* Το VAERS έχει καθυστερήσεις 2-3 μηνών.
* Σχεδόν το 30 τοις εκατό των Αμερικανών επαγγελματιών στον τομέα της υγείας λένε ότι δεν έχουν ακούσει ποτέ για CDC / VAERS, σύμφωνα με μια μελέτη του 2013 που ανέθεσε η ίδια η CDC.

* Οι περισσότεροι γιατροί δέχονται τεράστια πίεση να μην αναφέρουν τραυματισμούς ή θανάτους που σχετίζονται με το εμβόλιο Πολλοί γιατροί αρνούνται κατηγορηματικά τα αιτήματα των οικογενειών που έχουν πεθάνει να αναφέρουν τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου στο VAERS.
* Η γραφειοκρατία του CDC δυσκολεύει σκόπιμα για τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα να αναφέρουν θανάτους / τραυματισμούς σε VAERS.
* Οι νοσηλευτές διατάσσονται να μην συζητήσουν ή να αναφέρουν ανεπιθύμητα συμβάντα από τα «εμβόλια».
* Η κυβέρνηση των ΗΠΑ καθαρίζει άνευ προηγουμένου αριθμό θανάτων και ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με το Covid από τον επίσημο αριθμό θανάτων για να αποκρύψει τη μαζική σφαγή που λαμβάνει χώρα. 

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια COVID-19 που αναφέρθηκαν σε CDC / VAERS περιλαμβάνουν:


Τυφλή θανάτου μόνιμη απώλεια όρασης
θρόμβοι αίματος στον εγκέφαλο, την καρδιά, και τους πνεύμονες
Καρδιακές διαταραχές-καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιομυοπάθεια, αρρυθμίες, κλπ
θρομβοκυτταροπενία (εξαιρετικά χαμηλή αρτηριακή αιμοπεταλίων)
μόνιμη παράλυση
φλεγμονή του εγκεφάλου
Οι όγκοι του εγκεφάλου
Νευροεκφυλιστικές ασθένειες
Ανεξέλεγκτος τρόμος
εγκεφαλική θρόμβωση
δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Αποβολές, θάνατοι, γενετικές ανωμαλίες
Βλάβη της σπονδυλικής στήλης
Αναφυλακτικό σοκ
Παράλυση προσώπου οδυνηρά διαρκεί εβδομάδες ή μήνες
Απώλεια ακοής
Αποτυχία πολλαπλών οργάνων
Δυσκολία αναπνοής
Βλάβη στο ήπαρ, τους πνεύμονες, τα νεφρά, το πάγκρεας
Νεοπλάσματα
Βλάβη μυών και ιστών
Ενδοκρινικές και γαστρεντερικές διαταραχές
Σύνδρομο Guillain-Barre
Βαθιά μόνιμη κόπωση.

Εξίσου καταστροφικά είναι τα δεδομένα από το σύστημα αναφοράς της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για ανεπιθύμητες ενέργειες εμβολίων Covid (1 Ιουλίου 2021) και από το σύστημα αναφοράς τραυματισμών εμβολίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (3 Ιουλίου 2021). Οι τίτλοι λένε την ιστορία:

1.007.253 Τραυματισμοί 1.403 θάνατοι στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από ενέσεις COVID-19 Σύμφωνα με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου

17,503 νεκροί, 1,7 εκατομμύρια τραυματισμένοι (50% ΣΟΒΑΡΑ) Αναφέρθηκαν στη βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ανεπιθύμητες αντιδράσεις ναρκωτικών για βολές COVID-19 Τα συστήματα αναφοράς του ΗΒ και της ΕΕ πιστεύεται ότι καταγράφουν μόνο το 1% έως το 10% των πραγματικών θανάτων και των ανεπιθύμητων ενεργειών που συνδέονται με τα εμβόλια Covid. Κάνε τα μαθηματικά. Ένα ολοκαύτωμα εμβολίου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όλα τα εμβόλια γενετικής τροποποίησης (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Covishield, Sputnik V) αναγκάζουν το ανθρώπινο σώμα να παράγει ακίδες πρωτεΐνης. Οι κατασκευαστές εμβολίων διαβεβαίωσαν το κοινό ότι τα δισεκατομμύρια αιχμηρές πρωτεΐνες που παράγονται στο σώμα σας είναι ευεργετικά, αδρανή, άψυχα τεχνουργήματα που ωθούν το άτομο που έχει βυθιστεί να παράγει αντισώματα στον ιό.

Αλλά αποδεικνύεται ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια βιολογικά ενεργή δομή με ισχυρές πηκτικές ιδιότητες - προκαλεί θρόμβους αίματος. Η πρωτεΐνη ακίδα μπορεί να
διεισδύσει στα κύτταρα ξενιστές και να ξεκινήσει μόλυνση. Βλάπτει τα κύτταρα στην επένδυση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων, οδηγώντας σε αιμορραγία, θρόμβους, μαζική φλεγμονή και μερικές φορές θάνατο

Σύμφωνα με τον Δρ. Byram Bridle, έναν ιικό ανοσολόγο και αναπληρωτή καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Γκουέλφ του Οντάριο, η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια τοξίνη που παράγει ασθένειες και αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία όποιον επιλέξει να πάρει ένα εμβόλιο ακίδων πρωτεΐνης. «Εμβολιάζοντας ανθρώπους, εμβολιάζουμε κατά λάθος μια τοξίνη»

Η πρωτεΐνη των ακίδων είναι το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε ποτέ να βάλετε σε ένα εμβόλιο - ή να ζητήσετε από ένα εμβόλιο να δώσει οδηγίες στο σώμα σας να κατασκευάσει.

Οι κατασκευαστές εμβολίων μας είπαν ψέματα. Μας είπαν ότι το ενέσιμο υλικό θα μείνει στο χέρι σας στο σημείο της ένεσης. Αλλά αποδεικνύεται ότι τα νανοσωματίδια mRNA-λιπιδίων που παράγουν την πρωτεΐνη ακίδα (Pfizer, Moderna) κυκλοφορούν παντού σε όλο το σώμα και συσσωρεύονται σε μεγάλες συγκεντρώσεις σε όργανα και ιστούς, συμπεριλαμβανομένου της σπλήνας, του μυελού των οστών, του ήπατος, των επινεφριδίων, των λεμφαδένων και σε ιδιαίτερα υψηλές συγκεντρώσεις στις ωοθήκες. 

«Η έρευνα δείχνει ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στην παραγωγή ακίδων πρωτεΐνης σε ανεπιθύμητα μέρη, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, των ωοθηκών και της σπλήνας, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν το ανοσοποιητικό σύστημα να προσβάλλει όργανα και ιστούς με αποτέλεσμα βλάβη και εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τους κινδύνους γονιδιοτοξικότητας και τοξικότητας στην αναπαραγωγική ικανότητα. με το εμβόλιο. "

Οι κατασκευαστές εμβολίων μας είπαν ότι το σώμα θα σταματήσει να παράγει ακίδες πρωτεΐνης σε 5 ή 6 μήνες. Αλλά κανείς δεν ξέρει πότε - ή αν - το σώμα θα σταματήσει να παράγει ακίδες πρωτεΐνης. Ενδέχεται να μην υπάρχει "off-switch". Και κανείς δεν ξέρει αν οι πρωτεΐνες των ακίδων που δημιουργούνται από το εμβόλιο θα παραμείνουν στο σώμα σας επ 'αόριστον, διακινδυνεύοντας μια πιθανή θανατηφόρα φλεγμονή στο δρόμο εάν εμφανιστεί άλλος ιός.

Στην τελευταία βόμβα, ο Δρ. Charles Hoffe αναφέρει ότι οι μικροσκοπικοί θρόμβοι αίματος που είναι πολύ μικροί για να εντοπιστούν σε κάθε αξονική τομογραφία ή μαγνητική τομογραφία είναι υπερβολικοί σε άτομα που έπαιρναν τρύπημα πρωτεΐνης. Αυτοί οι θρόμβοι αίματος, διασκορπισμένοι σε όλο το τριχοειδές δίκτυο, μπορούν να ανιχνευθούν μόνο χρησιμοποιώντας μια δοκιμή D-dimer - και χρησιμοποιώντας αυτήν τη δοκιμή, ο Δρ Hoffe ισχυρίζεται ότι έχει βρει στοιχεία για μικροσκοπικούς θρόμβους αίματος στο 62% των ασθενών του στους οποίους έγινε ένεση mRNA. 

Εάν τα ευρήματά του είναι σωστά, τότε τα δύο τρίτα αυτών που έλαβαν εμβόλια που παράγουν ακίδα-πρωτεΐνες θα υποστούν μόνιμη, μη αναστρέψιμη βλάβη στην καρδιά, τους πνεύμονες, τον εγκέφαλο ή τον νωτιαίο μυελό. Τα πρώιμα συμπτώματα όπως δύσπνοια και έλλειψη ενέργειας θα εξελιχθούν σε υπέρταση της πνευμονικής αρτηρίας που προκαλείται από απόφραξη των τριχοειδών αγγείων, συνήθως οδηγώντας σε θάνατο εντός 3 ετών. «Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι έχουν ακόμη και αυτούς τους μικροσκοπικούς θρόμβους αίματος», προειδοποιεί ο Δρ Hoffe. «Αυτά τα πλάνα προκαλούν τεράστια ζημιά και το χειρότερο δεν έχει ακόμη έρθει…. Και με κάθε διαδοχικό σουτ, η ζημιά θα προσθέσει και θα προσθέσει…». Ο Δρ Hoffe έχασε τη δουλειά του στο νοσοκομείο στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά, αφού προειδοποίησε με θάρρος το κοινό για τους κινδύνους των πειραματικών εμβολίων Covid.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - Τα γενετικά κοκτέιλ Pfizer και Moderna χρησιμοποιούν τροποποιημένο messenger RNA (mRNA) για να αναγκάσουν το σώμα του ατόμου να κατασκευάσει δισεκατομμύρια spike πρωτεΐνες. Τα γενετικά κοκτέιλ AstraZeneca και Johnson & Johnson (Janssen) χρησιμοποιούν έναν φορέα αδενοϊού για να παραδώσουν DNA που κάνει το άτομο να κατασκευάζει πρωτεΐνες spike. Το εμβόλιο Covishield της Ινδίας , που κατασκευάστηκε στην Ινδία από τον κύριο ιικό σπόρο της AstraZeneca, είναι σχεδόν όμοιο με το προϊόν AstraZeneca. Το εμβόλιο Sputnik V της Ρωσίας , που χρησιμοποιείται σε περίπου 68 χώρες, είναι επίσης ένα εμβόλιο ιικού φορέα που παράγει ακίδες πρωτεΐνης.

Εκατοντάδες επιφανείς γιατροί και ιατροί ερευνητές έχουν ζητήσει την άμεση απόσυρση αυτών των επικίνδυνων «εμβολίων» , τα οποία δεν είναι καθόλου εμβόλια - είναι μη εγκεκριμένοι, εξαιρετικά πειραματικοί παράγοντες τροποποίησης γονιδίων με 100% αποτυχία. Όλες οι κλινικές δοκιμές της Φάσης III για ένα εμβόλιο κορανοϊού έχουν αποτύχει τα τελευταία 50 χρόνια, με όλα τα πειραματόζωα να πεθαίνουν ή να γίνουν εξαιρετικά άρρωστα.

Στις πιο πρόσφατες δοκιμές για ένα εμβόλιο mRNA κοροναϊού, όλα τα κουνάβια πέθαναν όταν εκτέθηκαν στον ιό ή μια παραλλαγή στην άγρια ​​φύση λίγους μήνες μετά την ένεση. Υπέστησαν μια υπερφλεγμονώδη αυτοάνοση απόκριση, τα νεύρα τους υγροποιήθηκαν και πέθαναν με φοβερούς θανάτους. Αλλά τα εμβόλια COVID-19 τέθηκαν σε χρήση χωρίς ολοκληρωμένες δοκιμές σε ζώα.

Τα εμβόλια δεν εγκρίθηκαν ποτέ από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Η FDA παραχώρησε άδεια μόνο για χρήση έκτακτης ανάγκης, με τον αποδεικτικά ψευδώς ισχυρισμό ότι δεν υπάρχουν άλλες αποτελεσματικές θεραπείες για τη θεραπεία της λοίμωξης COVID-19.

Οι κατασκευαστές εμβολίων και οι ρυθμιστές υγείας δεν ενημέρωσαν το κοινό για το τι υπάρχει στα εμβόλια και τους πιθανούς κινδύνους. Αν λοιπόν πήρατε το τρύπημα, το κάνατε χωρίς συγκατάθεση μετά από ενημέρωση. Πρόκειται για εγκληματική παραβίαση εκ μέρους των εταιρειών εμβολίων και των ρυθμιστικών οργανισμών.

Τα εμβόλια ΔΕΝ εμποδίζουν τη μετάδοση του ιού COVID-19.

Τα εμβόλια ΔΕΝ παρέχουν ανοσία σε εκείνους που έχουν το τρύπημα. Αμέτρητα άτομα που εμβολιάστηκαν στη συνέχεια διαγνώστηκαν με νόσο COVID-19.

Οι γιατροί μιλούν

Χιλιάδες διάσημοι γιατροί, ιολόγοι, ανοσολόγοι, επιδημιολόγοι, μοριακοί γενετιστές και ιατροί ερευνητές σε όλο τον κόσμο ζήτησαν την άμεση απόσυρση όλων των «εμβολίων» με βάση το γενετικό COVID-19. Αλλά οι φωνές τους μαυρίζουν από τα μέσα ενημέρωσης. Οι «πραγματικοί ελεγκτές» που πληρώνουν οι Big Pharma λεηλατούν και αλλοιώνουν τα ευρήματά τους. Οι μεγάλοι λογοκριστές τεχνολογίας - συμπεριλαμβανομένων του Facebook, του Twitter και της Google - καταργούν τα άρθρα, τις συνεντεύξεις, τα σχόλια και τα βίντεό τους αντί να επιτρέπουν στο κοινό να ακούσει τι έχουν να πουν.

Εδώ είναι μερικοί από τους ιατρικούς εμπειρογνώμονες που απορρίπτονται από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης ως «αντιεμβολιαστές» και «θεωρητικοί συνωμοσίας» που διαδίδουν «παραπληροφόρηση». 

Ο Δρ. Peter McCullough , καθηγητής ιατρικής στο Texas A&M College of Medicine, έχει την τιμή να είναι ο πιο αναφερόμενος ιατρός για τις θεραπείες COVID-19 στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής, με περισσότερες από 600 αναφορές. Αντιπρόεδρος ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο Πανεπιστημίου Baylor στο Ντάλας, έχει καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου και έχει κερδίσει πολλά βραβεία κατά τη διάρκεια της ιατρικής του καριέρας.

Ο Δρ. Roger Hodkinson , κορυφαίος Καναδός παθολόγος και ιολόγος, κατέθεσε ενώπιον κυβερνητικών αξιωματούχων ότι η πανδημία Covid είναι «η μεγαλύτερη φάρσα που διαπράχθηκε ποτέ σε ένα ανυποψίαστο κοινό», βασισμένο σε «εντελώς αβάσιμη δημόσια υστερία που καθοδηγούνται από τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς. Είναι εξωφρενικό…. Οι μάσκες είναι εντελώς άχρηστες. Δεν υπάρχει καμία αποδεικτική βάση για την αποτελεσματικότητά τους απολύτως ...

Ο καθηγητής Luc Montagnier , Γάλλος ιολόγος και νικητής του βραβείου Νόμπελ που ηγήθηκε της ομάδας που εντόπισε τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV), καλεί το πρόγραμμα μαζικού εμβολίου για τον κοροναϊό «ένα τεράστιο λάθος… ένα επιστημονικό σφάλμα καθώς και ένα ιατρικό σφάλμα…. τα βιβλία ιστορίας θα το δείξουν. " Πιστεύει ότι «είναι ο εμβολιασμός που δημιουργεί τις παραλλαγές»

 Δρ. Sucharit Bhakdi

, ένας βραβευμένος Γερμανός-Ταϊλανδός-Αμερικανός μικροβιολόγος, πρώην καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg στο Μάιντς και επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής, προειδοποιεί ότι η υστερία του COVID βασίζεται σε ψέματα και ότι τα γενετικά «εμβόλια» του COVID είναι αναμένεται να προκαλέσει παγκόσμια καταστροφή και αποδεκατισμό του ανθρώπινου πληθυσμού. Προβλέπει εκτεταμένη θανατηφόρα πήξη, καθώς και επιδείνωση του ανοσοποιητικού συστήματος που θα καταστρέψει το ανθρώπινο σώμα.

Δρ Michael Yeadon, Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer για την Αλλεργική και την Αναπνευστική Ασθένεια, καταδικάζει τα εμβόλια γενετικής τροποποίησης ως «προμελετημένη δολοφονία», μέρος μιας πολιτικής ατζέντας κοινωνικού ελέγχου και ερήμωσης. Σε μια ασυνήθιστα ειλικρινής συνέντευξη, κατηγόρησε τις κυβερνητικές υπηρεσίες, τους κατασκευαστές εμβολίων και τους σιωπηλούς γιατρούς που διαιωνίζουν τη φάρσα: «Οι άνθρωποι που το κάνουν, ελπίζω να απολαύσετε τον αποχέτευση που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας, όλα στην κοινότητά σας. Θα πρέπει να ντρέπεστε απολύτως για τον εαυτό σας με αυτό που κάνετε…. 

Άλλοι καταγγέλλοντες που έχουν αναφέρει επιστημονικά ευρήματα που έρχονται σε αντίθεση με την Επίσημη Αφήγηση περιλαμβάνουν τους Dr. Christiane Northrup, Dr. Carrie Madej, Dr. Lee Merritt, Dr. Lawrence Palevsky, Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Vernon Coleman και Dr. Joseph Mercola . 

Όλες οι παραπάνω φωνές αγνοούνται από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης ή απορρίπτονται ως τρελοί «θεωρητικοί συνωμοσίας», ένας όρος που διαδόθηκε από τη CIA για να δυσφημίσει όποιον διαφωνεί με την Επίσημη Αφήγηση.
allnewspipeline.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου