Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Λεμεσό. Βρήκαν ναρκωτικά, όπλα και μεγάλο χρηματικό ποσό./ Εντοπίστηκε αγριοκαρχαρίας τεσσάρων μέτρων στην κατεχόμενη Καρπασία (pics).

 Επιχείρηση της ΥΚΑΝ και του ΤΑΕ στη Λεμεσό – Βρήκαν πιστόλια θαμμένα, ναρκωτικά μεγάλο χρηματικό ποσόν – Οι πρώτες πληροφορίες.

Μεγάλη επιχείρηση του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και της ΥΚΑΝ διενεργήθηκε το πρωί στη Λεμεσό.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, η πληροφορία αφορούσε πρόσωπα από τη Συρία, τα οποία εδώ και μέρες τέθηκαν υπό παρακολούθηση.

Μετά από σχετικές πληροφορίες που τέθηκαν ενώπιον τους, οι οποίες αξιολογήθηκαν ως βάσιμες, τα μέλη του Κλιμακίου της ΥΚΑΝ Λεμεσού σε συνεργασία με μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, διενήργησαν το πρωί έρευνες σε έξι διαφορετικούς στόχους.

Όπως αναφέρει η αρχική πληροφόρηση, κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν σε υποστατικά ποσότητα ναρκωτικών και συγκεκριμένα crystal βάρους πέραν του 1,5 κιλού, τρία πιστόλια που ήταν θαμμένα σε αυλή οικίας, πάνω από 120 σφαίρες και μεγάλο χρηματικό ποσόν, που υπολογίζεται πέραν των 70 χιλιάδων.

Η Αστυνομία όπως πληροφορούμαστε, προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων, δύο αλλοδαπών και μίας Κύπριας και καταζητεί ένα ακόμα πρόσωπο.

cyprustimes.com

Εντοπίστηκε αγριοκαρχαρίας τεσσάρων μέτρων στην κατεχόμενη Καρπασία (pics).

  Ένας αγριοκαρχαρίας εντοπίστηκε νεκρός στα δίκτυα ψαράδων στην κατεχόμενη Καραπασία.

 

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook, μετά τον εντοπισμό του καρχαρία σε δίκτυα ψαράδων, πραγματοποιήθηκε νεκροψία και επιβεβαιώθηκε το είδος του.

Πρόκειται για θηλυκό αγριοκαρχαρία (Odontaspis ferox), είδος προστατευόμενο σύμφωνα με τη Σύμβαση της Βαρκελώνης. Το μέγιστο μήκος του φτάνει τα 4,5 μέτρα, ενώ τρέφεται με ψάρια, καρκινοειδή και μαλάκια.


Ο αγριοκαρχαρίας που αλιεύτηκε στην Καρπασία, ξεπερνούσε τα τέσσερα μέτρα και ζύγιζε μισό τόνο.

Σε αντίθεση με το μέγεθος και την εμφάνισή του, αυτός ο καρχαρίας είναι ακίνδυνος, αφού ποτέ δεν ήταν γνωστοί για την επιθετική συμπεριφορά τους προς τους ανθρώπους. Υπάρχει ανησυχία ότι οι αριθμοί τους μειώνονται λόγω των ανθρώπινων δραστηριοτήτων στη Μεσόγειο και αλλού, αν και τα υπάρχοντα δεδομένα δεν επαρκούν για την πλήρη αξιολόγηση της κατάστασης διατήρησής του.

Δείτε τις φωτογραφίες του Cyprus Marine (sea) Life - Θαλάσσια ζωή της Κύπρου:

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου