Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Έφεραν τα πλαστά χαρτονομίσματα που «έριξαν» στην αγορά της Λεμεσού μέσω διαδικτύου. Καταζητείται και δεύτερος./Φουλάρει μηχανές για ανασχηματισμό ο Αναστασιάδης.

Έφεραν τα πλαστά χαρτονομίσματα που «έριξαν» στην αγορά της Λεμεσού μέσω διαδικτύου. Καταζητείται και δεύτερος.


  

Ένα ακόμα πρόσωπο καταζητεί η Αστυνομία σε σχέση με τα πλαστά χαρτονομίσματα που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες μέρες στη Λεμεσό – Πήγαν να ξεγελάσουν ιδιοκτήτες περιπτέρων – Ομολόγησε 20χρονος που τελεί υπό κράτηση – Τα έφεραν στην Κύπρο μέσω διαδικτύου – Συνεχίζονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού

Εξελίξεις στην υπόθεση με τα πλαστά 20ευρώ που βρίσκεται ενώπιον του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά τη σύλληψη 20χρονου την Πέμπτη, που όπως όλα δείχνουν οδηγεί τους ανακριτές μπροστά από μία κομπίνα εισαγωγής πλαστών χαρτονομισμάτων μέσω διαδικτύου.

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη του 20χρονου έγινε κατορθωτή μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη περιπτέρου, ότι 17χρονος είχε αγοράσει προϊόντα τα οποία πλήρωσε με πλαστό χαρτονόμισμα. Μετά την καταγγελία στην Αστυνομία, ο 17χρονος συνελήφθη και ανακρινόμενος υπέδειξε τον 20χρονο ως το πρόσωπο που τα προμήθευσε και στον οποίο είχε δώσει μάλιστα και τα ρέστα από την αγορά προϊόντων με το πλαστό χαρτονόμισμα.

Παρόμοια τακτική φαίνεται πως ακολούθησαν και με άλλους ιδιοκτήτες περιπτέρων.

Μετά την κατάθεση του ανήλικου, η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Ο 17χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος. Σε έρευνα στην οικία του 20χρονου εντοπίστηκαν άλλα δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Εν συνεχεία, κι ενώ τελούσε υπό κράτηση, ανακρινόμενος ο 20χρονος ομολόγησε ότι αγόρασε και  εισήγαγε τα πλαστά χαρτονομίσματα στην Κύπρο από διαδικτυακή πλατφόρμα. Ακολούθησαν νέες έρευνες στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν άλλα 36 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 και 5 ευρώ.

Σε σχέση με την υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί έναν ακόμα 20χρονο ο οποίος φέρεται ως συνεργός στην υπόθεση, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Μέχρι στιγμής έχει εντοπιστεί η μεγαλύτερη ποσότητα από τα χαρτονομίσματα που πιστεύεται ότι έφτασαν στην Κύπρο.

cyprustimes.com

Φουλάρει μηχανές για ανασχηματισμό ο Αναστασιάδης.

Σε απομόνωση μπαίνει ο ΔΗΣΥ μετά τις νέες ισορροπίες στη Βουλή, παρά το απόλυτο χάος και την πλήρη ασυνεννοησία της αντιπολίτευσης.• Το κυβερνών κόμμα πορεύεται πλέον με την ΔΗΠΑ, ενώ το ΕΛΑΜ παρά την στήριξή του στο πρόσωπο της Αννίτας Δημητρίου, δηλώνει επίσημα αντιπολιτευόμενο κόμμα.

• Προδιαγράφεται μεγάλη δυστοκία στη ψήφιση των κυβερνητικών νομοθετημάτων, στην επίτευξη αναγκαίων και κρίσιμων  μεταρρυθμίσεων και γενικότερα στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου.

• Απώτερος στόχος του Προέδρου της Δημοκρατίας η επίτευξη συνεργασιών και η συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων για μία κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής, αλλά τα κόμματα δεν συναινούν.

• Με δεδομένη την συνεργασία με τη ΔΗΠΑ και με γέφυρες επικοινωνίας με το ΕΛΑΜ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα αποσκοπήσει μία …μακροχρόνια συνεργασία με την ΕΔΕΚ. 

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου