Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021

Ώπατις..!! ... Νά και η Δωροθέα.. να επισκέπτεται.. την Γουχάν στις 7 Σεπτεμβρίου 2019 !!!! ... [από το xinhuanet-μετάφραση:Διόδοτος].

 Τί λε ρε.. Ο Κούλης Εφιαλτάκης... συναντησούλα με την Pfizer ..."για επενδύσεις"... στις 22 Σεπτεμβρίου 2019. Και τώρα αυτό.... Πολλές φωτο, με την Άνκχελα Μέρκελ.. στην Wuhan, 15 ημέρες νωρίτερα! Σύμπτωση φυσικά! .. Φόρτος εργασίας είχε πέσει στα καημένα τα χαζαρο-υπαλληλάκια.. εκείνες τις ημέρες..... 


WUHAN, Sept. 8 2019 (Xinhua)

 

Η Άνγκελα Μέρκελ επισκέφθηκε το Σάββατο τη Γουχάν της κεντρικής Κίνας κατά τη διάρκεια του 12ου ταξιδιού της στη χώρα ως Γερμανίδα Καγκελάριος από το 2005.

Πριν από τη Γουχάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι, η Μέρκελ είχε επισκεφθεί αρκετές πόλεις εκτός από το Πεκίνο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της στην Κίνα στο παρελθόν.

Μιλώντας με φοιτητές του Πανεπιστημίου Επιστημών και Τεχνολογίας Huazhong, η Μέρκελ τόνισε τη σημασία της διεθνούς συνεργασίας στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και κάλεσε τους φοιτητές να συμμετάσχουν.

Λέγοντας ότι η ευημερία ενός έθνους είναι μέρος της ευημερίας ολόκληρου του κόσμου, εξέφρασε την ελπίδα ότι οι μαθητές θα πρέπει να αναλάβουν κοινές ευθύνες για την καταπολέμηση των παγκόσμιων προκλήσεων.

Στην ομιλία της, η Μέρκελ αναθεώρησε τα προηγούμενα ταξίδια της στην Κίνα. Στο Shenyang, ήταν μάρτυρας της οικονομικής αναβάθμισης. Στο Τσενγκντού έμαθε για την ανάπτυξη της δυτικής Κίνας. Στη Shenzhen είδε αξιοσημείωτη πρόοδο από τη μεταρρύθμιση και το άνοιγμα.

Ανέφερε ότι αρκετές διακεκριμένες Γερμανικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της Siemens, καθώς και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καινοτομίας, δραστηριοποιούνται στη Γουχάν. Η Γουχάν και το Ντούισμπουργκ έγιναν το πρώτο ζευγάρι αδελφών πόλεων μεταξύ Κίνας και Γερμανίας το 1982.

Η Μέρκελ αντάλλαξε απόψεις με φοιτητές σχετικά με το διαδίκτυο, την τεχνητή νοημοσύνη, την έξυπνη κατασκευή και την προστασία του περιβάλλοντος.

Πριν ολοκληρώσει το ταξίδι της, η Μέρκελ επισκέφθηκε επίσης ένα τοπικό νοσοκομείο και ένα εργοστάσιο της γερμανικής εταιρείας Webasto.

 

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ εκφωνεί ομιλία στο Πανεπιστήμιο Επιστημών και Τεχνολογίας Huazhong στη Γουχάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι της κεντρικής Κίνας, 7 Σεπτεμβρίου 2019. 


Την ίδια ημέρα, επισκέπτεται τη γέφυρα του ποταμού Wuhan Yangtze

 

Επισκέπτεται επίσης, το Νοσοκομείο Tongji του Ιατρικού Κολλεγίου Tongji του Πανεπιστημίου Επιστημών και Τεχνολογίας Huazhong στη Γουχάν.


Παρευρίσκεται στην τελετή έναρξης ενός εργοστασίου του γερμανικού προμηθευτή ανταλλακτικών αυτοκινήτων Webasto στη Γουχάν.

 

Και εδώ,  η συνάντηση με δασκάλους και φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Επιστημών και Τεχνολογίας Huazhong στη Γουχάν.

 xinhuanet.com 

diodotos-k-t.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου