Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΟΤΤΑΡΙΑ ΟΙ ΨΥΧΕΣ.

 

Απ’ο,τι φαίνεται το καλοκαίρι σ’αυτό τον νέο κόσμο, σύμφωνα με τον ιθύνοντα νου Κούλη, δε γίνεται να το υποδεχτούμε άνευ όρων καθώς θα πρέπει πρώτα να έχουμε θωρακιστεί από τον ιό χρησιμοποιώντας φυσικά το υπερόπλο των ειδικών, αυτό με τη βελόνα. Γι’αυτό και θεώρησε μεγάλο του καθήκον να αφοσιωθεί στο να μην αφήσει ούτε γάτα ανεμβολίαστη στα νησιά μας με αντάλλαγμα μετά το τέλος Ιουνίου να πείσουμε τους ξένους να στείλουν τουρίστες. Και μάλιστα με μπόλι “μια κι έξω”, που σου κάνει με τη μια ότι σου κάνουν τα άλλα με δυο…

Αλλά κάθε τόπος έχει και τα δικά του κίνητρα για να φτάσουμε να μη μείνει πίσω κανένας μη σωσμένος. Όπως είδαμε και τις προάλλες οι έρευνες των κορυφαίων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων των ΗΠΑ έδωσαν σημαντικές μεθόδους για αποτελεσματική δωροδοκία επιβίωσης. Με τελευταία κορυφαία την κλήρωση του Κορωναϊκου λαχείου στο Οχάιο στην οποία θα έχουν το προνόμιο να πάρουν μέρος μόνο όσοι κοπανήσουν την ένεση. Εγώ λέω εμείς να μπούμε λίγο αργότερα, αναμένονται καλύτερες προσφορές ενώ το εκτυπωτικό χρήματος είναι ενεργότατο.

Ταυτόχρονα στην Αγγλία διακρίνεται ο οδικός χάρτης που θέλουν για τις σχέσεις των ανθρώπων στη νεα κανονικότητα με οδηγίες ακόμα και για το πως τους επιτρέπουν να αγκαλιάζονται, με διαφορετικό τρόπο φυσικά μεταξύ αυτών που έχουν μπολιαστεί. Μια κανονικότητα που μπορει να επιβληθεί, όμως, μόνο σε ανθρώπους εύπλαστους που δεν έχουν χτίσει ισχυρές συνειδησιακές βάσεις και ζωντανή γνώση του δρόμου της Αληθειας.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Η Eκπομπή στο Brighteon: https://www.brighteon.com/24042798-3f65-46a6-9b71-388b38d4dc34

H Εκπομπή στο Rumble: https://rumble.com/vh2g7f-28667787.html

angelokarageorgos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου