Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Υπό πολιορκία το Ισραήλ - Ηχούν σειρήνες σε όλες τις πόλεις.

 Ο πρόεδρος Χαμάς δεν είναι στη Γάζα είναι εξωτερικό και η κίνηση αυτή αποτελεί συμβολικό χτύπημα.

Η Χαμάς ισχυρίζεται ότι έχει αρχίσει και χρησιμοποιεί έναν νέο πύραυλο που του επιτρέπει να χτυπήσει σε οποιοδήποτε σημείο στο Ισραήλ.

Ο Abu Obeida ο αρχηγός του στρατού της Χαμάς Mohammad Deif ζητά «Οι διεθνείς αεροπορικές εταιρείες να διακόψουν αμέσως τις πτήσεις τους προς οποιοδήποτε αεροδρόμιο στην Παλαιστίνη».

«Λέμε στον εχθρό: Τα αεροδρόμια σας και κάθε σημείο από τη βόρεια Παλαιστίνη προς τη νότια είναι εντός πεδίου βολής και είναι εκτεθειμένα από τους πυραύλους μας», λέει ο Abu Obeida, εκπρόσωπος της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς.

Ο πύραυλος ονομάζεται Ayyash 250, από τον διάσημο εμπειρογνώμονα τρομοκρατίας Yahya Ayyash.

Νέα "σφυροκοπήματα" της Χαμάς.

Η αεροπορική βάση Ramon της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ που στεγάζει 70 μαχητικά F-16I Sufa των Μοιρών 119, 201 & 243 δέχεται επίθεση από ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από ταξιαρχίες του Αλ-Κασάμ της Χαμάς. Οι ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από την Λωρίδα της Γάζας.

Πληροφορίες για βομβαρδισμούς του Ισραήλ στην οικία του προέδρου του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς.


Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες μιλούν για βομβαρδισμούς της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας στο σπίτι του Ismail Haniyah , προέδρου του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς στη Γάζα. Εάν οι πληροφορίες αληθεύουν, τότε το πλήγμα αυτό αποτελεί την απάντηση του IDF στη δήλωση Haniyah σχετικά με τις αναφορές περί νίκης της Χαμάς επί του Ισραήλ.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου