Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Βίντεο-σοκ: ''Αλλάχ Ακμπάρ'' στο Κέντρο της Αθήνας.

Βίντεο-ντοκουμέντα.

Εικόνες-σοκ στο κέντρο της Αθήνας χθες. Όλα τα ΜΜΕ, ακόμα και τα δήθεν πατριωτικά, ανέφεραν πως πραγματοποιήθηκε πορεία αλληλεγγύης προς τoν Παλαιστινιακό λαό!  

Μόνο που δεν ήταν μία απλή πορεία, αλλά όπως θα σας παρουσιάσει το Πενταπόσταγμα, εκτός από τους γνωστούς αριστεριστές, συμμετείχαν Πακιστανοί, με επικεφαλής των Ασλάμ και Σύριοι, οι οποίοι κρατούσαν σημαίες του ''FSA'', ο οποίος στηρίζεται από την Άγκυρα! 

Μάλιστα ακούσαμε πολλές φορές και το ''Αλλάχ Ακμπάρ'' στο κέντρο της Αθάνας απο ''μετανάστες'' που κρατούσαν παλαιστινιακες σημαίες. Καταλαβαίνετε σε ενδεχόμενη σύρραξη με την Τουρκία ποια χώρα θα υποστηρίξουν!  

Συγκεντρώσεις και στην Θεσσαλονίκη.  

 

Συγκέντρωση αλληλεγγύης υπέρ του παλαιστινιακού λαού, πραγματοποίησαν μέλη του ΚΚΕ και της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη και της Παλαιστινιακής παροικίας στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.   

Μάλιστα επέκριναν την ελληνική κυβέρνηση για τη μη καταδίκη της επίθεσης κατά των παλαιστίνιων και την ταυτόχρονη αναβάθμιση της οικονομικής, πολιτικής και στρατιωτικής συνεργασίας με το ''κράτος δολοφόνου'' Ισραήλ. Εκφράζουν την αμέριστη αλληλεγγύης και συμπαράσταση τους στον λαό της Παλαιστίνης και ζητούν την αναγνώριση του κράτους από την ελληνική κυβέρνηση και τη διεθνή κοινότητα.
 
Πόσο επικίνδυνοι πλέον; Γιατί δεν διαλύονται αυτές οι οργανώσεις από την Κυβέρνηση;  

Δείτε βίντεο:

 

GALLERY

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου