Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 6.000 ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

 

A health worker vaccinates an elderly person with Pfizer’s COVID-19 vaccine at a temporary vaccination clinic in a church in Sollentuna, north of Stockholm, Sweden March 2, 2021. Fredrik Sandberg/TT News Agency/via REUTERS ATTENTION EDITORS – THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. SWEDEN OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN SWEDEN.

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στοκχόλμη, 4 Μαΐου, Σουηδία. / TASS /. Περισσότερα από 5900 άτομα (0,3%) από περισσότερα από 2 εκατομμύρια που έλαβαν τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου κατά του κορωναϊού στη Σουηδία έχουν μολυνθεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό. Από αυτά, 20 κατέληξαν σε εντατική περίθαλψη και 187 πέθαναν, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν την Τρίτη από τη σουηδική υγειονομική αρχή.

https://tass.ru/obschestvo/11305333?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Από τους 700.000 πλήρως εμβολιασμένους, 1624 (0,2%) αρρώστησαν, έξι υποβλήθηκαν σε θεραπεία σε μονάδες εντατικής θεραπείας και 67 πολίτες πέθαναν. Τα δεδομένα δείχνουν επίσης ότι ο κίνδυνος εντατικής θεραπείας και θανάτου είναι χαμηλότερος μεταξύ εκείνων που έχουν εμβολιαστεί από αυτούς που δεν είναι εμβολιασμένοι.

«Κανένα εμβόλιο δεν αποκλείει την πιθανότητα να αρρωστήσουμε. Ωστόσο, δεδομένης της έκτασης της μόλυνσης και του αριθμού των ατόμων που εμβολιάστηκαν, ο αριθμός των σοβαρών περιπτώσεων είναι χαμηλός », σχολιάζει ο Anders Tegnell, επικεφαλής επιδημιολόγος της Σουηδίας.

Swedish scientist blames UK Covid spike on lockdown strategy

https://www.youtube.com/watch?v=0xLjSMuROgk

Dr Anders Tegnell | Full Q&A | Oxford Union Web SeriesΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου