Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Αρνείται κάθε ανάμιξη ο 36χρονος Γεωργιανός – Ενώπιον του συζύγου της 20χρονης σήμερα.

 Ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ ο 36χρονος συλληφθείς που θεωρείται ύποπτος για τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Ο 36χρονος Γεωργιανός, που συνελήφθη καθώς προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα στον Έβρο με πλαστό διαβατήριο και ανακρίνεται ως ύποπτος για τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά, αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση.
Ο άνδρας έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ και ανακρίνεται από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και του Τμήματος Διαρρηκτών, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει ιδέα για την εισβολή των τριών κακοποιών στο σπίτι του ζεύγους στα Γλυκά Νερά.
Μάλιστα, πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν πως ο συλληφθείς φαίνεται να τηρεί στάση αδιαφορίας.
Μέχρι και τώρα δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να τον συνδέει με την υπόθεση, αλλά σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του συζύγου της 20χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μοιάζει με κάποιον από τους δράστες που εισέβαλαν στο οίκημα.
 

Γιατί θεωρείται ύποπτος.

Ο άνδρας εμπλέκεται σε ληστεία που έλαβε χώρα τον Μάρτιο στο Πικέρι κατά την οποία οι δράστες είχε ξυλοκοπήσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και την οικιακή τους βοηθό.
Η μέθοδος, που χρησιμοποίησαν οι δράστες, είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε στα Γλυκά Νερά και ο ίδιος ο άνδρας φαίνεται να μοιάζει με έναν από τους τρεις κακοποιούς, σύμφωνα με τις περιγραφές του 32χρονου συζύγου της θανούσας.
Αξιοπερίεργο είναι, σύμφωνα με τις Αρχές, πως ο άνδρας επιχείρησε να το σκάσει από τη χώρα μας 70 μέρες μετά τη ληστεία στο Πικέρι, ενώ – όπως μετέδωσε το Mega – θεωρείται πως είναι στρατολόγος ή πληροφοριοδότης ομάδας Γεωργιανών που τους τελευταίους μήνες είχαν κάνει και άλλες ληστείες στη βορειοανατολική Αττική.
 O σύζυγος της νεαρής είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις Αρχές, ενώ συγκλονίζει η κατάθεσή του στους αστυνομικούς:
«Τους είπα πού είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου» είπε. 
sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου