Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Τραγικός επίλογος - Βρέθηκε νεκρό το 11χρονο κορίτσι στα Χανιά (φωτο).

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 11χρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε την Τρίτη στα Χανιά.


Σε απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε η σύντομη όπως αποδείχτηκε αναζήτηση ενός 11χρονου κοριτσιού στα Χανιά. Μετά από τεράστια κινητοποίηση, το κορίτσι βρέθηκε νεκρό στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στο ύψος της Εκκλησίας εκεί.

Το τραγικό στην υπόθεση είναι, ότι, μολονότι οι συνθήκες διερευνούνται, το 11χρονο κορίτσι έπεσε από μεγάλο ύψος στα βράχια, με τις έρευνες να οδηγούν ακόμα και στην πιθανότητα ότι επρόκειτο για αυτοκτονία του. Δεν επιβεβαιώνεται ακόμα κάτι τέτοιο, αφού η έρευνα θα συνεχιστεί εις βάθος. Mάλιστα, διερευνούνται και οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το μικρό κορίτσι βγήκε για περίπατο χθες Τρίτη στις 20.00 περίπου και δεν επέστρεψε στο σπίτι. 

Η εξαφάνιση έχει δηλωθεί από την  μητέρα της στην Αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ήταν επί ποδός και χτένισαν όλη την περιοχή από όπου και εξαφανίσθηκε το μικρό κορίτσι, μέχρι που βρήκαν το άψυχο σώμα του στους Αγίους Αποστόλους.

Στην έρευνα επιχείρησαν δεκαπέντε διασώστες της πυροσβεστικής υπηρεσίας στα Άπτερα, ενώ στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Λιμενικού με περιπολικά.

Μάλιστα, είχε σηκωθεί και drone της πυροσβεστικής για την ανεύρεση του μικρού κοριτσιού, ενώ είχε εκδοθεί και Amber Alert.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη ενώ αναμένεται το πόρισμα από τον ιατροδικαστή.

Στο σημείο (όπως δείχνει η παρακάτω φωτογραφία) βρέθηκε νεκρό το 11χρονο κορίτσι.

Το μικρό κορίτσι εξαφανίστηκε κατά τις 20:00 μετά από έναν καβγά που προηγήθηκε στο σπίτι του. 

Το κοριτσάκι φέρεται να έχει πέσει από τα βράχια ωστόσο οι συνθήκες της ασύλληπτης τραγωδίας ερευνώνται και όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά, με τις αρχές να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. 

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου