Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021

Η 25χρονη που δηλητηρίασε τον εκατομμυριούχο σύζυγό της "Δον Ζουάν" για την περιουσία του.

 Η νεαρή Γιαπωνέζα κατηγορείται για την δολοφονία του σύζυγό της - αυτοαποκαλούμενου ως "Δον Ζουάν". Ο μεγιστάνας του real estate δώρισε στην πόλη του την τεράστια περιουσία του με την 25χρονη να διεκδικεί ό,τι μπορεί περισσότερο...Δολοφονία στην Ιαπωνία - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.04.2021

Μία 25χρονη Γιαπωνέζα συνελήφθη την Τετάρτη καθώς φέρεται ότι δολοφόνησε πριν από τρία τον εκατομμυριούχο σύζυγό της - αυτοαποκαλούμενο ως «Δον Ζουάν»- στην δυτική Ιαπωνία.
Σύμφωνα με την Japan Times, η Σάκι Σούντο θεωρείται πως εξανάγκασε τον Κοσούκε Νοζάκι 77 ετών, διευθυντή εταιρείας πώλησης αλκοόλ και μεγιστάνα στο χώρο του real estate, να λάβει μία θανάσιμη ποσότητα ενός παράνομου διεγερτικού φαρμάκου τον Μάιο του 2018, μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο τους, με ξεκάθαρη πρόθεση να τον σκοτώσει, σύμφωνα με την αστυνομία.
Η αστυνομία συνέλαβε την Σούντο στο σπίτι της και μεταφέρθηκε στην Γουακαγιάμα όπου συνέβη το περιστατικό. Οι αρχές δεν αναφέρουν εάν η κοπέλα αποδέχεται τις κατηγορίες.
Ο Νοζάκι είχε εκδόσει μία αυτοβιογραφία με τίτλο «Ο Δον Ζουάν του Κίσου: Ο άνδρας που έδωσε 3 δισ. γιέν σε 4.000 όμορφες γυναίκες», το 2016, ένας παραλληλισμός που τον έκανε ιδιαίτερα γνωστό με αυτήν την ονομασία. Κισού, λέγεται η περιοχή στην Γουακαγιάμα όπου έζησε.
Ο Νοζάκι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Τανάμπε στην Γουακαγιάμα, το απόγευμα της 24ης Μαΐου του 2018 με τις αρχές να κάνουν λόγο για πιθανή δηλητηρίαση καθώς δεν βρέθηκαν σημάδια βελόνας στο σώμα του.
Όπως αναφέρεται, πριν τον θάνατό του, ο Νοζάκι δειπνούσε μόνος του με την Σούντο.
Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ενώ επισημαίνεται ότι ο Νοζάκι σχεδίαζε να πάει στην κηδεία του σκύλου του.
Σύμφωνα με τις αρχές, η Σούντο αναζητούσε στο ίντερνετ διεγερτικά και πιστεύεται ότι έτσι ήρθε στην κατοχή της το φάρμακο-δηλητήριο, που βρέθηκε στο σώμα του συζύγου της.
Η δημοτική αρχή του Τανάμπε επιβεβαίωσε ότι ο Νοζάκι θα δώριζε μέσω διαθήκης την περιουσία αξίας 1,3 δισ. γιέν, στην πόλη.
Η Σούντο, ως νόμιμη κληρονόμος του, δικαιούται μέρος της περιουσίας παρά τα όσα γράφει η διαθήκη, ένα ποσό που θα κριθεί όμως στα δικαστήρια.
Πριν τον θάνατό του, ο Νοζάκι είχε εμπλακεί σε μία σειρά από σκάνδαλα ενώ το 2016, είχε συλληφθεί η τότε 20χρονη σύντροφός του με την κατηγορία ότι έκλεψε μετρητά και κοσμήματα από το σπίτι του Νοζάκι.
Σε μία βιογραφία που εξέδωσε το 2018, ο Νοζάκι θυμάται την πρώτη συνάντησή του με μία γυναίκα που θεωρείται η Σούντο, όταν τον βοήθησε τη στιγμή που έπεσε σε αεροδρόμιο του Τόκιο, τον περασμένο χρόνο.

Η Σούντο είχε πει στους δικούς της, μετά τον γάμο της με τον Νοζάκι, ότι βοηθούσε έναν φίλο της στις επιχειρήσεις του στο real estate. Μάλιστα έλεγε στους φίλους της ότι έβγαζε λεφτά μέσα από το εμπόριο ενώ πόσταρε στα social media φωτογραφίες της από ταξίδια στη Σιγκαπούρη και στο Μπαλί.
sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου