Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Αντίστροφη κατάσταση! Η Βουλγαρία του Κομμουνισμού φαντάζει «όαση» για τους Έλληνες, vid.


Απίστευτο και όμως συμβαίνει…

Όπως είχατε διαβάσει στο el.gr, στην Ελληνική τηλεόραση είχε παιχτεί διαφήμιση, η οποία στέλνει τους Έλληνες για χειμερινές διακοπές στην Βουλγαρία, την ώρα που τα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα παραμένουν κλειστά (ΕΔΩ).

Έτσι, δεκάδες Έλληνες βρίσκουν στην Βουλγαρία την χώρα της επαγγελίας για τα αγαπημένα τους χειμερινά σπορ, όπως σκι και σνόουμπορντ.

Μπορεί η μετακίνηση από νομό σε νομό να απαγορεύεται, ωστόσο για να ταξιδέψει κάποιος σε άλλη χώρα, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει υποβληθεί σε μοριακό τεστ κορωνοϊού PCR μέχρι και 72 ώρες πριν ταξιδέψει και να διαθέτει το ταξιδιωτικό έντυπο PLF.

Μάλιστα οι Έλληνες που σπεύδουν εκεί χαρακτηρίζουν τα μέτρα «χαλαρά», με την χρήση της μάσκας να μην είναι υποχρεωτική και τις μετακινήσεις ελεύθερες.

Επιπλέον, οι εστιάτορες ετοιμάζονται να ανεβάσουν ρολά 1 Μαρτίου για το Παγκοσμιο Πρωτάθλημα σκι στο Μπανσκο. Το άνοιγμα της εστίασης αναμένεται να προσελκύσει ακόμα περισσότερους Βορειολλαδιτες με τα ταξιδιωτικά πρακτορεία να έχουν ήδη έτοιμα πακέτα προσφορών για το Μπασκο.

Άρα λοιπόν βλέπουμε μία αντίστροφη κατάσταση! Ενώ η Βουλγαρία ήταν εκείνη που είχε παλαιότερα κομμουνιστικό καθεστώς και οι κάτοικοί της προσπαθούσαν να φύγουν από την χώρα, σήμερα με τον κορωνοϊό, η χώρα μας μοιάζει με ένα τέτοιο κράτος, με την Βουλγαρία να φαντάζει «όαση» σε σύγκριση με την Ελλάδα της καραντίνας και των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου