Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Έπιασε πύραυλο αλιευτικό σκάφος ανοιχτά της Λεμεσού. Δείτε Φωτογραφίες./Απείλησαν να κάψουν το ΡΙΚ λόγω Eurovision.

 Αντί ψάρια… έπιασαν στα δίχτυα τους έναν πύραυλο – Ένα πολύ παράξενο θέαμα αντίκρυσαν οι ψαράδες που επέβαιναν στο καΐκι – Μεταφέρθηκε στο παλιό λιμάνι Λεμεσού το μπροστινό μέρος αφού το υπόλοιπο έπεσε στη θάλασσα – Επί τόπου πυροτεχνουργός – Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του αλιευτικού σκάφους.

Ουδείς από το πλήρωμα του αλιευτικού σκάφους «Μπουμπουλίνα» ανέμενε να αντικρύσει αυτό το θέαμα…

Αντί ψάρια, στα δίκτυα τους έπιασαν έναν οξειδωμένο κομμάτι πυραύλου, όταν είχαν βγει για ψάρεμα στ’ ανοιχτά της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αυδήμου.

Ο πύραυλος μεταφέρθηκε με το καΐκι στο παλιό λιμάνι της Λεμεσού.

Με το που δόθηκε η πληροφορία, στο σημείο βρέθηκαν μέλη της Αστυνομίας μαζί με τον  πυροτεχνουργό καθώς και μέλη της Εθνικής Φρουράς, που διαπίστωσαν ότι πρόκειται για παλιό πύραυλο, οξειδωμένο και άδειο.

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους «Μπουμπουλίνα» Άριστος Αριστείδου είπε ότι το σκάφος αλίευε στην περιοχή της Αυδήμου προς Πισσούρι σε βάθος περίπου 80 μέτρων. «Διπιστώσαμε κάποια στιγμή ότι η ταχύτητα του σκάφους έπεσε. Διαπιστώσαμε ότι κάτι βαρύ πιάσαμε. Σταμάτησε ουσιαστικά μόνο του το αλιευτικό. Αρχικά υπολογίσαμε ότι πιάσαμε πολύ ψάρι. Σηκώνοντας τον σάκκο είδαμε κάτι μεγάλο, μήκους περίπου 6 μέτρων. Έσκισε το δίχτυ, έπεσε, χτύπησε στην άκρη του αλιευτικού και το πίσω μέρος έπεσε στη θάλασσα. Το υπόλοιπο έπεσε μέσα στο σκάφος. Επιστρέψαμε στο λιμάνι Λεμεσού» είπε.

Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι αρχικά επικράτησε φόβος.

Ο κύριος Αριστείδου, είπε μάλιστα ότι δικαιούται τον πύραυλο και θα τον διεκδικήσει.

cyprustimes.com

Απείλησαν να κάψουν το ΡΙΚ λόγω Eurovision.

Άγνωστοι τηλεφώνησαν σήμερα το πρωί στο ΡΙΚ, απειλώντας πως θα βάλουν φωτιά στο κτήριο του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος, λόγω διαφωνιών με την επιλογή του τραγουδιού, το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την καταγγελία έκανε η Διεύθυνση του ΡΙΚ θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αστυνομικές Αρχές, που συνεχίζουν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η ανακοίνωση του ΡΙΚ.

Το τραγούδι το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, εξιστορεί την περιπέτεια μιας κοπέλας που βρίσκει τον εαυτό της δέσμια σε μια σχέση εκμετάλλευσης μ’ έναν αλήτη, εξού και τον αποκαλεί «El diablo». Πρόκειται για την αιώνια πάλη του κακού με το καλό. Μέσα από αυτή την προβληματική σχέση με σύνδρομα Στοκχόλμης (To σύνδρομo της Στοκχόλμης είναι μια σύνθετη ψυχολογική κατάσταση κατά την οποία το θύμα αρχίζει και τρέφει συναισθήματα συμπάθειας ή/και αγάπης προς το θύτη του) και παρά την παράνοια που βιώνει, στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια, όπου αποζητά βοήθεια για έξοδο και αποτίναξη των δεσμών σε μια πορεία για ελευθερία. Ειδικά στις μέρες μας, ευελπιστούμε το τραγούδι και η σωστή του ερμηνεία να αποτελέσουν έμπνευση όχι μόνο για γυναίκες αλλά για οποιονδήποτε βιώνει παρόμοιες καταστάσεις.

philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου