Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης… Στον άτυχο Δημήτρη ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Ακάμα.

Τραγική κατάληξη σε μια υπόθεση εξαφάνισης που απασχολεί εδώ και καιρό την κοινή γνώμη… Στον άτυχο Δημήτρη ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Πάφο.

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης του 28χρονου Δημήτρη στην Πάφο, τον οποίο συγγενείς, φίλοι και Αστυνομία αναζητούσαν από τις 15 Μαρτίου.
H σορός του άντρα που εντοπίστηκε σε βραχώδη παραλιακή περιοχή “Αμμούδι” στον Ακάμα ανήκει στον ελλείποντα Δημήτρη Αντωνίου 28 ετών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες διενεργήθηκε νεκροψία από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους στη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε την Τρίτη σε βραχώδη περιοχή στην παραλιακή περιοχή “Αμμούδι” στον Ακάμα.
Κατά την ιατροδικαστική εξέταση λήφθηκαν δείγματα από τη σορό και στάλθηκαν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, ενώ στα τεκμήρια δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.
Μετά την ταυτοποίηση γενετικού υλικού για την αναγνώριση της σορού, διεφάνη ότι η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή του Ακάμα ανήκει στον ελλείποντα Δημήτρη Αντωνίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σορός βρίσκονταν σε κατάσταση αποσύνθεσης και δεν μπορούσε να αναγνωριστεί κατόπιν τούτου η αναγνώριση έγινε με τη μέθοδο του DNA. Το πτώμα του νεαρού άνδρα εντοπίστηκε από εθελοντές δύτες στην περιοχή “Αμμούδι” σε βραχώδη σημείο στον Ακάμα. Η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή στην οποία κλήθηκε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους για τη διενέργεια αυτοψίας.
Επίσης, στη σκηνή κλήθηκαν συγγενικά πρόσωπα ελλείποντος προσώπου προς αναγνώριση.
Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αντωνίου είχε εντοπισθεί στον χερσαίο χώρο του λιμανιού του Λατσιού και τα ρούχα που φορούσε στην θαλάσσια περιοχή «Κακοσκάλι», σε απόσταση δυο περίπου χιλιομέτρων από το σημείο που εντοπίσθηκε η σορός.
Στις έρευνες από ξηρά, θάλασσα και αέρα προς εντοπισμό του 28χρονου για ένα σχεδόν μήνα συμμετείχαν η Αστυνομία αλλά και δεκάδες εθελοντές, φίλοι και συγγενείς του νεαρού.
Ο 28χρονος είχε εξαφανιστεί από τις 15 Μαρτίου και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
Πηγή:ΚΥΠΕ
cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου