Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019

Ακάρ προς στρατό για Συρία: «Να είστε έτοιμοι για όλα, τίποτα δεν τελείωσε!»

  Στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας βρίσκεται σήμερα ο Υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, για επιθεώρηση της τουρκικής εισβολής, επονομαζόμενης ως «Πηγή της Ειρήνης».

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας μαζί με τον αρχηγό του στρατού ξηράς, στρατηγό Γκιουλέρ, επισκέφτηκε το 3ο Σύνταγμα Στρατού στη συνοριακή πόλη Ακτσάκαλε κι από εκεί μέσω ασυρμάτου επιδίωξε να εμψυχώσει τους στρατιώτες του που επιχειρούν απέναντι στη συριακή πόλη Τελ Αμπιάντ και να τους κρατήσει σε επιφυλακή. «Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη, ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Γι’ αυτό ο καθένας σας πρέπει να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή», είπε ο Χουλουσί Ακάρ για να λάβει την απάντηση από τους Τούρκους στρατιώτες ότι το «το ηθικό μας παραμένει ακμαίο και είμαστε έτοιμοι για κάθε αποστολή».
Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας ενημερώθηκε από τη διοίκηση των κομάντο που δρουν στα σύνορα σχετικά με την πορεία της απόσυρσης των Κούρδων μαχητών, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στη ζώνη ασφαλείας των 120 χλμ. που ελέγχει η Τουρκία από το Τελ Αμπιάντ μέχρι την περιοχή Ρας αλ-Αΐν.
sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου